Όντως… Έχει γίνει με μεράκι, φαίνεται…
Another One Bites The Dust ,baby:bounce:
Αγαπημενο συγκροτημα με υπεροχα τραγουδια κι εναν κιθαριστα που αναγνωριζεται απο την πρωτη νοτα της κιθαρας του,με εντελως προσωπικο ηχο και στυλ που δεν αντιγραφεται.Ενα συγκροτημα με αυθεντικοτητα και αληθεια που παντα θα βρισκεται στο πανθεον των σπουδαιοτερων συγκροτηματων ολων των εποχων.
God Save the [SIZE=“5”]Queen[/SIZE]:respect:
http://www.youtube.com/watch?v=Q0WXYNWzJ9k :bounce:
Ενα απο τα πιο ψαγμενα και πολυπλοκοτερα τραγουδια των Queen.Aπλα υπεροχο απο καθε αποψη.
[SIZE=“7”]MASTERPIECE[/SIZE]
Ενα απο 3 καλυτερα τραγουδια των Queen…
Πολυ αγαπημενο μου κομματι με απιστευτη ενεργεια.
Βασικα ολοκληρος ο δισκος ειναι απο τους καλυτερους που εχουν κυκλοφορησει καθως περιεχει πολλα διαμαντια μεσα, κριμα που ηταν το τελευταιο τους.
τα αλλα 2 ποια ειναι; μη δε πεις την ραψωδια κακομοιρη μου:p
[SIZE=“5”][SIZE=“7”]Bohemian Rhapsody[/SIZE]
The Show Must Go On
Innuendo
We Are the Champions
Who Wants to Live Forever[/SIZE]
Mε παρα πολυ αυστηρη επιλογη το τοπ 5.
Αυτο ελειπε να μην βαλω το Bohemian Rhapsody:lol:
Συμφωνεις? τα δικα σου ποια ειναι?
φοβαμαι οτι ειναι παραπανω απο 5 τα πολυ αγαπημενα μου,επειδη οι Queen ειναι απο τα πρωτα μου ακουσματα κι εχω με αρκετα απο τα τραγουδια ιδιαιτερο συναισθηματικο δεσιμο.Λοιπον…απο τα πολυ πολυ αγαπημενα λοιπον εχουμε και λεμε:
Bohemian Rhapsody
Love of my life
Too much love will kill you
The show must go on
Somebody to love
'39
Killer queen
Sheer heart attack
Seven seas of Rhye
Innuendo
Hammer to fall
is this the world we created
under pressure
another one bites the dust
who wants to live forever
seaside rendezvous
I want to break free
Play the game
These are the days of our lives
:respect:
Εννοειται οτι τα περισσοτερα ειναι και δικα μου αγσπημενα αλλα θα προσθεσω επισης…
Brighton Rock εκπληκτικο σολο (οπως σε ολα:p)
Don’t Stop Me Now
Crazy Little Thing Called Love (yes I love Elvis)
Save Me
Friends Will Be Friends
I’m Going Slightly Mad
These Are the Days of Our Lives
Bijou
Headlong
ουφ… Ποτε δεν τελειωνει η λιστα γιατι ειναι αθανατα τα τραγουδια.
το these are the days…το ειπα
το I’m going slightly mad ντροπη μου που το ξεχασα γιατι ειναι πανω πανω στη λιστα μου κανονικα!Τελεια κομματαρα!Τελειο!!!
Και το headlong απο πολυ αγαπημενα οντως
:respect:
Κορυφαια ερμηνεια ο Μercury και o May παιζει ενα απο τα καλυτερa slide σολο ever!!! Tι συναισθημα…
εχω χυσει ενα old fashion ποτηρι μεχρι στιγμης…
Καλά είναι πολύ αυστηρή επιλογή το τοπ 5 κι έχει We Are The Champions μέσα;
Ντάξει, ξέρω, γούστα, αλλά για μένα ούτε καν στα τοπ 30 τους ας πούμε …
Tα 5 πρώτα απίστευτα albums τους είναι εκατό σκάλες παραπάνω απ’ό,τι βγάλανε στα 80s κατ’εμέ. Σε αξία στο μυαλό μου είναι δίπλα στα καλύτερα albums των τεράστιων γκρουπς της εποχής όπως οι Floyd και οι Zeppelin.
Και ο Deacon μεγάλος θέουλας! Τρομερός παίχτης!
Eννοειται και εγω το πιστευω αυτο,οπως επισης οτι το Innuendo ειναι μεσα στα 10 καλυτερα αλμπουμς των 90’s.Aπιστευτη δισκαρα!!!
πολυ υποτιμουν την δουλεια των Queen την δεκαετια του 80.σιγουρα το μεγαλειο τους στα 70’ς δεν υπαρχει,αλλα και μετεπειτα εβγαλαν φοβερα και τρομερα αλμπουμ!!!το innuendo ειδικα στεκεται πολυ ευκολα διπλα στα επη των 70’ς!!!
η δισκογραφια των Queen στα 70’ς ειναι απλησιαστη για ολα μα ολα τα συγκροτηματα!!!αρκει να ακουσει κανεις ενα οποιοδηποτε αλμπουμ τους απο τα 70’ς για να καταλαβει οτι προκειτε για το κορυφαιο συγκροτημα ολων των εποχων!!!ειδικα η τριπλετα quuen 2-sheer heart attack-a night at the opera εξαφανιζει τους παντες απο τον μουσικο χαρτη!!!
το ισχυρο τους στοιχειο,και αυτο που τους εκανε να υπερεχουν απο ολους τους αλλους,ειναι το πολυδιαστατο songwriting.4 φοβεροι συνθετες,τι να λεμε τωρα!!!
σαν σημερα πριν 18 χρονια,εφυγε η σπουδαιοτερη φωνη του 20ου αιωνα,μια απο τις κορυφαες μουσικες προσωπικοτητες ολων των εποχων και ενας τεραστιος ανθρωπος.απο τοτε η μουσικη μας εγινε αρκετα φτωχοτερη.αντιο μεγαλέ φρεντι…
1)Somebody To Love
2)Millionaire Waltz
3)Prophet’s Song
4)My Fairy King
5)March Of The Black Queen
6)It’s Late
7)Innuendo
8)Was It All Worth It
9)Who Wants To Live Forever
10)In The Lap Of The Gods…Revisited αυτά και άλλα
I’m In Love With My Car κανείς? Μπα…
Τι ερμηνεία…
ολοι.
και μιας και εγω δεν εχω πει το δικο μου τοπ 10,ηρθε η ωρα.
the march of the black queen
the prophets song 39 don
t stop me now
innuendo
bohemian rhapsody
millionaire waltz
dreamers ball the show must go on i
m in love with my car