Το αγαπημένο μου συγκρότημα εδώ και χρόνια! Δεν υπάρχουν άλλοι σαν αυτούς…
Δεν είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι υπάρχει ένα συγκρότημα στο οποίο κιθαρίστας- ντράμερ μπορούν να τραγουδήσουν άνετα πρώτη φωνή; (εντάξει, δε συγκρίνω may και taylor με freddie, αλλά και οι δύο είχαν/έχουν πολύ καλές φωνές… ειδικά ο roger…I’m in love with my caaaaaaaar!!!)
εμενα ειναι το πρωτο μου συγκροτημα κ εχω την τυχη να ξερω ολα τα τραγουδια τους:)
πολυ ταλαντουχοι ολοι τους κ δεσανε εκπληκτικα:)
ουτε μια φορα δεν αλλαξανε line-up:) (πρωτακουστο)
ολα τους τα album ειναι απιθανα γιατι ειναι ολα πολυ ξεχωριστα κ τα χαρακτηριζει αυτη η διαφορετικοτητα κ η ποικιλια:)
το αγαπημενο μ cd ειναι το queen II κ το αγαπημενο μου μελος ο roger taylor (για ευνοητους λογους:p)
αυτααααααα
θα βγαλουν κ;αι αλλο δισκο με τον παυλο?
Έλα ντε; Δεν έχουν πει ακόμα τι θα κάνουν και πως θα συνεχίσουν. Το βλέπω λίγο δύσκολο πάντως, αλλά μακάρι. Τουλάχιστον ας κάνουν άλλη μία περιοδεία
Αυτο…Τουλαχιστον να τουσ δουμε να μασ φύγει το αποθυμένο…
να ρωτησω.το in my defence ειναι τραγουδι του μερρκιουρι για σολο δισκο η διασκευη?
Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται στο single tou the great pretender του 1987.Είναι κομμάτι από τη solo καριέρα του.
From VH1 Radio’s Dave Basner:
Next month, Paul Rodgers and the rest of Bad Company will reunite for a tour. The trek, however, is just ten dates, leading many to question why it is so short. Is Paul afraid to travel for fear of catching the Swine Flu? He explained the real reason behind the smaller trek. ?Well, you know, I?ve travelled and I?m not worried about stuff like that. I usually find, to be honest with you, that most of those things are exaggerated way out of proportion. You know, I?m not afraid to travel, it?s just I want to be able to focus more on waking up in one place and working on music, I think really, and that?s really the reason. I think next year I?ll probably be touring my brains out.?
The next time Rodgers tours, it probably won?t be with Queen. After spending a lot of time with them the past couple years, it seems he?s amicable parted ways with the legendary group. ?Well, you know, we did a world tour, we did a second tour of Europe and the Far East and Eastern Europe and we did a studio album and I think we?re kind of leaving it there gently. It?s out there for us to do things in the future if there?s something, a huge charity say like Nelson Mandela, I?m always open to that, but I think we are pretty much done.?
Fans can see Paul and the rest of Bad Company when the group kicks off their reunion tour on June 20th in Charlotte, North Carolina. For all the dates, head to BadCompany.com.
http://www.classicrockrevisited.com/NEWS.htm
Submitted by: sandrativadar
* del.icio.us
* digg
* facebook
* furl
* myspace
* reddit
τελος οι ελπιδες μου να τους δω καποτε.κριμα:cry:
http://www.anorak.co.uk/celebrities/196217.html
πρεπει να τους μισει πολυυ ομως.ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα που λεει?
Γιατι, νομιζεις τα πιστευει αυτα που λεει?:lol:
Του εχουν στειλει απο κατω καλες απαντησεις…
εχω γινει ολοκαυτωμα με τα save me και love of my life…που σε ρε φρεντυ να μαζεψεις τα παρταλια?
Photo του John:
http://blog.queenero.com/2009/04/lo-ultimo-de-john-deacon.html
Τη διασκευή των Theater σε Tenement Funster/Flick of the Wrist/Lilly of the valley την άκουσε κανείς;
Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ καλή.
νεο best off οι queen.νταξει ο δισκος σαν δισκος δεν λεει και τοσα,αλλα τα extras ειναι ωραια
δε το συζητάμε έχουν κάτι κομματάρες όπως το “Hammer to fall” αλλά είναι πιο πολύ POP πιστεύω…:bounce:
__Xμμμ… ο Ντίκον απουσιάζει απ όλο αυτό ε; Μπράβο του… Μάλλον καλά έκανε και αποτραβήχτηκε τόσο χρόνια τώρα…
__Εντάξει, σίγουρα γουστάρουμε προσεγμένο vinyl edition με KAΛΟ και προσεγμένο remaster στα τραγούδια, σίγουρα θέλουμε να δούμε τι διαφορές θα υπάρχουν στις remaster εκδόσεις, σίγουρα τα extras έχουν ενδιαφέρον για τους του φίλους της μπάντας, σίγουρα τα καλύτερα των Queen σε ΕΝΑ cd δεν υπήρχαν μέχρι τώρα… αλλά… αμάν!
__Τόσο χρήμα βγάζετε ρε παίδες, (μόνο τα δικαιώματα του “we will rock you” μιούσικαλ που θα έχει και Νο2 αρκούν), δεν σας φτάνουν; Και ας αφήσουμε το χρήμα, τόσο αναγκαίο ήταν ένα ακόμα best of και ένα ακόμα remaster?! Σε πόσες πια remaster εκδοχές θα ακούσω /αγοράσω το Bohemian Rhapsody?!! #-o
__Τέλος πάντων, οκ. Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν και άλλοι (λέγε με Led Zeppelin) που έχουν αρμέξει περισσότερο με 4-5 “ίδια” greatest με 4-5 remaster (και gold cd’s κλπ)… Αλλωστε, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ DOWNLOADING, όποιος δε γουστάρει να πληρώσει, δεν πληρώνει… Βέβαια, είπαμε, ψηνόμαστε για κάτι κολέκτορς μποξ κλπ (φευ), αλλά αν καταφέρουμε και αντισταθούμε, τουλάχιστον θα μπορέσουμε να ακούσουμε για να μας φύγει η περιέργια για το “πώς θα είναι τα remastered τραγούδια;”…
υ.γ. by the way, για όσους τουλάχιστον δεν έχουν άλλες 7-8 φορές το A Night At The Opera, η τελευταία εκδοχή του με το dvd, αξίζει ΠΟΛΥ -δεν είμαστε κατά, αλλά π.χ. γιατί οι beatles ΦΕΤΟΣ μετά από το '87 (που η τότε τεχνολογία του cd δεν ήταν και τόσο καλή), κυκλοφόρησαν ξανά τον κατάλογό τους στο πρώτο remaster στο ίδιο μέσο (cd)… τέλος πάντων… πάω να ακούσω το Death On Two Legs!! 8)
κοντευει τεσσερις…ειμαι αραχτος στον πισι και ακουω τους μεγιστους στο mp3…εχω φαει τρελο κολημα…κολλημα με τα τραγουδια που εγραψε και τραγουδισε ο taylor απο τα επικα αλμπουμ των Queen στα 70’ς…πω ρε,ειναι ολα τραγουδαρες!!!τρελες ροκιες,με στιχους που αναφερονται σε αυτοκινητα,σε τσιγαριλικια,σε γκομενες,που κραζουν τους κουλτουριαρηδες,που κραζουν τις μαναδες που πριζουν τα @@ των παιδιων τους…επαναστατικα και οργισμενα ολα τους!!!κορυφαια φωνητικα,ωμος ροκ ηχος,τρελα!!!δεν μπορω με την καμια να φανταστω τους Queen χωρις αυτα τα τραγουδια!!!
ενα τεραστιο ρισπεκτ στον θεο roger taylor…κορυφαιος ντραμερ,κορυφαιος συνθετης και στιχουργος,ο ορισμος του ροκ σταρ και τεραστια ροκ μορφη… σχεδον ολα τα τραγουδια του λενε αυτα που θελω να πω!!!
modern times rock’n roll,the loser in the end,tenement funster,i am in love with my car,drowse,fight from the inside,more of that jazz…ολα ενα κι ενα!!!
λιωστε…i am in love with my car live,το 2005!!!ΡΙΣΠΕΚΤ… http://www.youtube.com/watch?v=jMnyg4Lktn8
Πραγματικά το I’m in love with my car είναι υπέροχο τραγούδι…και έρχεται από εκείνα τα χρόνια που ο κόσμος αγόραζε ολόκληρο το album. Άνοιγε τη χάρτινη συσκευασία με προσοχή έπαιρνε το βινύλιο στο χέρι - μη σπάσει - και αφιέρωνε 45΄- 60΄να ακούσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δίσκο, διαβάζοντας στίχους και χαζεύοντας φωτογραφίες… Εκείνη την εποχή λοιπόν τα περισσότερα groups ενδιαφέρονταν να είναι τα περισσότερα tracks αξιόλογα και όχι ένα δυο καλά και τα υπόλοιπα σκάρτα. Έτσι, εκτός από το κομμάτι που είχες ακούσει στο ράδιο και σου άρεσε, σε περίμεναν κι άλλες όμορφες εκπλήξεις από το αγαπημένο σου συγκρότημα όταν άκουγες το δίσκο…
Εξάλλου είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των Queen - και σε λίγα groups το έχω δει αυτό - η συμμετοχή όλων των μελών με δικές τους συνθέσεις! Νομίζω ότι στη διασκογραφία τους υπάρχουν λίγα κομμάτια που από κάτω να γράφει May/Mercury/Taylor/Deacon ή Queen (π.χ. Stone cold crazy ή τα κομμάτια των 2 τελευταίων με το Freddy albums). Κάθε μέλος είχε τη δυνατότητα να επεξεργαστεί και να καταθέσει τη δικιά του δημιουργία.
Δείτε κομματάρες που έχουν γράψει τα - θεωρητικά - υποδεέστερα μέλη, ο ντράμερ κι ο μπασίστας:
I’m in love with my car (Taylor)
You’re my best friend (Deacon)
Another one bites the dust (Deacon)
A kind of magic (Taylor)
Radio Ga Ga (Taylor)
I want to break free (Deacon)
Αγόρασα χτες το “A Kind Of Magic” σε βινύλιο… Πραγματικό έργο τέχνης από κάθε άποψη - δεν παίζεται απλα…
+1 σ’ αυτό. Έργο τέχνης όχι μόνο απο μουσική, αλλά και αρτιστική άποψη (εξώφυλλο, σχεδιασμός εσωτερικού κλπ)