Queen

:respect:

fovero cd

Οπως ειπα και πιο πριν, δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα το καιουργιο αλμπουμ τους…ειχε στιγμες, μα τιποτα παραπανω…αυτο που θελω να προσθεσω ειναι πως ειναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ η απουσια του deacon…Το μπασο στο καινουργιο αλμπουμ περα απο πολυ λιγες εξαιρεσεισ εινα θαμμενο πισω απο κιθαρα και ντραμς, κατι που δειχνει πως και οι ιδιοι δεν ηταν σιγουροι για το κατα ποσο μπορουν να ανταποκριθουν(εννοω τους brian kai paul που ανελαβαν καθηκοντα μπασιστα)!!!επιπλεον, ακομα και σε αυτα που ακουγοταν, δεν ειχε αυτο το βιρτουοζικο ρε παιδι μου, αυτο το τρελο πανω κατω στις νοτες που εκανε ο ντικον, χωρια ο χαρακτηριστικος ηχος του μπασου του,μου φανηκε εντελως ανεμπνευστο το μπασο…λειπει και σαν συνθετης, αφου εχει γραψει μερικα απο τα κορυφαια τους τραγουδια!!!

Για μενα αν ειναι να βγαλουν αλλο σιντι να πανε να πεσουν στα ποδια του Ντικον και να τον παρακαλεσουν να ερθει…ετσι οπως τα ακουτε…Λειπει απιστευτα!!!Για οσους δεν το ξερουν, o deacon εχει γραψει τα another one bites the dust, i want to break free, you are my best friend, spred your wings, misfire, one year of love και αλλα τρομερα κομματια!!!

ναι, αλλά εκτός από πολλά τραγούδια έχει φτιάξει και πολλά παιδιά. Δε το βλεπώ να τους ακολουθεί σύντομα…

Οταν οι αλλοι γλενταγανε το '70 και το '80 αυτος εκανε παιδια και οδηγουσε ενα volvo.
Τωρα δυστυχως στα 60 του περιπου ανακαλυψε οτι πρεπει να γλεντησει.Χωρισε την γυναικα του και μενει με μια 25χρονη στριπτιζεζ σε ενα πολυτελεστατο διαμερισμα στο Chelsea.
Τελος παντων αυτο ειναι δικαιωμα του να το κανει και λογαριασμο δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει σε κανενα.
O θανατος του Mercury τον συγκλονισε τοτε γι’αυτο πηρε και την αποφαση να αποσυρθει οριστικα απο τους Queen μετα το τελευταιο single που βγαλανε το '97 νομιζω.
Χαρακτηριστικο ειναι οτι σε μια συνεντευξη του Taylor το 2005 ειπε οτι εχουν να μιλησουν πανω απο 4 χρονια!!!

#-o

αληθεια? κριμα παντως που δεν κρατησε επαφη μαζι τους και ακομα πιο πολυ κριμα που δεν ειναι μαζι τους στη νεα προσπαθεια που κανουν.σιγουρα θα ηταν ακομα πιο καλοι μαζι του

Θα΄χε ενδιαφέρον να έπαιζε τουλάχιστον στο δίσκο και να έβαζε καμιά πινελιά σα συνθέτης κι ας μην ακολουθούσε στα live

δεν θα πω πολλα… ο πατερας μου, οταν ημουν 4 χρονων, μου εφερε το greatest hits 1… Αυτο αρκουσε…

για μενα, οι Queen δεν ειναι απλως η μουσικη τους… ειναι η ζωη μου… ολα τα τραγουδια τους -ανεξαιρετως- εχουν περασει στο DNA μου…

Respect :slight_smile:

παιδια προχτες πηρα το sheer heart attack και αν και τα πιο πολλα τραγουδια τα ειχα ακουσει πιο πριν το cd αυτο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο queen μετα το a night at the opera.εκτος απο τα κλασικα now i`m here,killer queen και το τραγοδι που ξεκινησε τη thrash metal το stone cold crazy το cd περιεχει τη σολαρα του brighton rock την υπεροχη τζαζια bring back that leroy brown και τα flick of the wrist kai to υπεροχο και αγαπημενο in the lap of the gods revisited.ποια η αποψη σας για το σιντι

δισκαρα ειναι.πολυμορφικος και ποιοτικος δισκος.για μενα αυτο η νυχτα στην οπερα και το queen 2 ειναι ι καλυτερη τριαδα τους απο την παλια εποχη.και το inuendo σπερνει.

μετα απο ωριμη σκεψη και αρκετες ακροασεις κατεληξα στο οτι το prophet song ειναι το ωραιοτερο τραγουδι στον κοσμο.και κατι τελευταιο.ξερει κανεις που μπορω να βρω σε ντιβιντι το live at hyde park των queen?

Φίλε μου εγώ το a day at the park(live at hyde park 1976) το κατέβασα από το Internet όπως και πολλά άλλα bootleg live.Σου συνιστώ να βρεις την απόλυτη λαιβάρα live at the rainbow theater 1974.Για μένα είναι μυθικό live.

Υ.Γ.'Οποιος ξέρει οτιδήποτε σχετικά με το τι απέγινε ο deacon ας το ποστάρει.'Οταν διάβασα το post tou brian may ότι ο πάτερ φαμίλιας John μένει με 25χρονη στο Chelsea σοκαρίστικα.

http://www.queenzone.com/queenzone/mp3.aspx?Q=1251

Να γιατί ο John παραμένει εδώ και χρόνια αμέτοχος!

Εχουν βγει και αλλες φωτο με τετοιο περιεχομενο απο τον Deacon…
Απο bootlegs παντως τρομερα ειναι τα:
Mannheim 1986
Osaka 1985
Paris 1982
Boston 1982
Sao Paulo 1981
Montreal 1978
Earls Court 1977
Houston 1977
Seattle 1977
Osaka 1976
Hammersmith 1975
Boston 1974
Lyon 1982
Atlanta 1975

νομιζω οτι πρεπει να ξεθαφτει αυτο το θρεντ.επισης αναθεωρω την αποψη μου για το αγαπημενο μου αλμπουμ και νομιζω οτι τα sheer heart attack queen 2 a night at the opera a day at the races jazz innuendo ειναι ολα κορυφαια και με απιστευτες στιγμες.ομως και τα queen the game the works a kind of magic the miracle εχουν διαμαντια

ολα:) αλλα πιο πολυ το queen II
Θρυλικο album8)

Queen II
Οι Queen είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα, έχουν βγάλει τόσα αριστουργήματα, όλα ήταν μπροστά από την εποχή τους… Αλλά το Queen II έχει κάτι το ‘‘σκοτεινό’’ και έχει και τις περισσότερες αγαπημένες μου συνθέσεις (Procession, White Queen, Fairy Feller’s Master Stroke, Nevermore, Seven Seas of Rhye)…:smiley:

+1 πεστααα! ενα κ ενα ειναι τα τρσγουδια.δυσκολο να ξεχωρισεις καποιο…:slight_smile:

:D:D:D
όντως είναι όλα ένα κι ένα!! συνήθως αυτόν τον δίσκο τον βάζεις να παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος! και μένεις άφωνος! (όπως την πρώτη φορά που τον άκουσα…ωραίες εποχές:) )

Sheer heart attack

Μακράν.

πως και δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο.τεσπα το ξεθαβω ουτως η αλλος η αποψη μου ειναι γνωστη