Queen

Αρχισαμε παλι…
3 χρονια τωρα η ιδια συζητηση…

fanboy.
o δίσκος είναι …αχαρακτηριστός.
Δεν είναι Queen. Αν ήταν Queen + Stella Bentetakos, θα ήταν ακόμα καλός ?
Όσος καιρός και να περάσει, κάποια πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν.
Προτιμότερη μια καλή tribute μπάντα.

Πείτε μου πως δεν είμαι ο μόνος που βλέπει αντιφάσεις στα λεγόμενα του Κάργια_Κούρουνεν. Ναι, ο Rodgers δε μπορεί να τραγουδήσει τα μισά και βάλε κομμάτια από το A day at the races και για αυτό είναι κακός? Διάλεξε Κάργια τι ήθελες. Ένα tribute band για τους Queen με μέλη των Queen μέσα, όπου θα προσπαθούν να παίξουν λες και είχαν το Φρέντι μαζί τους (με λίγα λόγια αρπαχτή) ή να συνεχίσουν να δημιουργούν μουσική με κάποιο άλλο τραγουδιστή?

Και εγώ θα ήθελα να ακούσω το Prophet Song από το Freddie, αλλά μόνο στη 2α παρουσία θα το καταφέρω. Νομίζω πως δεν έχεις κατασταλλάξει στο τι ήθελες να ακούσεις από τους May και Taylor. Ένα νέo tribute Queen band που θα σου παίξει τα κομμάτια που σου έχουν μείνει απωθημένο να ακούσεις ή τα εναπομείναντα μέλη των Queen να δημιουργούν;

ΥΓ. Συνεχίζω να πιστεύω πως το Cosmos Rocks είναι καλύτερο από μερικές πατάτες των Queen με τον Freddie στη φωνή…

πιστευω πως το αλμπουμ ειναι απλα αδιαφορο… σε λιγο καιρο δεν θα το θυμαται κανεις…

αλλα για μια περιοδεια θα γουσταρα να τους δω…

παιδια κανενας δισκος των queen με τον φρεντι δεν ηταν πατατα…κανενας…κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι ολοι επη…αλλα και αντικειμενικα να το δουμε(μουσικα παντα) ειναι ολοι τρομεροι, ακομα και το hot space που θεωρειτε ο χειροτερος τους ειναι απιστευτα παρεξηγημενος, εχει μεσα τρομερα κομματια…Καποιοι που λενε οτι στα 80’s οι queen επεσαν, ναι συμφωνο, αλλα και παλι καναν τρομερη μουσικη…δηλαδη το the works δεν ειναι καλο αλμπουμ???to a kind of magic δεν ειναι καλο αλμπουμ???μη λεμε οτι θελουμε…

Οταν πρωτοεμαθα για την συνεργασια τουσ με τον πολ, και τουσ ακουσα λαιβ, ενθουσιαστηκα…αλλα ολος ο ενθουσιασμος μου εξαφανιστηκε με το καινουργιο σιντι…οχι γιατι δεν ειναι καλο, αρκετα καλο ειναι, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QUEEN!!ειναι πολ ροτζερς, ειναι ισωσ οτι καλυτερο εχει βγαλει ο πολ ροτζερς…εδω ρε παιδια τα μισα τραγουδια αυτος τα εχει γραψει!!!

Ενα απλα χλιαρο σιντι ειναι το καινουργιο για queen(για πολ ροτζερσ ειναι πολυ καλο)…εξαιρεση το τραγικο τραγουδι we believe, ενα απο τα χειροτερα κομματια που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο…ειναι δυνατον να εγραψε αυτο το πραγμα ο brian may???

Κακως κανουμε λογο για Queen. Oι Queen με την μορφη που ξερουμε εχουν σταματησει απο το 1995 να βγαζουν CD. Το συγκροτημα ειναι Queen + Paul Rodgers δηλαδη συνεργασια των εναπομειναντων Queen με τον τραγουδιστη Paul Rodgers, κατι που φαινεται και απο τα setlists της περιοδειας τους που περιλαμβανουν και τραγουδια της καριερας του Paul Rodgers. Μερικοι θα πουν “γιατι συνεχισαν με τον ονομα Queen οι Taylor, May?”. Eδω ρε παιδια οι Journey παιρνουν για τραγουδιστη εναν Φιλιπιννεζο (που εινα φωναρα, αλλα μοιαζει ξεμπαρκος), οι γεροξεκουτηδες “Doors” εντυσαν τον Astbury σαν τον Morrison, το οτι συνεχισαν οι Queen με παραλλαγμενο ονομα και αλλον τραγουδιστη σας πειραζει? Ο οποιος τραγουδιστης δινει αλλη διασταση στα τραγουδια των Queen που ερμηνευει καθως εχει διαφορετικη φωνη απο τον Mercury. Και δεν ειμαι κανας fanboy και τα λεω αυτα… ισα-ισα στην αρχη ημουν αρνητικος, αλλα βλεποντας καποια πραγματα και κυριως την συναυλια τους στο Μιλανο 2 εβδομαδες πριν ακριβως, αναθεωρησα.

Καλά τα λέει ο Giannis. Η μπάντα λέγεται Queen and Paul Rodgers. Αλλά και Queen να λεγόταν δεν θα με πείραζε, στο κάτω κάτω δικιά τους είναι η μπάντα δεν θα μας δώσουν αναφορά.
Το ότι το καινούργιο άλμπουμ είναι πολύ καλό οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στον Rodgers. Προτιμώ τους Queen να aγγίζουν τα blues παρά να έπαιρναν μια immitation του Freddie και να έβγαζαν μια νερόβραστη pop πατάτα. Γιατί αν περίμενε κανείς ότι οι Queen θα έβγαζαν κάτι ανάλογο του Kind of magic, του innuendo ή ακόμα και του μετρίου για εμένα Miracle, είναι γελασμένος.

Έκαναν αυτό που πρέπει να κάνουν οι μουσικοί της κλάσης τους: Πλησίασαν ένα μουσικό είδος με το οποίο δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν, το συνδίασαν με τον ήχο τους και συνεργάστηκαν με μια φωνάρα που κλέβει την παράσταση ακόμα και στα εξήντα της.

Παιδια το καινουργιο album ειναι πολυ καλο… και η συμπεριφορα του May και του Taylor ειναι απολυτα ειλικρινεις… Δεν ειναι Queen… ειναι κατι καινουργιο, κατι διαφορετικο… ειναι Queen + Paul Rodgers!! Κι ειναι καταπληκτικο!

Οι QPR δεν ειναι tribute band!!! Μην ξεχναμε ποιοι εχουν γραψει αρκετα απ τα κομματια! Φυσικα και ο Paul δεν ειναι Mercury!!! Κανεις δεν θα ειναι Mercury!! Αλλα ειναι ενας φοβερος τραγουδιστης! Αμα ο May κι ο Taylor θελαν καποιον που να αντικαταστησει το Mercury ΔΕΝ θα διαλεγαν τον Rodgers! Απλα ηθελαν να κανουν κατι διαφορετικο!

Δεν ξερω αμα φαινεται απ το post μου αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος με το Cosmos Rock… κι οχι γιατι ειναι ενα καινουργιο night at the opera αλλα επειδη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειναι κατι καινουργιο απ τους Queen κι ελπιζω να υπαρξει και συνεχεια!!!

Ο Paul δεν μπορεί να ερμηνεύσει τα κομμάτια ως Freddie,αλλά τα ερμηνεύει με ένα δικό του το τρόπο.Το Show must go on πχ είναι διαφορετικό στα φωνητικά αλλά πολύ πολύ καλό και με τον Rodgers.
Δεν νομίζω να υπάρχει δίσκος πατάτα των Queen.Το hot space έχει ένα under pressure και το Miracle ένα Ι want it all κι όχι μόνο

να ξεκαθαρίσω πως όταν λέω πατάτα, εννοώ για το επίπεδο των Queen. Σε όλους τους δίσκους είχαν τουλάχιστον 2 κομματάρες, αλλά ο δίσκος είναι 40+ λεπτά. Όχι 2 κομμάτια διάρκεια… :wink:

Σωστο…

borei na eimai ligo mikros all mesa se ena diastima 9 minwn oi queen eginan to agapimeno mou sigrwtima ki exw mathei arketa gi aytous akougantas vinilia pou exei o pateras mou alla kai dika mou cd diavazontas afierwmata kai psaxnontas sto internet.kata ti gnwmi sas pio album aksizei pragmatika na agorasw

καλως ήρθες!!!

α) σε παρακαλώ μη γράφεις με greeklish. Κουράζουν και για αυτό δεν τα επιτρέπουμε στο φόρουμ :wink:

β) μπράβο στον πατέρα σου και σε εσένα για το γούστο σας :stuck_out_tongue:

γ) προτείνω να ξεκινήσεις με τα βασικά: “A night at the opera” πρώτα και μετά “A Day at the Races”. Ή και ανάποδα. 'Ετσι κι αλλιώς σύντομα σε βλέπω με δισκογραφία :stuck_out_tongue:

Πλάκα πλάκα και εμένα ο πατέρας μου, όντας ο ίδιος τεράστιος fan των Queen, με μύησε στη μουσική τους…

Να και κάτι καλό που κάνουν οι γονείς για τη μουσική μας παιδεία :stuck_out_tongue:

:bow2:κατα τη γνωμη μου ολοι ηταν και ειναι πολυ σπουδαιοι σε αυτο που εκαναν. κορυφαιος ο φρεντι απο τους πιο καλους κιθαριστες ο μει πολοι καλοι οι τειλορ και ντικον.Κορυφαιοι οι δισκοι του 70 αρκετα καλοι του 80 εξαιρετικοι τα ιννουεντο και μειντ ιν χεβεν.Τα καλυτερα τραγουδια τους για μενα αν και δεν τα εχω ακουσει ολα ειναι τα 39 μποημιαν ραπσοντυ σοου μαστ γκοου ον ντεις οφ αουαρ λαιβς και αλλα πολλα οπως και να εχει προσκυνω

πραγματι πολυ σπουδαια ολα τα αλμπουμ ισωσ το a night at the opera το καλυτερο αλλα το αγαπημενο μου το jazz

Τα greeklish απαγορευονται, οχι τα english:p,
Kαλωσηλθες, respect στον πατερα σου, που σου εμαθε τους Queen :wink:

Παντως το βρισκω απαραδεκτο το γεγονος οτι στο poll του rocking το 50+% πιστευει οτι το cosmos rocks ειναι “ντροπή στη μνήμη του Freddie”. Αν ειναι δυνατον! Θα επρεπε ο κοσμος να σεβεται το γεγονος οτι ο May και ο Taylor ειχαν το θαρρος να κανουν κατι καινουργιο (και διαφορετικο) κι οχι απλα να παρουν εναν Mercury wanna be και να περιοδεψουν…

Ο Mercury ΔΕΝ ηταν οι QUEEN!!!

Kι εγώ το πρώτο cd που αγόρασα ποτέ ήταν Queen

Aυτό…

Κι εγω το πρωτο CD που αγορασα με δικα μου λεφτα ηταν το “A day at the races”!