Queen

Μπορει να μην ανοιγει Ευρωπη/Ελλαδα, αλλα σε μενα ανοιγει κανονικα.

Για το Gimme The Prize μιλαω.

JUST GIMME THE PRIZE.

2 Likes

Εχεις δικαιο,δοκιμασα με VPN και ανοιγει,ενω κανονικα μου δειχνει μη διαθεσιμο.

Χθες συμπληρώθηκαν 32 ολόκληρα χρόνια απ’ όταν έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο τεράστιος Freddie Mercury.
Εννοείται ότι δεν τον ξεχνάμε και πως θα μπορούσαμε άλλωστε…

18 Likes

Μπορεί να μας ξέφυγε η χθεσινή επέτειος της απώλειας του Freddie Mercury (34 χρόνια- πότε πέρασαν; ), όμως είναι αδύνατο να περάσει στη λήθη ο τεράστιος αυτός τραγουδιστής και showman, ούτε και οι Queen προφανώς, κι ας “αναβιώνει” το τοπικ τους μόνο με τέτοιες αφορμές! (με ρώτησε κι αν θέλω όντως να το ανεβάσω επειδή πάει καιρός από την τελευταία αναρτηση!)

13 Likes

Πρωτοσέλιδο της SUN στις 4 Μαίου 1987. Ο Freddie Mercury σοκαρίστηκε όταν το είδε. Είχε διαγνωστεί και ο ίδιος με AIDS μόλις τον προηγούμενο μήνα, Απρίλιο. Το timing ήταν τραγικό.

Το άρθρο βασιζόταν σε συνέντευξη/αποκαλύψεις του Paul Prenter (πρώην manager και εραστής του Freddie από το 1977-1986, που τον είχε απολύσει ο Freddie λίγο πριν). Ο Prenter πούλησε την ιστορία στην εφημερίδα για περίπου £32,000, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του Freddie, τη σεξουαλικότητά του, τα parties, τα drugs και ότι δύο πρώην εραστές του (ο Tony Bastin και ο John Murphy) είχαν πεθάνει από AIDS.

Η απόλυση έγινε μετά από καβγά. Ο Freddie τον έδιωξε απότομα, και μάλιστα ο Prenter φέρεται να του είπε τότε «θα σου το ανταποδώσω». Λένε ότι ο Prenter οργάνωσε πάρτι στο σπίτι του Freddie χωρίς άδεια και το κατέστρεψε, ή λόγω γενικής αναξιοπιστίας και κακής επιρροής.

Με βάση αυτά που έχω διαβάσει θεωρώ ότι κόλλησε AIDS στα bath houses της Νέας Υόρκης όπου γίνονταν όργια με κοκαίνη και σεξ με δεκάδες ερωτικούς συντρόφους κάθε βράδυ. Πλήρωνες ένα αντίτιμο στην είσοδο και ήταν μέσα στην ανωνυμία. Τα bath houses ήταν φυτώρια έξαρσης του ΗΙV. Τα περισσότερα έκλεισαν στα μέσα της δεκαετίας του 80 για λόγους δημόσιας υγείας ή επιβλήθηκαν πολύ αυστηροί κανονισμοί.

Η διάγνωση έγινε τον Απρίλιο του '87 αλλά θεωρείται (το πιο πιθανό) ότι κόλλησε το καλοκαίρι του '82 κατά τη διάρκεια διαλείμματος από τη Hot Space Tour στη Νέα Υόρκη.