Queen

Εγω περα απο το stone cold crazy(jaymz ειν’ αυτος τι να κανουμε?) ξεχωριζω ανετα και το roger daltrey που στο i want it all αν οχι τοσο στη φωνη στη παρουσια δινει ρεστα(δειτε το video).

ακριβως!!μακαρι να ημουν εκει περα!!

Περιττό να σας πω ότι κάθε φορά που βλέπω το βίντεο, μα κάθε φορά, τη στιγμή που ακούγεται η φωνή του Mercury στα μεγάφωνα και το πλήθος ΟΛΟ μα χτυπάει τα χέρια του και να τραγουδάει μαζί του, δακρύζω με το πάθος αλλά και την απουσία του. Η υπέρτατη στιγμή του live…:bow2::bow2:

Το συγκλονιστικό ‘39… Ό,τι και να πω γι’ αυτόν τον - όχι τόσο γνωστό - ύμνο των Queen είναι λίγο…

που τον τραγουδάει ο May και όχι ο Fred… Γιατί όποιος κάτσει και μελετήσει το θέμα Queen, θα δει πως οι Queen δεν ήταν ο Mercury. Ήταν 4 ΙΣΑΞΙΑ μέλη και όχι 3 και ο Mercury

Και συμμετέιχαν όλοι στο γραψιμο των κομματιών…

+10000000000000000000000000000000000000000000000000

Aπό τα αγαπημένα μου τραγούδια τους :bow:

Καλά νταξ μην το πηγαίνεις στο άλλο άκρο. Οι Queen ήταν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που αποτελούταν από τη μεγαλύτερη φωνή της ροκ έβερ, έναν από τους χαρισματικότερους κιθαρίστες ever και άλλα 2 μέλη που συμμετείχαν ενεργά στις συνθέσεις των κομματιών, αν και όχι τόσο όσο οι υπόλοιποι, χωρίς βέβαια να θέλουμε να υποτιμήσουμε το ρόλο τους. Γιατί ό,τι κατάφερε η βασίλισσα ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Έτσι! Roger Taylor ρε!

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ο Michael στη συγκεκριμένη συναυλία λέει τα κομμάτια του Mercury καλύτερα από κάθε άλλον, και μάλιστα χωρίς να τα έχουν “κατεβάσει” 8)

Το οποίο έχει και ωραία ιστορία: Ένας αστροναύτης ταξιδεύει για να ανακαλύψει νέους κόσμους, και όταν γυρίζει μετά από ένα χρόνο, βρίσκει τον κόσμο 100 χρόνια μεγαλύτερο (θεωρία σχετικότητας). Και “συναντάει” τα μάτια της αγαπημένης του, μέσω των ματιών της κόρης της… Έλα ρε Brian!!!

Γίνεται να συμφωνήσω χωρίς να με πάρετε με τις ντομάτες; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Η ειρωνία της τύχης είναι πως ο θάνατος ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ανθρώπου, σου προσφέρει μια απο τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής σου, αν όχι την μεγαλυτερη, συνυπολογίζοντας και την φορτισμένη ατμόσφαιρα της βραδιάς εκείνης . Μιλάω για τους θεατές της συναυλίας αυτής.

εντιτ : εδω είναι εμπειρία να το βλεπεις και στην οθόνη τόσα χρονια μετά.

Βλέπω πως αυτό το post θα είναι το πρώτο αρνητικό σε αυτό το θέμα ( :stuck_out_tongue: ) αλλά όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο thread για τους Queen που βρίσκεται στα δημοψηφίσματα:

Άντε κράχτε με τώρα…:stuck_out_tongue:

άκου τους και τώρα με τον Paul Rodgers στη φωνή!!!

Δεν λες καλά που δεν πήραν τον George Michael…

Χαλαρά θα το προτιμούσα…

Δεν εχω ακουσει απο Michael αλλα πιστευω οτι ο Freddie δεν ξεπερνιεται στην ερμηνεια…
Είχε τυχει να κατεβάσω παλιοτερα μπαλετο με μουσική Queen και π[ραγματικά παιδιά ηταν απαιχτο…8)

Δες το live στο somebody to love. Πιστευω ομως οτι ειναι πιο κοντα στην φωνη του Mercury απ’ όλους!

Μακριά από μας το Michael στους Queen ε.
Paul και ξερό ψωμί.
Μη συγκρίνουμε τη βούρτσα με τη γραβάτα

Τι να πρωτοπω γι’αυτο το μεγιστο συγκροτημα, που ειναι και το αγαπημενο μου. Περιττα τα λογια, αρκει καποιος να ακουσει οποιοδηποτε δισκο. Brian, Roger, Freddie και John, 4 μεγαλοι καλλιτεχνες, οντας ολοι συνθετες, δημιουργησαν το απολυτο συγκροτημα, ο συνδιασμος φανταζει τελειος, ο ενας συμπληρωνει τον αλλο αριστοι δισκοι, μεγαλοπρεπεις συναυλιες, μπορω να τους εξυμνω αδιακοπα! :bow2:

Πλάκα πλάκα ο George Michael μπορεί να τραγουδάει κάτα 90% αηδίες αλλά φωνητικά είναι φοβερός.Για να τραγουδήσει παλιά κομμάτια Queen είναι πιο ικανός από τον Rodgers (άλλη φωνάρα αυτός) αλλά φοβάμαι ότι σε περίπτωση που έβγαζαν άλμπουμ με αυτόν θα ήταν αίσχος. Οπότε καλύτερα με Paul.