Queen

Οι Queen πρεπει να ειναι απο τα λιγα συγκροτηματα που τολμησαν να αλλαξουν τοσες φορες τον ηχο τους και να το κανουν μαλιστα με μεγαλη επιτυχια.

Αν και είμαι τεράστιος λάτρης, αν και έχω το A Night At The Opera στα 5 αγαπημένα μου άλμπουμς έβερ, το Innuendo πέραν του ομώνυμου είναι ένας αδιάφορος δίσκος. Ειδικά για το επίπεδό τους. (των πρώτων τους δουλειών εννοούμε)

Βέβαια το ομώνυμο είναι ΕΠΟΣ

+headlong
+These are the days of our lives
+The show must go on

Τον αδικείς το δίσκο :frowning:

+don’t try so hard

+i’m going slightly mad
+bijou(με το καταπληκτικο σολο)

εχει να δωσει…8)

νομιζω οτι ξεκινησαν καταπληκτικα οπως rock band " Freddie Mercury" αλαξε το νοημα like rock star!8)
A Night at the Opera gained international success.
δεν ειμαι σιγουρος αν προτιμαω το μετα ηχο but nondescript presence.[-X [-X

εξαιρετικοι.ενας χαρισματικος κιθαριστας και μια απο τις 5 καλυτερες φωνες που εβγαλε το ροκ ever.

Εντάξει όχι και στα 6-7 καλύτερα συγκροτήματα. Όλο έτσι λέμε και όταν τα βάζουμε κάτω καταλήγουν στο 20. Αν πάλι ήθελες να πεις “στα δικά σου” 6-7 καλύτερα, ανακαλώ:)

Το i want it all (μαζι με το poison του alice cooper) ηταν απο τα τα πρωτα rock κομματια που ακουσα ποτε μου.Ακομα και σημερα που εχω αλλαξει ακουσματα μπορω να πω οτι τους σεβομαι και οτι εχουν επηρεασει πολυ κοσμο.Μεγαλη ιεροσυλια η “επανασυνδεση” τους (μη πω και για τις συνεργασιες τους με boybands)με τον Paul Rodgers γερασμενο πια απλα να μας υπενθυμιζει ποσο αναντικαταστατος ηταν o mercury(αμα δε μπορεις τι το κανεις το ρημαδι?).

You dont fool me
I want to brake free
Innuendo
I want it all
Living on my own
Under pressure
One vision
Killer Queen
Radio ga ga
We will rock you
Bohemian Rhapsody
Show must go on
Another one bites the dust
We are the champions
Princess of the universe
Bicycle race
Flah :stuck_out_tongue:
και αλλα…τελος δεν εχουν :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
Τι να πεις για αυτην την μπαντα… Τους λατρευω…
Mercury: διπλα στην λε3η showman,one man stage κτλπ στο λε3ικο πρεπει να εχει την φωτογραφια του,φωνη απο αλλον πλανητη rip Freddy
Μay: ε3ωγηινες μελοδιες απυστευτος…

Δεν μου αρέσουν καθόλου…

Ισως η καλυτερη μπαντα ever:bow:

μια ιστορικη μπαντα με εντελως ξεχωριστο στυλ απο ολες τις αλλες που εχω ακουσει, απλα θεοι.
εχουν γραψει μερικα απο τα πιο χαρακτηριστικα και ωραια τραγουρια της ροκ.
να μην ξεχασω την τρωμερη φωνη του φρεντυ:bow2:

αυτο το τοπικ δεν θα επρεπε να μεταφερθει στο section ‘‘groups and artists’’ καλυτερα?

Τι να πω ρε παιδιά… Η φωνή του Mercury δεν μου έκανε ποτέ καμία εντύπωση και τα τραγούδια τους δεν θα θεώρησα ποτέ τίποτα το ιδιαίτερο.

Μακαρι ολοι να λεγανε ετσι τη γνωμη τους

:thumbup:

Πόσο, μα πόσο, μα πόσο ανατριχιαστικό έπος είναι το I’m In Love With My Car?!!? :bow:

Δεν ξερω αν το εχετε δει αλλα το live στο wembley προς τιμην του mercury του 92 ειναι επισης απαιχτο.Οι συμμετοχες και οι εκτελεσεις ειναι(οι πιο πολλες αν οχι ολες)αψογες.James hetfield,Tony iommi,David bowie,slash,axl rose,roger daltrey,annie lennox,lisa minelli(ουστ)george michael(ρε ουυυυυστ λεμε)μαζι με τους εναπομειναντες queen σ’ενα sold out show για φιλανθρωπικους σκοπους.

Αυτο το live ειναι οντως απο τα καλυτερα που εχω δει. Ειδικά στο Bohemian που αναβουν τα φωτα ξανα και τρέχει μέσα ο Αxl ανατριχιάζω και μόνο που βλέπω ολόκληρο το στάδιο να χτυπιέται!!