Queen

ε,ναι τι?:-k

θες να σου πω τι θα ήταν οι Queen χωρίς May,Taylor?:stuck_out_tongue:

Τιποτα δεν θα ηταν. Οπως και τιποτα δεν ειναι χωρις Mercury…

Χωρίς Mercury δε θα ΗΤΑΝ τίποτα,όχι τώρα.Τώρα είναι και παραείναι.
Κι απ’την άλλη το κρίνω καλλιτεχνικά το θέμα,αν μου αρέσει αυτό που ακούω,όπως θα έπρεπε να γίνεται και με τους Thin Lizzy πχ.Απ’τη στιγμή που μου αρέσει και έχει στάμπα May/Taylor,για μένα,τέλος.
εσύ έχεις γεννηθεί για να διαφωνείς:roll:

Κι εσυ εχει γεννηθει για να μην μπορεις να καταλαβεις τι λεω. Τωρα ειναι ενα εκπληκτικο tribute band. Τιποτα παραπανω…

Πάρτον αγκαλιά:blow:

θεωρω πως ο mercury ειναι ενας απ τους τεραστειους μουσικους,που με οποιον κι αν συνεργαζονταν ηταν προορισμενος να κανει κατι μεγαλο…

λιγοι μουσικοι μπορουν να μπουν σ αυτη τη κατηγορια…κυριως κιθαριστες…blackmore,page,handrix,gallagher,iommi κ.α. νομιζω οτι οποιον κι αν ειχαν συνεργατη πολυ δυσκολο να αποτυγχαναν…βεβαια ειχαν την μαγκια να διαλεγουν τους καλυτερους για συνεργατες…

οσων αφορα τραγουδιστες η λιστα μικραινει…που θα ηταν ο dio(οσο κι αν τον λατρευω αν δεν τον διαλεγε ο blackmore λιγο δυσκολο να ειχε βρεθει ποτε στο προσκηνιο) o gillan o coverdale, ο plant,o dickinson,david byron,οzzy αν δεν ειχαν απο πισω μουσκους οπως blackmore,page,harris,iommi…???μπορει και να τα καταφερναν βεβαια αλλα…

στους μπασιστες η λιστα και εδω ειναι μικρη…Lynnot,harris και μερικοι ακομα…

ενας απο τους λιγους τραγουδιστες λοιπον ειναι o mercury…απλα τεραστειος…χωρις να θελω να υποτιμησω τους υπολοιπους queen που ειναι τεραστιοι μουσικοι…

8O 8O 8O 8O

ε δεν γινετε ρε φιλε αυτο που κανεις με την καμια!8O

:bow: :bow: :bow:

Δεν υπάρχει ρε. Δεν έχω ιδέα από κιθάρα αλλά είναι απίστευτα εντυπωσιακό αυτό που κάνει

ρε σίγουρα είναι μόνο μία κιθάρα?
κάτι δεν πάει καλά…:-k :-k

Αμα ειμουν στο κοινο θα αρχιζα στις μαπες τα κωλοζωα που ενω ο τυπας μεγαλουργει αυτοι κανουν ηχορυπανση.

ναι ειναι μια! αυτο σημβαινει οταν ξες να παιζεις κλασσικη! μπορεις να ακουστεις σαν ορχηστρα!

ΝΑΙ ρε γμτ…κ εμείς τόσα χρόνια το παιδευούμε κ δεν ακουγόμαστε με τίποτα…:frowning: #-o
Eώ παραδίδω με queen όνο κ μόνο που έχουν ένα bohemian rhapsody…Φλέβες…

από κιθάρες πάντως πρέπει να πούμε ότι οι queen ήταν πολύ πρωτότυποι γιατί ο may όταν
σκεφτόταν μουσική φαντάζομαι δεν 'άκουγε’μία κιθάρα αλλά 3-4
ταυτόγχρονα,ξανακούστε τα ‘death on two legs’ η το ‘brighton rock’ η το ‘jesus’ και
μετρήστε τις κιθάρες που ακούγονται,πάντοται πίστευα ότι οι queen οφείλουν την επιτυχία
τους στο mercury,αλλά από άποψη μουσικής παιδείας όλα τα μέλη ήταν το ίδιο

καλά,'οσον αφορά τον mercury,είναι η μόνη πουστάρα ποιυ παραδέχομαι,ο τύπος είχε
απίστευτη μουσική έμπνευση και φαντασία,δεν θα έλεγα ότι μπορούμε να
κατατάξουμε σε ένα συγκεκριμένο είδος τους queen ακριβώς λόγω της ιδιομορφίας της μουσικής τους,η οποία έχει τις ρίζες ακριβώς στην άμπνευση του mercury.τα πρώτα
αλμπουμ μέχρι το '80 τα σπάνε τρελά,μετά άρχισαν να τον παίζουν,αλλά το innuendo έχει
διαμαντάκια,οι κιθάρες στο ομώνυμο είναι καυλιστερές,και το 'the show…'έχει πέρα
που τη μουσική(παρεπιπτόντως μέχρι και η εισαγωγή στο synthesizer σου μένει στο
αυτί!!!)και τους καλύτερους στίχους,ο mercury το ηχογράφησε το άλμπουμ καθιστός γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να είναι όρθιος λόγω της κατάστασης του.οι queen μάλλον θα είναι η μπάντα που όλοι θα θυμούνται από τα χρόνια μας(μαζί με beatles)μετά από 100 ή 200 xρόνια.

Οπως θα σου ελεγαν οι υπολοιποι αν δεν τους προλαβαινα, το φορουμ ειναι greeklish-free(:stuck_out_tongue: ). Ειναι μερος των κανονισμων του φορουμ να μην γραφουμε με greeklish! Λιγο ποιο δυσκολο βεβαια αλλα αφου συνηθισα εγω…:stuck_out_tongue:
Φιλικα.:slight_smile:

νταξ αν ποτέ βγάλω κι εγώ κάτι τέτοιο μετά θα τα παρατήσω …

:expressionless: Τώρα το είδα. :expressionless: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! :expressionless: Δεν υπάρχει. :expressionless: Πάω να κλάψω για την αταλαντοσύνη μου…:cry:

Ω θεοι…

Αυτο σημαινει ταλεντο…

Aυτο σημαινει να ξες κλασικη κιθαρα και να χεις ταλεντο :stuck_out_tongue:

μεγαλουργει ο ανθρωπος! πρεπει να ειναι δυσκολο πολυ για να το παιξει κανεις ετσι;!

Τι τεράστιο συγκρότημα ρε γαμώτο. Τι απίστευτη φωνή που είχε ο Freddie Mercury. Δισκάρες, και εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στα άλμπουμ των '70ς. Βρίσκω πολύ πετυχημένες αρκετές και απο τις πιο “disco-pop-funk” στιγμές τους (κομματάρες όπως το Another One Bites The Dust). Του πήγαινε του Freddie η disco. :stuck_out_tongue:

Και φυσικά, όποτε ήθελαν το γύρναγαν απο το ένα μουσικό είδος στο άλλο, κυκλοφορώντας ακόμα και στο τέλος δισκάρες όπως το Innuendo.

Ως έναν μόνο πάντως, και αγαπημένο δίσκο, θα έλεγα το A Night At The Opera (με τέτοιο όνομα κακός δε θα ταν). Απλά αριστούργημα, χωρίς ίχνος μέτριας στιγμής μέσα του, και φυσικά επιδραστικός όσο λίγοι…