QUEENSRYCHE Θεσσαλονικη 15 / 11 / 2019 - Αθηνα 16 / 11 / 2019

QUEENSRYCHE
Θεσσαλονίκη - Παρασκευή 15 Νοεμβρίου – FIX FACTORY OF SOUND
Αθήνα - Σάββατο 16 Νοεμβρίου - FUZZ LIVE MUSIC CLUB

ΑΘΗΝΑ
Τιμή εισιτηρίου: 26€ (περιορισμένη προπώληση) - 28 (προπώληση) - 30€ (ταμείο)
Σημεία προπώλησης: VIVA kiosk – Σύνταγμα, Wind, Viva Spot Τεχνόπολης, Metal Era, No Remorse Records , Reload Stores, Media Markt, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και Monsterville
On-line: www.viva.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τιμή εισιτηρίου: 26€ (περιορισμένη προπώληση) - 28 (προπώληση) - 30€ (ταμείο)
Η προπώληση γίνεται: Τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία: Kαταστήματα Seven Spots και Wind

Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 /www.fixfactoryofsound.gr)

Online / viva.gr και fixfactoryofsound.gr

4 Likes

Φωτιά το 2019 συναυλιακά…

2 Likes

Φωτια στα μπατζάκια μας…

Ωραία πράγματα! Αν και θα παίξουν (λογικά) αρκετά από τον τελευταίο και τελευταίους δίσκους, ενώ προσωπικά θα ήθελα ΜΟΝΟ παλιά. Ας όψεται όμως, θα είμαστε εκεί!

https://www.setlist.fm/setlist/queensryche/2019/el-rey-theater-albuquerque-nm-5b925394.html

Αυτό είναι το setlist της περιοδείας τουλάχιστον για τις ΗΠΑ. Σχεδόν μοιρασμένα τα τραγούδια, μισά παλιά, μισά καινούργια. Παρόλα αυτά είναι καλές σχετικά οι επιλογές των τραγουδιών.

Τι κόλλημα αυτό με το empire; Τόσο αυτοί όσο και ο Tate. Μόνο εγώ δεν είμαι μεγάλος οπαδός αυτού του άλμπουμ; Ανετα άκουγα περισσότερα κομμάτια από Warning, Rage for Order και Promised Land σε σχέση με αυτά του empire.

Επίσης μόνο ένα κομμάτι από το mindcrime. Αυτό δεν είναι κακό. Μάλλον συννενοημένοι είναι με τον Tate χαχα.

ΥΓ: Μόλις είχα δει ότι βγαίνουν περιοδεία οι Ryche το ήξερα ότι κατά 100% θα έρθουν εδώ. Λίγο το ότι δεν έχει πλέον μεγάλο κασέ, λίγο το ότι είχε επιτυχία και η συναυλία του Tate.

2 Likes

Και τελικά πιο φτηνά απο οτι είχε διαρεύσει. Μάλλον ελπίζουν να ρεφάρουν αν πάει κόσμος. Μιλάμε για τη μπάντα που έχει κάνει και 2-3 χιλιάρικά, αλλά και ελαφρά κάτω απο χιλιάρικο. Αντε να ανακοινωθούν και τα άλλα δυο του Νοεμβρίου. Το ένα σχετικά μεγάλο.

1 Like

Rockenfield παίζει στα live?

casey grillo πρωην Kamelot

1 Like

Αλλα δυο για νοεμβριο δηλαδη, μαλιστα. Αν ειναι μπαντες ακραιου ηχου δε με ενδιαφερει και δε θα μπω σε διλημμα να καψω καποια αλλη.
Για queensryche ειμαι 50-50 και λεω να ανεβω για pavlon’s dog που δεν εχω δει.

Το ένα ξαναέχει ερθεί κάμποσες φορές και έβγαλε δίσκο φέτος. Κλασσικό θα το έλεγες στον ήχο. Λογικά θα το ανακοινώσουν μαζί με άλλα του “φεστιβάλ τους” σε λίγες μέρες (συμφωνά με το φιλαράκι) . Το άλλο… ντάξ. Το παυλόσκυλο έβγαλε και ωραίο δισκάκι και γενικά κάνει ωραία live, εν γένει.

1 Like

Ουτε εμενα μ αρεσει το Empire. Ποτε δεν ενιωσα την περαση του. Προτιμω κατα πολυ ολα τα πριν κ το Promised land.

1 Like

και γω απορώ πραγματικα πως εχει κανει την οποια εμπορικη επιτυχια το μετριο empire. πΛην 1-2 κομματιων η μετριοτητα αποθεωνεται σ αυτο το αλμπουμ το οποιο μαλλον οφειλει την επιτυχια του στον αποηχο του Operation.
Ανελπιστα καλο το νεο αλμπουμ των Ryche, μεγαλη κουβεντα αλλα ισως το καλυτερο στην μετα-operation περιοδο!

1 Like

Άντε ντε… Πείτε τα, με το πιο υπερτιμημένο άλμπουμ όλων των εποχών. Και σκεφτόμουν για χρόνια, μόνο εγώ το πίστευα;;

2 Likes

2 κομμάτια ? 6 singles έχει. μια χαρά δίσκος. Το promised μ αρέσει λιγότερο. Το δε hear …μονο το chasing που κανονικά δεν ήταν μέσα. Αυτό που δεν με τρελαινεί είναι η πρώτη πλευρά του Warning, μετά απο τα δυο πρώτα …η δευτερη πλευρά όμως! Όλα έχουν κάτι να πούνε, εκτός απο το “dedicated” που για μένα είναι το st anger της μπάντας.

1 Like

Μέτριο το empire ?
Τι άλλο θα ακούσουμε…

6 Likes

Ok, θα δεχτώ ότι το Empire μπορεί να είναι κάτω από το EP, το Warning, το Rage for Order και το Operation, αλλά εκεί είναι η θέση του, πέμπτο. Μην τρελαθούμε ότι του ρίχνει και κανένα άλλο.

Επίσης, η δική μου βαθμολογία θα ήταν το EP 10, το Warning 10, το Rage for Order πάνω από 10 αλλά αδιευκρίνιστο ακόμα (γιατί ακόμα είναι μπροστά από την εποχή του για να βαθμολογηθεί), το Operation 11, το Empire 10 επίσης.

Το Empire έχει πολύ πιο safe και mainstream φόρμες, αλλά έχει ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ. Συνθέσεις εκπληκτικές, πολύ πιο απλές και εύληπτες από τα προηγούμενα, αλλά εκπληκτικές το δίχως άλλο. Προσωπικά απλώς καλά κομμάτια θεωρώ το Della Brown, το Hand on Heart και το One and Only, όλα τα άλλα τα θεωρώ αριστουργήματα. Και αλήθεια, πως μπορεί να επιχειρηματολογήσει κανείς κατά του Thin Line, του Resistance ή του Another Rainy Night (για να μην αναφέρω τα hits); Δεν ξέρω, εδώ είμαστε.

Αναμφισβήτητα οφείλει τεράστιο μέρος της εμπορικής του επιτυχίας στο Operation, όπως επίσης δεν κάνει τίποτα μυθικά πρωτότυπο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα. Παραμένει όμως αλμπουμάρα.

Τέλος, παίζουν πολλά τραγούδια από αυτό γιατί Αμερική και γιατί είναι πιασάρικα. Επίσης δεν μπορούν να αποδώσουν το ίδιο καλά τα άλλα, σίγουρα όχι τα του Rage for Order, λίγο λιγότερο τα υπόλοιπα.

3 Likes

Ρε σεις κόψτε λίγο τις μπύρες το ότι δεν είναι progressive δεν σημαίνει ότι δεν είναι δισκαρα.

4 Likes

Πιο άνευρο πεθαίνεις…

1 Like

Empire και Della Brown είναι πολύ καλά κομμάτια.
Επίσης 2 καλές μπαλάντες
Hand on Heart, One and Only, Resistance εντελώς αδιάφορα.
Τα υπόλοιπα από οκ έως νερόβραστα και άνευρα.

Empire και Promised Land τα μόνα ατόφια δεκαρια των Queensryche, συνεχίστε…