Queensryche - American Soldier

Καλέ εγώ για τον Αουτσάινντ μιλάω.

ναι, αλλά ο Κιράτζος σωστά σου απαντά.

χαλάρωσε.
εγώ στην ηλικία σου έπαιρνα ένα δίσκο και τον άκουγα κάθε μέρα για ένα μήνα το λιγότερο και πολλές φορές σαφή συμπεράσματα δεν έβγαζα.

sorry και δεν πάει στο δικό σου νοητικό επίπεδο, αλλά ο άνθρωπος που νομίζει ότι στα 16 του έχει ακούσει μέσα σε 1-2 χρόνια τη δισκογραφία των ryche (υποθέτω ταυτόχρονα με άλλους 1.000 δίσκους περίπου) και νομίζει πως έχει σαφή άποψη, απλά είναι αφελής.

1. Sliver
  2. Unafraid
  3. Hundred Mile Stare
  4. At 30,000 Ft.
  5. A Dead Man’s Words
  6. The Killer
  7. Middle Of Hell
  8. If I Were King
  9. Man Down!
  10. Remember Me
  11. Home Again
  12. The Voice

Τρελη αντριλα το εξωφυλλο.:wink:

Διαβαστε και το αρθρακι που το συνοδευει στο σαιτ τους. Παιρνεις μια καλη γευση.

Αντε να ιδουμε.

Μακάρι το εξώφυλλο να προοιωνίζει έναν πιο σκληρό και χέβυ δίσκο. Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη…

Και είναι ωραίο εξώφυλλο. Απλό, λιτό, αλλά αντιπροσωπεύει πλήρως το δίσκο και το περιεχόμενο του.

Για να δούμε…

Και που το ξέρεις ότι αντιπροσωπεύει το περιεχόμενό του?

Ε άμα κρίνω από το τίτλο και το τρακλιστ:P

Α νόμιζα ότι εννοούσες μουσικά και αναρρωτήθηκα μήπως διέρευσε (και με έπιασε ένα ταράκουλο :Ρ)

Πρώτα θα το μάθαινες εσύ φανμπόυ, και μετά εγώ:P

(Btw τα αβαταρζ μας έχουνε τα ίδια χρώματα.)ι

Είναι τόσο μεγάλο συγκρότημα, που δεν ξέρεις τι μπορούν να κάνουν.
Ακόμα και αν το τελευταίο αριστούργημά τους κυκλοφόρησε το '94 και λείπει ο βασικός συνθέτης τους από το lineup.

δε θέλουμε σκληρό και χέβυ δίσκο, θέλουμε πχιότητα και έμπνευση.

Λιγο προχειραντζα μου φανηκε το εξωφυλλο.

Kαλα γενικως τα εξωφυλλα τους δεν διεκδικουν και δαφνες καλλιτεχνιας…Αυτο μου αρεσει παντως.Πολυ αμεσο και οχι γραφικο.(επισης δεν ξερω γιατι μ αρεσει και το rage for order…και τα om:p)

Από εξώφυλλα κανένα, αλλά το booklet του OMII είναι ωραίο

ανετα το σχεδιο της τελευταιας σελιδας το εκανα μπλουζα…

Ότι και να κάνουν δεν θα πάψουν ποτέ να είναι μια από τις μεγαλύτερες μπάντες της αγαπημένης μας μουσικής…

Φυσικά και ευελπιστούμε για καλή και ποιοτική μουσική, μακάρι, πάντως το ΟΜΙΙ ήταν δυνατή επιστροφή

Ακόμα δε με έχει κερδίσει το ρημάδι. Βλέπω αρέσει και σε πολλούς, και αναρωτιέμαι τι στο διάολο κάνω λάθος:p

Προφανώς κάνουμε το ίδο λάθος:lol:

οσον αφορα τα εξωφυλλα που λετε,νομιζω οτι εκεινα των warning και opeation mindcrime 1 ειναι πολυ ομορφα και αντανακλουν το περιεχομενο των δισκων!