Μακράν η καλύτερη κίνηση που έχει κάνει το rocking είναι τα σχόλια μέσω facebook.
Ωχου παναγια μου, στο thread του Dio γιατι δεν τα ελεγε κανεις αυτα, βεβαια ο Dio δεν ηταν πρεζακι πεθανε απο καρκινο. Ουτε στο θανατο δεν ειμαστε ολοι ισοι λοιπον.
καλά ίσως την υποτίμησα λίγο με τον λάθος τρόπο, αλλά εκεί πέθαναν 90 παιδιά. πολύ πιο νέα από την amy και εννοείται όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.
Αν πας στο podium θα βρεις ποστς και για τα παιδακια στη Νορβηγια, νταξει τωρα;
Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε η Σόφι!
Πρώτον, η λέξη αναμενόμενο δεν είναι κάτι κακό. Ακόμα και όταν ήταν άρρωστος ο Dio… από τη στιγμή που τον τελευταίο καιρό είχε χειροτερέψει η αρρώστια του και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις (ορισμένες φορές) τα πράγματα δεν έχουν καλή κατάληξη, όχι πάντα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ναι… και στη περίπτωση (του) αυτή λοιπόν, ναι, ήταν αναμενόμενο. Δεν είναι κακό… απλά το χρησιμοποιούμε όταν τα πράγματα πια έχουν πάρει μία τροπή και αυτό δεν αλλάζει με καμία δύναμη! Δυστυχώς, τα πράγματα και εδώ ήταν ‘‘ξεκάθαρα’’… αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε, όσο κι αν ακούγεται σκληρό και ‘‘κάπως’’ -αυτό δεν αλλάζει κάτι, το γεγονός είναι τραγικό και η ουσία είναι αυτή- αλλά όλοι καθημερινά… το βλέπαμε, το ακούγαμε, το ξέραμε… Δεν είναι πάιξε-γέλασε τα ναρκωτικά και δεν είναι/δε θα είναι ούτε η πρώτη -ούτε η τελευταία- που πέθανε με αυτόν τον τρόπο… Υπό την έννοια αυτή το είπαμε κι αν κάποιος ισχυρίζεται ότι δεν το περίμενε ή δεν το φανταζόταν… θα πιστέψω ότι μας κάνει πλάκα…
(μην το πάρεις στραβά, και με συγχωρείς αν ήμουν κάπως απότομη…:))
Δεύτερον, [B]Vangelis[/B] δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού συμπέρανες ότι κάποιοι ισχυρίστηκαν εμμέσως πλήν σαφώς κάτι τέτοιο ότι (και καλά) ‘‘καλά να πάθει το πρεζάκι’’ κλπ. Το περιμέναμε(βάζω και τον εαυτό μου μέσα - μάλιστα είχα πει την αποψή μου για αυτό, μετά από ένα βιντεάκι που παρακολούθησα από συναυλία της -την τελευταία της- στο Βελιγράδι). Μπορεί να μην ήμασταν φαν, μπορεί να μη μας έβρισκε σύμφωνους αυτή η κατάσταση, αλλά είναι επιεικώς απαράδεκτο να μιλάμε για έναν άνθρωπο που ‘‘ποιός ξέρει τί μπορεί να είχε ή να τον απασχολούσε’’ και που έφτασε στο σημείο να σέρνεται κυριολεκτικά και σε λιγότερο από μήνα είχε αυτή την κατάληξη. Οπότε μην λες ό,τι να’ναι… Κανείς δεν το 'θελε και όλοι στενοχωρήθηκαν (δεν αλλάζει το πράγμα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο 27 ετών)… και ούτε είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο… Πολλοί (εδώ μέσα κι εκεί έξω) έχουν έρθει αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις. Τα έχουμε περάσει όλοι (σχεδόν) μέσω φίλων, γνωστών, γνωστών γνωστών και ούτω καθεξής και ξέρουμε πολύ καλά πώς αν ΔΕΝ υπάρχει θέληση (πάνω απ’όλα) αυτές οι ιστορίες δεν έχουν καλό τέλος… Οπότε το να λες σε κάποιους ότι εξέφρασαν μία τέτοια γνώμη είναι και άδικο και άτοπο!
I fail to see the argument here.
Δηλαδή κατακρίνουμε τον θρήνο σε ένα [I]μουσικό [/I]φόρουμ για κάποια [I]μουσικό [/I]επειδή στην Νορβηγία έγινε αυτή η ,πραγματικά τρομερή, τραγωδία;
Δεν βλέπω την σύγκριση, δεν βλέπω την σύνδεση, δεν βλέπω κάποιο λόγο να το συζητάμε αυτό εδώ. Δεν βλέπω… απλά…
Βλέπω παρολαυτά έναν ακαταλόοοοογιστο καθωσπρεπισμό, δηθενισμό, δεν μπορώ να βρώ την λέξη.
Η απλά έχετε τόοοσο χρόνο που τρολάρετε δεν εξηγείτε αλλιώς.
[U]__________________________[/U]
Κρίμα για την κοπέλα… Όπως είπα και πρίν στο θρέντ της δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορούσε να δώσει ακόμα.
[B]ΕΔΙΤ:[/B]
ΝΑΙ! μπήκαν τόσο εύκολα στην διαδικασία να γράψουν εδώ το κατιτί τους, αλλά ένα search για την Νορβηγία έκαναν; Ρωτώ εγώ.
δεν λέω πως δεν υπάρχει θρεντ που να εμπεριέχει το θέμα με τα παιδάκια στην νορβηγία. δεν κατηγορώ το φόρουμ. έψαξα και τα βρήκα τα ποστς.
ποστς για εκείνο το θέμα: 2
ποστς για την amy: 45
edit: και ναι, ίσως τρολλάρω. γιατί ασχολείστε με λάθος θέματα:!:
Είναι ένας άδικος κόσμος, φίλε! Το ξέρουμε αυτό. Που βαδίζουμε κτλ. Απογοήτευση.
ό,τι πιο σωστό έχω δει σ’αυτό το θρεντ.
τελοςπ το λήγουμε εδώ
Schuldineralex, χρειάζεται να σου θυμίσω τις εκατοντάδες περιπτώσεις καλλιτεχνών που μας άφησαν και ήταν “πρεζόνια”? Να τους χλευάσουμε όλους λοιπόν, ακόμα και στον θάνατο τους?
Άντε να δούμε τι άλλο θα γραφτεί εδώ…
Alex δε μιλάμε μόνο για την Amy στην προκειμένη περίπτωση, αλλά για το πώς μερικοί προσπαθούν στην παρούσα φάση να μειώσουν τη σημασία του θανάτου ενός ανθρώπου… Ναι, μπορεί να έπαιρνε ναρκωτικά, μπορεί μπορεί να ‘‘πήγαινε γυρεύοντας’’ αυτό δεν αλλάζει όμως κάτι… και ναι είναι ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ διάσημο και άσημο, φτωχό και πλούσιο κλπ…
Όσον αφορά τα παιδιά δε νομίζω να βρέθηκε έστω κι ένας που να υποστήριξε κάτι αντίθετο από αυτό που όλοι ξέρουμε και πιστεύουμε ότι ήταν πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ… και φυσικά λέμε τα ίδια πράγματα… και ούτε νομίζω να είπε κανείς ότι ο ένας θάνατος ήταν λιγότερο ‘‘σημαντικός’’ από τον άλλον… τί μήπως θα τους μετρήσουμε κιόλας; Και βέβαια στενοχωρηθήκαμε περισσότερο για τα παιδάκια που [B]χωρίς να το προκαλέσουν[/B] έπεσαν θύματα ένος τρελού… αλλά ο θάνατος δε μετριέται… εκεί θέλω να καταλήξω…
αρκετά με το οφφ τόπικ…
όπως τό 'γραψε ο L. eye στο τελευταίο του ποστ. ο κόσμος είναι άδικος.
απλά ντάξει τώρα φταίει και η περίπτωση της τραγουδίστριας που είναι το στυλ της τέτοιο και λένε “σιγά το πρεζάκι”. εγώ πάντως άλλαξα γνώμη και έχεις δίκιο σ’αυτό που λες.
Μπράβο ρε Λουκά! πές τα…
ΔΕ θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! ! !
Ε εντάξει σε ένα μουσικό φόρουμ λογικό είναι ο θάνατος κάποιου μουσικού να απασχολεί περισσότερο από άλλα θέματα της επικαιρότητας αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται κανείς με το θέμα. Είμαι σίγουρος πως όλο και θα έχει σχολιαστεί σε άλλα φόρουμ η τραγωδία της Νορβηγίας από πολλούς εδώ μέσα. Προσωπικά πολύ περισσότερα διαβάζω σήμερα σε διάφορα ειδησεογραφικά για τα γεγονότα στην Νορβηγία από ότι αφιερώματα στην Winehouse. Βασικά μόνο εδώ μέσα ασχολήθηκα με αυτή (και από εδώ μέσα το έμαθα για τον θάνατο της και μετά το είδα σε άλλα σαιτ).
Κατ΄ αρχάς μιλάμε για ένα μουσικό forum οπότε είναι λογικό περισσότερα να γραφτούν για την Amy παρά για τους νεκρούς της Νορβηγίας κι ας διαφέρουν παρασάγγας οι περιστάσεις…
Από κει και πέρα κι ας είμαι σκληρός δε μπορώ να στεναχωρηθώ πολύ για ένα άτομο που είχε την δυνατότητα να “καθαρίσει” και μάλιστα όχι σκληρά όπως πολλοί άσημοι συνάνθρωποι μας αλλά με οικονομική κάλυψη και την πιθανότητα καριέρας μετά την αποτοξίνωση.
Θα το θεωρήσω κρίμα που χάθηκε μία πολύ καλή φωνή και μία άξια συνθέτης, διότι τα περισσότερα τραγούδια ήταν δικές της δημιουργίες, αλλά μέχρι εκεί.
Αλλά δε μπορώ να θεωρήσω τον θάνατο της περισσότερο κρίμα από του Dio, όχι για μουσικούς λόγους αλλά γιατί το έκανε στον εαυτό της.
Το χειρότερο είναι ότι δυστυχώς στη μουσική βιομηχανία ένας καλλιτέχνης αξίζει περισσότερα νεκρός παρά ζωντανός, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλη κουβέντα…
δεν το λέω συγκεκριμένα…και γενικώς που βλέπω περισσότερο ασχολούνται για την amy…
κρίμα η γυναίκα δεν λέω…εξάλλου δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν ακούω δεν μουσική της.
απλά είναι άδικος ο κόσμος. δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
αν κ δεν εχω δει την υπερβολη που ειδα πχ στον θανατο του ντιο να πουμε 2-3 πραγματακια
επιλογη της ηταν να παει απο τη σκατοπρεζα.δεν ηταν κλασικο αφραγκο πρεζακι που δεν εχει να φαει.ταχε ολα κ αυτη επελεξε να πεσει στην μαλακισμενη λουμπα.ενα το κρατουμενο.
λεφτα και υποστηριξη να καθαρισει ειχε απειρα , αρα δεν της φταιει κανεις που δεν καθαρισε παρα μονο το χαζο της το κεφαλι.δυο τα κρατουμενα.
πεθαναν[B][SIZE=“3”] ΕΝΕΝΗΝΤΑ[/SIZE][/B] νεοι διχως να ειναι επιλογη τους(οπως της amy) και δεν ειδα ΕΝΑΝ εδω μεσα να γραφει πουθενα ενα rip(στο podium εχει 2 ειδησεογραφικες αναφορες ξερες).τρια τα κρατουμενα.
AΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ τοσο [B][SIZE=“5”]ΤΟΣΟ[/SIZE][/B]
[B]
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.Rip [/B]
paidia hi!! thelw na sas pw oti eimai kainouria sto forum opote an kanw kamia vlakeioula apla sygxwreste me!!! pragmatika exw pa8ei sok me auto to gegonos… to ematha ki emeina pagwto!! pragmatika lypithika, gt pera oti m arese pl ws tragoudistria k agapisa kapoia ap ta tragoudia ths, alla ki ap to gegonos oti auth proksenise to 8anato ths… pragmatika pl krima… neo koritsi, talantouxa…dixws ixnos syneidisis!
Awake, δε θα 'πρεπε καν να γίνεται σύγκριση… πρόκειται για δύο εκ διαμέτρου αντίθετα περιστατικά… Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το μέγεθος της καταστροφής στην περίπτωση αυτή (που ανέφερες) σχετικά με τα ενενήντα παιδιά θύματα του ψυχοπαθή νεοναζί…; Είπε κανείς ότι δεν είναι θλιβερό…; Όχι… Και φυσικά δε συγκρίνονται… Δε νομίζω όμως ότι το παρόν θρεντ είναι το καταλληλότερο μέρος για αυτή την κουβέντα…
Τέλος, είναι πολύ άσχημο να μιλάμε για κάποιον που δεν ξέρουμε τί περνούσε… Είχε λεφτά, είχε τα πάντα… ε και λοιπόν; τί; Ούτε τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία, την ισορροπία κλπ. Και ούτε μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ από εμάς να ξέρει τί λουκι μπορεί να περνάει κάποιος για να φτάσει σε αυτό το σημείο…
Εσυ awake που λυπηθηκες τοσο για τα παιδια στη Νορβηγια γιατι δεν εκανες εκει ποστ αγορινα μου;
Το τοπικ εχει παρει τετοια τροπη:
[SPOILER][/SPOILER]