R.I.P. Amy Winehouse

Δικιο εχει. Οσο κυνικο και αν φαινεται, αυτη ειναι η αληθεια.
Δεν ειναι ολοι οι θανατοι για ιδια στεναχωρια.
Αφου η ιδια το επελεξε, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να στεναχωρηθουν και να νοιαστουν ολοι οι υπολοιποι για την ζωη της, αφου δεν ενδιαφερει πρωτιστως την ιδια σε τελικη αναλυση.
Φυσικα και θα πεις κριμα, αλλα οκ.
Δηλαδη δεν ηταν καμια αφραγκη, αστεγη που να μην εχει στον ηλιο μοιρα ωστε να το ριξει στα ναρκωτικα…
Τα ειχε ολα (εκτος απο ισχυρη προσωπικοτητα/ισοροπημενη ψυχολογια) και επαιρνε ο,τι ουσια υπηρχε…
Αχαριστια προς την ζωη που της προσφερθηκε, λεγεται αυτο…

Φίλε μου, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο ακόμα και στην σκέψη του θανάτου μου είναι η γεύση που θα αφήσω στους άλλους. Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι το σκέφτονται αυτό… Ειλικρινά σου μιλάω τώρα…

Και έτσι είναι, συνήθως αυτός που επιλέγει να φύγει(με όποιον τρόπο) αφήνει πίσω του μόνο πικρία, και είναι ενα συναίσθημα πολύ χειρότερο από αυτό του θανάτου από το γείρας…

Είναι τεράστια κουβέντα όμως και αυτή… και ψίνομαι πολύ να την κάνω σε κάποιο άλλο θρεντ.

είχε την οικονομική δυνατότητα να κάνει αποτοξίνωση, αν και πιστεύω πως ΕΙΝΑΙ πάρα πολύ δύσκολο να το κάνει. όσο δύσκολο κι αν είναι όμως, σίγουρα αν δεν το αντιμετώπιζε, τότε είναι σαν να επέλεγε τον δρόμο του θανάτου. τα αντιμετωπίζει ο άνθρωπος αυτά στην ζωή, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. η amy γνώριζε ποιό είναι το σωστό, αλλά δεν τό 'κανε.

Κατά κάποιο τρόπο, ναι (ίσως αχαριστια να είναι βαριά λέξη). Προφανώς η κοπέλα αυτή δεν μπόρεσε να εκτιμήσει την αξία της ζωής της, να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι δώρο, μια ευκαιρία να ζήσει καλά, προσφέροντας συναισθήματα με το ταλέντο της.
Κρίμα, κυρίως για τον αδύναμο χαρακτήρα της που δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

“Τα θελε και τα παθε”. “Να μην έπαιρνε την πρέζα”. Ωραία αντιμετώπιση, μα την αλήθεια, παιδιά. Έχετε ξεχάσει [B]τόσο[/B] πολύ την ιστορία της μουσικής που γουστάρετε λοιπόν.

Και στην τελική, εντάξει ρε παιδιά, πείτε οτι πήγαινε γυρεύοντας, δε διαφωνεί κανείς. Λίγο πολύ συμφωνούμε. Αλλά να φτάνουμε να ζυγίζουμε θανάτους, ποιοί το “άξιζαν” περισσότερο, εντάξει, πραγματικά ούτε να το σχολιάσω δε μπορώ.

Λες και αν πάω εγώ τώρα και γράψω ένα ποστ θρήνου για τα παιδιά στη Νορβηγία θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο ξέρω γω. Να το βγάλω να το μετρήσω κιόλας, μη βγει μεγαλύτερο απο το αντίστοιχο της Winehouse, γιατί δεν είναι ίσα και όμοια τα μεγέθη και ο θρήνος.

Προσωπικά εμένα με θλίβει βαθύτατα το όλο περιστατικό με την Amy Winehouse (για τα παιδιά στη Νορβηγία αν είναι θα σχολιάσω αλλού), γιατί σκέφτομαι πόσο χαράμισε τον εαυτό της, και πιάνω να συγκρίνω με παλιές εποχές και άλλους που μας άφησαν νωρίς. Κρίμα, πάλι.

Άμα τα τίναζε κανάς Ozzy να δω τι θα λέγαμε

Προσωπικα τα ιδια θα ελεγα. Δεν ειναι θεμα προσωπων…

εγώ πάντως σε πρώτη φάση θα γέλαγα. έχει αντοχές πάντως.

εντιτ: +1 στον αποπάνω…

Μάλιστα ο Ozzy είναι ο ορισμός του “Παράδειγμα προς αποφυγήν”, και το ξέρει και ο ίδιος.

Λιγο πολυ συμφωνω. Αλλο το να λεμε “καλα να παθει” και αλλο το οτι ηταν αναμενομενο. Επειδη δεν κλαιμε ολοι με μαυρο δακρυ δεν παει να πει οτι ειναι το ιδιο. Μη λεμε οτι θελουμε.
Η συγκριση με τον Dio ειναι εντελως ακυρη και αχρειαστη. Αλλο το να διαλεγεις να παιρνεις ναρκωτικα και αλλο το να μαθαινεις οτι εχεις καρκινο. Ναι μεν απωλεια για τη μουσικη σκηνη (αν και ξαναλεω δεν ημουν οπαδος προσωπικα), κριμα και ολα αυτα, αλλα δε θα την πω και φουκαριαρα και αδικοχαμενη. Δε λεω να αρχισουμε να ζυγιζουμε θανατους, αλλα τι να κανουμε δε μπορουμε να αντιμετωπιζουμε ολους τους θανατους το ιδιο. Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Δεν καταλαβαινω τι θα επρεπε να εχει ειπωθει, κατα την αποψη του Βαγγελη.

και κατι με ετρωγε βρε παιδι μου σημερα… τοσοι ανθρωποι παιθενουν επειδη δεν εχουν ουτε νερο να πιουν ενω αυτη παιθανε απο υπερβολικο ποτο κ ολοι κλαινε τωρα. νταξει καθε φορα αυτο γινεται με τους καλλιτεχνες αλλα λιγη αντικειμενικοτητα και καθαρη σκεψη δεν βλαπτει… και με καλοσοριζω στο φορουμ ;ρ

Συμφωνώ μαζί σου φίλε deus.deum. Να θυμίσω εξάλλου και τις περιπτώσεις των ανθρώπων που πέθαναν στη Χιροσίμα ας πούμε, γιατί δεν κλάψαμε το ίδιο γι’αυτούς? Ή για τα παιδιά στο Βιετνάμ (να μη πω και εκείνους που αποκεφάλισε ο Πολ Ποτ). Υποκρισία παντού.

Καλώς ήρθες και απο μένα και πρόσεχε, είμαστε αυστηροί όχι μόνο με την γραμματική αλλά και με την ορθογραφία.

ε δεν νομιζω να χει κατι η ορθογραφια μου?!?!? ^.-
για τους τονους και αποστροφους κλπ χεστε με!

υ.γ. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248597_105809869510122_100002433275027_53457_7313421_n.jpg

Elvis Presley
Jimi Hendrix
Janis Joplin
Tommy Bolin
John Bonham
Keith Moon
Rory Gallagher
Phil Lynott
Bill Murcia
Johnny Thunders
Bradley Nowell
Sid Vicious
BON SCOTT

Να συνεχίσω;;;; Όλοι οι παραπάνω πέθαναν από εξαρτήσεις.

Ελπιζω να μη φτασουμε στην παρανοια να κανουμε πραξεις,π.χ. Amy Winehouse + Dio=90 αθωοι ανθρωποι…

Τα πραγματα ειναι απλα,o Dio δεν εκανε υπερβολες,τον βρηκε ενας καρκινος και τον θερισε οπως χιλιαδες συνανθρωπους μας καθε μερα,πολυ αδικο και γι’αυτον αλλα και για ολους τους αλλους.
Η Amy Winehouse,πιτσιρικα που δε μπορεσε να διαχειριστει τη δημοσιοτητα οπως τοσοι και τοσοι στο παρελθον,αδυναμος χαρακτηρας κτλ,ουτε και σ’αυτην αξιζε αυτο που επαθε γιατι ειχε γονεις που θα επρεπε να τη σκεφτουν,μανατζαρεους που εβγαζαν φραγκα απο αυτη…τελοσπαντων,αφου δε μπορουσε η ιδια να προστατεψει τη ζωη της ας το εκανε καποιος αλλος(βλεπε Ozzy-Sharon)…
Πολυ τραγικο,δεν το χωραει το μυαλο μου,90-100 αθωοι ανθρωποι νεκροι,ετσι για πλακα,για το καπριτσιο ενος ανισορροπου…τρελου!

P.S:Αν και για την Winehouse το ξανασκεφτομαι…ηξερα μια κοπελα 22 χρονων που ηθελε να ζησει αλλα δε μπορουσε…
P.S2:Επειδη μολις τελειωσα την αυτοβιογραφια του Οzzy,ο τυπος ειναι ζωντανος μαλλον επειδη ο Θεος οντως παιζει ζαρια,πιο [B][U]ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ[/U][/B] ανθρωπο δεν ξερω στη ζωη μου!

o αλλος λεει για Ντιο,ο αλλος λεει για Νορβηγια,κοψτε τη πρεζα ομως λιγο και σεις γιατι γραφετε τη μια μαλακια μετα την αλλη

κριμα για το ταλεντο της και τα νιατα της,Rip

Η πρωτη μου αντιδραση οταν ειδα το post σου ηταν–>Δειξε μας το δρομο μεγαλε!
Η δευτερη σκεψη μου,και πιο ψυχραιμη,(αρα μην παιρνεις υπ’οψιν σου το παραπανω)ηταν–>για πες μας κι εσυ τη μαλακια σου!

Πιστευω οτι δεν εισαι οπαδος των Locomondo(χαζοχαρουμενη μουσικη για χαζοχαρουμενους ανθρωπους)και μπορεις να σκεφτεις οτι καποιοι θετουν και το θεμα της Νορβηγιας επειδη δεν εγινε πριν 4.000 χρονια αλλα προχθες!!!

[SPOILER]Η μηπως εισαι οπαδος των Locomondo και ζεις σε ενα παραλληλο συμπαν με μπαφους και Pro?[/SPOILER]

Τσάκαλε δεν μαζεύεσαι λιγάκι?

Μιας και πολλοί θέλετε να ακούσετε για τη Νορβηγία εγώ εχω το εξής ερώτημα. Αν κάποιος τη δεκαετία του 80 καθάριζε καμμιά εκατοστη συνδικαλιστές κομματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πόσο καλύτερα θα είμασταν τώρα;

Διαβάζω όλα αυτά που λέτε για Νορβηγία κτλ, και πολλοί έχετε τα δίκια σας. Αλλά εγώ ρε γαμώτο έχω στενοχωρηθεί για την Amy, γιατί λάτρευα τη μουσική και την τεράστια φωνή της! Όχι ότι δεν το περίμενα όπως και όλοι νομίζω, αλλά δεν παύει να με θλίβει η συγκεκριμένη απώλεια…
R.I.P.