R.I.P. Amy Winehouse

καλά τι έχουν σκεφτεί ?
[B]http://en.wikipedia.org/wiki/27_Club[/B]

Εάν κλείναμε στο ψυχιατρείο όσους έχουν ακραίες απόψεις σαν την δική σου, πόσο καλύτερα θα ήμασταν τώρα? :stuck_out_tongue:

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Δεν μπορείς να στερείς ζωές για κανέναν λόγο.

Εχουμε ξεφυγει εντελως…

Επειδή ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ, ας πω κι εγώ τα δικά μου.
Πρώτα απόλα δεν βάζω σε καμία ζυγαριά το σκηνικό της Νορβηγίας, το θάνατο του Ρόνι και το θάνατο της Amy. Εδώ το θρεντ είναι για την Amy.
Δεν καταλαβαίνω τις ατάκες του στυλ “το πρεζάκι”, “ήθελε το θανατό της”, “καλά να πάθει” και κάτι τέτοιες μπούρδες. Χαλαρώστε παιδιά και σκεφτείτε τα εξης.
1)Όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες. Πολλοί από μας είναι επιρρεπείς σε συνήθειες λιγότερο ή περισσότερο βλαβερές… Κάποιοι καπνίζουν σα φουγάρα με κίνδυνο σε δέκα χρόνια να πάθουν καρκίνο. Κάποιοι πίνουν σα σφουγγάρια και σε δέκα χρόνια πολύ πιθανό να πάθουν κήρωση του ήπατος. Κάποιοι είναι εθισμένοι στο τζόγο και καταστρέφουν την οικογένειά τους και τη ζωή τους, εν γένει. Κάποιοι μπλέκουν στα ναρκωτικά, δρόμο, από τον οποίο για να ξεφύγει κανείς θέλει πείσμα, τύχη και βοήθεια.
2) Κανείς από τις παραπάνω περιγραφές δεν έχει πράγματι επίγνωση του τι θα πάθει, όταν το ξεκινάει. Νομίζει ότι είναι κάτι τυχαίο, προσωρινό, ελεγχόμενο αργότερα και στο τέλος όταν κάποιοι μπορεί να καταλαβαίνουν την τελική εξέλιξη, νομίζουν ότι δε θα συμβεί σε αυτούς, ή ότι είναι ένα πολύ μακρινό ενδεχόμενο με λίγες πιθανότητες.
3)Όλοι όσοι καταδικάζουν με περισσή ευκολία με απαξιωτικές εκφράσεις την κατάληξη και το χαμό της Amy, πιστεύω ότι θα έλεγαν τα ίδια, αν ο εκλιπών ήταν δικός τους άνθρωπος, ε; Όλοι ίσοι δεν είμαστε;
4) Αν τελικά οι περισσότεροι δεν έχουν αδυναμίες, πάθη και τα τοιαύτα, δεν καταλαβαίνω πώς πηγαίνουμε κατά διαόλου…generally speaking…
5)Δεν είμαι φανμπόης της Amy. Δεν στεναχωρήθηκα που χάθηκε μία σπάνια φωνή. Στεναχωρήθηκα που χάθηκε άλλος ένας πολύ νέος άνθρωπος.

Αυτά. Βαράτε ελεύθερα…

ευτυχώς που υπάρχουν και κάποια άτομα στο φόρουμ που σκέφτονται έτσι… τα περισσότερα από τα υπόλοιπα που διάβασα σε αυτό το θρεντ είναι εμετικά…

R.I.P Amy

Τι περιμενατε ξαφνικα να γινουν ολοι πονοψυχοι?Ετσι ειναι οι ανθρωποι

Πως καταφέρατε να τα σαλατοποιήσετε όλα είναι απορίας άξιο!Δηλαδή αν δεν είχε γίνει το συμβάν στην Νορβηγία θα στεναχωριόσασταν για την Άμι ενώ τώρα τα βάζετε στην ζυγαριά και λέτε καλά να πάθει?
Ξεπερναώ αστειότητες του τύπου “αν ήθελε έκοβε τις καταχρήσεις”…και αναφέρω ότι για πολλούς ανθρώπους (δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη) είναι συνειδητή επιλογή να ζουνε στο όριο…ειδικά σε αυτόν τον χώρο…από εκεί και πέρα είναι πάντα και θέμα τύχης και συγκυριών αν θα βγούνε αλώβητοι από ένα τέτοιο λούκι!
Τέλος δεν είναι κακό να είμαστε λίγο πιο λαρτζ όταν χάνεται ένας άνθρωπος με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και αν τον αντιπαθούσαμε όσο ήταν στην ζωή…

μερικοί το κάνετε επίτηδες

το παράδειγμα με τον ντιο ήταν για δείξω την αντίθεση μου με κάποια ποστ που είπαν κάπως ψυχρά, αναμενόμενο…

[I]επίσης λεφτά ειχε άμα ήθελε το έκοβε.[/I]. τι λετε ρε?? εδώ εγω δεν μπορώ να κόψω το τρίτο τοστ και το δεύτερο παγωτό καπάκι, και ας εχω πρόβλημα…και η άλλη θα έκοβε τις καταχρήσεις γιατί…έχει λεφτά.!! #-o

*“μας πως χώσατε κάτι άσχετο σαν τον ντιο μέσα” και τσουπ.! να και η νορβηγια!!!

[B]Ted Nugent: [/B]“B sure to tell ur children that Amy Winehouse suicide is insane stupid”

[B]Brian Fair (SHADOWS FALL):[/B] “Heard Amy Winehouse died today. I once ran into her in a hotel lobby in London. It was 7am. I was heading out to the airport she was just coming in like a trainwreck. She grabbed my hair and was like ‘I fuckin love ur hair.’ With spittle flying. I thought she was a homeless person. I brushed her off and went and washed my hair. RIP.”

[B]Myles Kennedy (ALTER BRIDGE, SLASH):[/B] “It’s just my opinion but Amy Winehouse was a very rare talent. So many songs left unsung. Heartbreaking news.”

[B]Rikki Rockett (POISON):[/B] “Amy Winehouse - So sad. Condolences to her closest friends and family. Fame does not give you happiness. It’s a shame Amy couldn’t see the part that surpasses that. The part that she earned and that no tabloid could mar or any critic could ever take away.”

[B]Nikki Sixx (MÖTLEY CRÜE)[/B] “Drugs suck. How much clearer does the message have to be? R.I.P. Amy Winehouse”
[B]
Sebastian Bach (ex-SKID ROW):[/B] “Dear Amy W, it is a rough crazy business & there is nothing like being on stage. Once u feel that, nothing else compares. Your pain is gone RIP”
[B]
Glenn Hughes (BLACK COUNTRY COMMUNION, DEEP PURPLE):[/B] “So sad to hear the news of Soul Sister Amy Winehouse… my heart goes out to her family…Addiction is cunning, baffling and Powerful… GH”

[B]Dave Navarro (JANE’S ADDICTION)[/B] “My God! So sad to hear about Amy Winehouse! My deepest condolences to her friends and family and fans. You will be missed Amy xoxox”

[B]Dave Mustaine (MEGADETH)[/B] “Amy Winehouse…RIP. I wish you would have said yes, yes, yes. We will miss you.”

[B]Alex Skolnick (TESTAMENT)[/B] “27=too young to go. It’s one thing w legends from another era. But when it happens to someone current, it’s freaky, esp. if you’re over 27.”

[B]Billy Corgan (SMASHING PUMPKINS)[/B] “Sad to hear about Amy Winehouse. I mourn any time one of our own passes on. A tragedy…no doubt. Truly sad.”

[B]Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY):[/B] “Amy Winehouse Just Passed away… She could Fn Sing… GOD BLESS ?TBLO?”
[B]
Eric Avery (ex-JANE’S ADDICTION)[/B] “Another tragedy. The spectacular demise of a very talented woman is finished. Amy Winehouse found dead in her London flat.”

μην θεοποιησουμε στο τελος και ενα τελειωμενο τζανκι
σιγα μην την λυπηθουμε κιολας
χτυπημενη απ την μοιρα η καημενη
λεφτα συναυλιες δοξα…τς τς τι βασανα περνουσε

Μάθε και να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις. Καμία θεοποίηση δεν έγινε. Και αν δεν μπορείς να λυπάσαι, σίγουρα δε μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα…

Μάλιστα… ο Bon Scott μπορεί να πεθάνει από αναρρόφηση, ο Rory επειδή ήταν αλκοολικός, ο Vicious από OD και δε λέμε τπτ.

Αν πεθάνει κάποιος όχι του χώρου μας είναι junkie, κατεστραμένος, καλά να πάθει.

Ειρωνία λέγεται;;

Ρε Αστάλδε έχει γυρίσει το μάτι μου…

μετα εγω τα λεω απλα “για να την μπαινω”. δειτε το βοθρο τωρα.

Ε δε πήγαινε σε σένα! :stuck_out_tongue:

Για πιο πάνω ήταν :slight_smile:

To ξέρω. Κι εγώ το λέω σε σένα για να τα ακούνε οι αποπάνωνε…:stuck_out_tongue:

Kαλα ρε τοξικε κι εσυ τι ηταν αυτο που εγραψες στο αλλο ποστ. Πολλοι απο αυτους που κανουν καταχρησεις δεν εχουν επιγνωση του τι θα συμβει, νομιζουν οτι δε θα συμβει σε αυτους κλπ. Τωρα δηλαδη δικαιολογια ειναι αυτη? Ειναι κανενα κρυφο μυστικο οτι αν παρεις ναρκωτικα θα καταληξεις ετσι? Ολος ο κοσμος το ξερει και το διατυμπανιζει. Οποιος εχει τετοιες αυταπατες ειναι ηλιθιος. Μην το πατε και στο αλλο ακρο. Αντε να δεχτω οτι απλα δε μπορουσε να το κοψει (που και αυτο ηλιθιο μου φαινεται, και για να απαντησω σε αυτο που ειπες οτι αν συνεβαινε σε καποιον δικο μας θα τα λεγαμε αλλιως, εχω δικο μου ανθρωπο που εχει σοβαρο προβλημα με το καπνισμα σε επιπεδο που μπορει να ακρωτηριασουν το χερι του αν δε το σταματησει, και συνεχιζει να καπνιζει και παλι το θεωρω εντελως ηλιθιο) αλλα μη λεμε οτι δεν ξερανε κιολας.

Κοίτα Alucard. ΝΑΙ είναι ηλίθιο να γίνεσαι εξαρτημένος και ναι είναι βλάκες όσοι νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν.

Αλλά δε παύει να είναι κρίμα να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή τόσο νωρίς.

Μαζι σου. Κριμα ειναι. Δεν ειπα καλα να παθει. Αλλα ενταξει δε θα την πω και κακομοιρα. Πολυς κοσμος πεθαινει σε νεαρη ηλικια. Αλλοι γιατι αποφασιζουν να κανουν ναρκωτικα, αλλοι γιατι τους χτυπησε νταλικα και αλλοι γιατι μπηκαν σε συμμορια και αρχισαν να σκοτωνουν κοσμο. Για ολους κριμα ειναι που πεθαινουν νωρις. Αλλα δε θα κλαψω για ολους το ιδιο. Ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Συμφωνω με το προηγουμενο σου ποστ, αλλα οτι ηταν τελειωμενο τζανκι, ηταν. Οταν δηλαδη βλεπουμε καποιον στο δρομο τον λεμε τελειωμενο, και αν ειναι καποιος απο το χωρο της μουσικης δαγκωνουμε τη γλωσσα μας?