R.I.P. Bobby Hicks (Mystic Force)

MYSTIC-FORCE news
Official Press Release: March 11, 2013

A very sad week in the MYSTIC-FORCE family with the sudden tragic loss of former vocalist - Bobby Hicks who past away in Virginia on Tues., March 5th. The reported cause of death was an internal infection due to liver failure. Bobby was diagnosed a few months prior and was told he had less then a year, however the progression of his illness took him much sooner then expected. Born on August 29th, 1960, he was at the age of 52 upon his passing. Much too young for anyone, the music world has lost another Vocal God!!!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και κάτι μέρες… R.I.P. φωνάρα! Ο νταμπλάς που μου ήρθε όταν άκουσα πρώτη φορά το Closer to the Truth δεν ξεχνιέται… :frowning:

Τεραστιος!!Κριμα εφυγε νεος και αυτος…
Απο τις μεγαλες φωναρες της Αμερικης με φωνητικα που στοιχειωνουν!

rip! και ετοιμαζανε δισκο ε?

Ο Hicks εχει φυγει απ το 95, δεν εχω πολυκαταλαβει ποιον εχουν για τραγουδιστη τωρα αλλα οπως και να χει οι ερμηνειες του ηταν απο τα χαηλαητ της μπαντας. Απο τις πολυ μεγαλες φωνες του αμερικανικου ατσαλιου, ριπ και κριμα.

Στο live που τους είδα πάντως είχαν έναν πιτσιρικά που δεν τη πάλευε με τίποτα! Ντάξει, όχι ότι είναι και το πιο εύκολο πράγμα να τραγουδισεις κομμάτια του Bobby hicks, αλλά εκείνος παραήταν απαλευτος!!

Rip ρε μεγάλε!!

[SPOILER]αν γίνεται να μην ανακοινωθεί άλλος θάνατος σήμερα!! Έλεος![/SPOILER]

Οι Mystic Force έχουν τώρα τον Mythiasin των Steel Prophet. Για τον Βοbby τι να πω. Μεγάλωσα μαζί του πραγματικά. Πολύ κρίμα :frowning:

…r.i.p.

Δεν εχω ακουσει Mystic Force, αλλα ακομα ενας μουσικος πεθανε μολις στα 52 του… Κριμα, R.I.P. Bobby Hicks.

πολυ καλος τραγουδιστης!!
Κριμα!!