R.I.P Michael Jackson

:respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Michael Jackson και δεν θα μάθουμε ποτέ τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Η κατηγορία για παιδεραστία είναι πάρα πολύ σημαντική και στο εξωτερικό δε χαρίζονται σε παιδεραστές. Σκεφτείτε ένα μέλος του αγαπημένου σας συγκροτήματος (να είναι συγκρότημα με μια σχετική διάρκεια). Αυτό το μέλος έχει κατηγορηθεί ποτέ για παιδεραστία; Αυτό δε σας βάζει σε σκέψεις;

Τέλος πάντων καλά τα λέει ο Jon Lajoie. Ισχύουν για μια μεγάλη μερίδα κόσμου.

Βασικα απο τα 5 του ο MJ εμπλεξε με τη μουσικη, με αποτελεσμα να μην νιωσει ποτε τι εστι παιδικη ηλικια. Σε συνεντευξη του θυμαμαι να λεει πως κοιτουσε απο το σπιτι του τα υπολοιπα παιδια να βγαινουν και να παιζουν και ο πατερας του να μην του το επιτρεπει γιατι προειχε η μουσικη ( = λεφτα για τον πατερα του).

Ο λογος που εφτιαξε τη Never Neverland, ηταν αυτος. Προσπαθησε να βρει την χαμενη του παιδικη ηλικια, χωρις βεβαια αποτελεσμα. Τα περι παιδεραστιας είχαν καποια βαση, αλλα μαλλον ως παιδοφιλια θα ηταν το σωστοτερο. Αλλο ενα αποτελεσμα της χαμενης παιδικης ηλικιας και της κακοποιησης απο τον πατερα του.

Απο κει κ περα, προφανως πολλα απο οσα βγηκαν στη φορα περι σεξουαλικων κακοποιησεων ηταν στα σιγουρα προσπαθειες για ευκολο κερδος.

Τωρα αυτα περι πλαστικων για αλλαγη του χρωματος του δερματος ηταν απλα αστειοτητες. Ο ανθρωπος επασχε απο μια σπανια ασθενεια τη Vitiligo :

Σκεφτειται λοιπον εναν ανθρωπο χωρις παιδικη ηλικια, χωρις φιλους, κακοποιημενο απο πατερα, με τα ΜΜΕ να τον κηνυγανε απο την αρχη της ζωης του ουσιαστικα, αρρωστο, να προσπαθει να διαχειριστει μια επιτυχια που ποτε δε ζητησε κλπ. Τι ορια αντοχης μπορει να έχει. Κ τι καταφερε να πετυχει ε??

Listening to: Michael Jackson - Unbreakable
via FoxyTunes

Φιλε odc εισαι πολυ σωστος.Μπραβο σου,τα λες τα πραγματα ακριβως οπως ειναι.Δεν πειραζει,ξερει ο Μιχαλακης οτι υπηρχαν θαυμαστες του που τον σκεφτοντουσαν οταν αυτος δεν ηταν στα καλυτερα του.Ηξερε οτι τον υποστηριζαμε…Ατιμη ζωη…Λιγο μου ειχε μεινει για να εκπληρωθει το ονειρο μου…να τον δω σε συναυλια…Καλο ταξιδι Μιχαλακο…

Τελικά αυτός ο καριόλης ο Lemmy θα τους θάψει όλους.

Α ρε SAK-OZZY, σ’ ευχαριστώ, είμαι να σκάσω από την Παρασκευή :frowning:

Κι εγώ ήθελα να τον δω σε συναυλία κάποια στιγμή, αλλά κι αν δεν τον έβλεπα, ας γινόταν παππούς κι ας μην ξανακούγαμε τίποτα γι’ αυτόν, αρκεί να περνούσε το υπόλοιπο του βίου του βλέποντας τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Κρίμα κι άδικο να φεύγουν τόσο νωρίς οι άνθρωποι. :!:

Ποιος Lemmy ο Μick εχει τα πρωτεια.

Ετσι, οπως τα λες πραγματικά κρίμα να φεύγουν τόσο νωρίς τέτοιοι σπουδαίοι άνθρωποι που έχουν ακόμα πολλά να δώσουν στην ανθρωπότητα.:frowning:

τι ακριβως παραπανω ειχε να προσφερει ο τζακσον στην ανθρωποτητα?

Τη μουσική του.

τη φωνη του…ΙΣΩΣ…

γιατι τα τελευταια 15 χρονια η μουσιη ηταν σαμπλερακια και μαλιστα κακης ποιοτητας…

ρε, τι να λεμε τωρα…μεγιστος για πολλα χρονια αλλα και πολλα χρονια “εκτος” φασης.

Αφηστε με, τωρα θρηνουμε Σ.Καλογηρου…
Κωλοεβδομαδα!

Mε προλαβε ο rip_noob , την ανεπαναληπτη [SIZE=“4”]ΜΟΥΣΙΚΗ[/SIZE] του φυσικα…φτανει η ταλαιπωρια απο τα σκουπιδια πλεον, χρειαζομαστε πραγματικους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ και ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Θα μπορουσε ανετα να εγραφε τραφουδια -μουσικη και στιχους- για αλλους καλλιτεχνες αν αυτος δεν μπορουσε πλεον να τα εκτελεσει… Σιγουρα θα ηταν ενδιαφερον να δουμε δουλεια του με αλλο τραγουδιστη… Νταξει ενα παραδειγμα ειπα, πολλα θα μπορουσε να ειχε προσφερει αν ζουσε ακομα αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε.

Καλό ταξιδι βασιλιά…Ησουν το ειδωλο των παιδικών μας χρόνων…Θα σε θυμομαστε παντα…:frowning:

σοβαρεψου.

ναι ρε ελανορ δεν διαφωνω. μπορει. ομως δεν ειχε δειξει και απιστευτα σημαδια τα τελευταια 15 χρονια. δεν λεω κριμα για τον ανθρωπο που εφυγε σε τετοια ηλικια απλα μην το ξεχειλωνουμε.

Aπλα ΜΥΘΟΣ!!! απιστευτο το ποση θλιψη βγαζει, το νιωθει πραγματικα…

R.I.P MICHAEL…

Ρε Vangelis δεν εχεις δικιο καθολου,και θα σου πω γιατι.Μιας και τους εχεις φωτο,και ειναι και το αγαπημενο μου γκρουπ,τους ΖΕΠΕΛΙΝ,που εχουν να βγαλουν δισκο 30 χρονια,σημαινει πως δεν πρεπει να το ξεχειλωνουμε οταν μιλαμε γι’αυτους?και βεβαια πρεπει φιλε γιατι εβγαλαν μονο διαμαντια.Το ιδιο και ο Michael,μονο διαμαντια εβγαζε…Εγω ακουω μεταλ-ροκ…και μονο τζακσον…τιποτα αλλο…Α!Και εισαι λαθος,ο τζακσον μεσα στα τελευταια 15 χρονια ειχε βγαλει τρομερα κομματια…αν αρχισω να τα λεω θα τελειωσω αυριο…αρα δεν στεκει αυτο που ειπες…το πιο δικαιο ειναι να πεις οτι δεν σε τρελλαινε…θα το σεβομουνα…ο ΤΖΑΚΣΟΝ ηταν,ειναι και θα ειναι για παντα κατι ξεχωριστο για μενα…τον ακουω εδω και 23 χρονια…δεν ξεκινησα να τον ακουω τωρα που…anyway,ελπιζω να καταλαβαινεις…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΙΑ…:respect:

Με μπέρδεψες με τον metalo89.

Μέχρι να διαβάσω αυτό το post σκεφτόμουν να γράψω κάτι παρόμοιο αλλά νομίζω πως ο PanosKosto λίγο πολύ είπε αυτά που σκεφτόμουν …
πότε δεν τον “πήγαινα” - δεν μ άρεσε ούτε σαν μουσική αλλά ούτε και γενικότερα , αλλά σίγουρα για τους fan του και για όσους τον ακούγανε είναι μεγάλη απώλεια …
Όπως και γενικότερα για κάθε μεγάλο μουσικό που πεθαίνει …

Τα νέα τα άκουσα στις ειδήσεις το πρωί στο αεροδρόμιο …
Περιττό να σας πως τι πάρτι είχαν στήσει οι εφημερίδες στο Λονδίνο 3 μέρες τώρα … #-o#-o#-o

ποσο κομματαρα…