R.I.P Michael Jackson

Eίναι ιδέα μου ή έχει αφιερωθεί πολύς περισσότερος χώρος (και σε τρία αν δεν κάνω λάθος διαφορετικά threads) στο θέμα του θανάτου του Jackson από ότι π.χ. στο θέμα του θανάτου του Rick Wright πριν από μερικούς μηνες; :-k

Mε όλο τον σεβασμό στη μνήμη του Michael Jackson και στα αισθήματα των φορουμιτών για αυτόν, τι μπορεί να λέει (αν λέει) αυτό για ένα ροκ φόρουμ; :-k

οτι αναγνωριζουμε την τεχνη, ενω σε ενα ποπ φορουμ τον μεγαλο Richard δεν τον ηξεραν καν

ότι τότε υπήρχε πραγματικός θρήνος; :oops:

οτι αυτό το φόρουμ ΞΕΡΕΙ!

Πες τα Bleedin HIStory:slight_smile:

Γιατί γαμώτο ο Saaaaakiss να μαζεύει 40.000 κόσμο κι άλλοι ξένοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα τίποτα???

Και ξερεις,το HISTORY το πηρε απο τον δισκο του Τζακσον,οχι απο Maus και βλακειες που ισχυριζεται…:p:p

εννοείται!
Κάνιμπαλκορψ + Μαϊκοτζάξον! ΤΡΟΥ!

Kαλο!!!:D:D:D

Ρε τι λέτε. Ο MJ υπήρξε ο Elvis της γενιάς μας. Χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή. Ροκ, ξε-ροκ, ήταν ένας θρύλος.

Τσεκάρετε εδώ μία πρόβα λίγες μέρες πριν πεθάνει ο Μ.Τζ. για τις επερχόμενες εμφανίσεις του: http://troktiko.blogspot.com/2009/07/michael-jackson-o2-arena.html

Aν πραγματοποιούταν το λαιβ θα πρέπει να’ ταν απίστευτο…

Αυτο ειναι σιγουρο!!! Δεν υπαρχει αλλος σαν τον Μichael Jackson!!! και στην τελικη εχει πιο ΡΟΚ τραγουδια (στο συνολο σχετικα με ενορχηστρωση -παραγωγη- εκτελεση- σολος) κι απο τον Elvis!!!:!:

Νομίζω ότι κάπου το ξεφτιλίζουμε το θέμα…

εεεεε, ναι…

R.I.P. MICHAEL JACKSON…:frowning:

Μην το ψάχνεις φίλε Mule.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση έγινε ότι γίνεται κάθε φορά που πεθαίνει ένας controversial άνθρωπος.
Αγιοποίηση…

Δεν νομιζω, για παραδειγμα οι Beatles ειναι επισης πιο ΡΟΚ με την εννοια οτι αν βαλεις διπλα διπλα π.χ.τα Jailhouse Rock και I Want You (She’s So Heavy) οπως αντιστοιχα με τον Michael Jackson π.χ.τα Jailhouse Rock και Dirty Diana , ακουγεται λιγοτερο πλουσιο (ηχητικα παντα) σε συγκριση με τα αλλα και κατα μια εννοια “παλιο” χωρις φυσικα αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι εξαιρετικο κομματι.
Στο κατω κατω ολοι βρισκονται πλεον στην κατηγορια των ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ολων των εποχων!!!:wink:

:frowning:
Αγαπάκι…

βρε αγορι μου μιλαμε για τελειως διαφορετικες δεκαετιες, λογικο ειναι.

χαμός με αυτό το video