R.I.P Michael Jackson

τα κομμεντς απο κατω μουφτιαξαν τη μερα

Μεγάλος ο Jackson
Φρονω οτι ηταν και καλυτερος και απο Elviς (o Elvis δεν ειχε εμφυτο χαρισμα να χορευει ετσι)
ανακαλυψε to moonwalk και to breakdance…
παντως αν επαιζε την αλλη βδομαδα στο λονδινο δεν θα ηταν τοσο γρηγοροσ στις κινησεις…
στα δοκιμαστικα που ειδαμε επιβεβαιώθηκε αυτο αλλα λογικο ειναι… για τα 51 βαδιζε…
οπως και ναχει ο μαγαλύτερος…:bow2:

Περί αγιοποίησης. Ο MJ πάντως guys είχε ΗΔΗ (καλώς ή κακώς) αγιοποιηθεί καμιά 20αριά χρόνια πριν (δεκαετία του '80). Οι υστερίες για το πρόσωπο του έφταναν και ξεπερνούσαν τις υστερίες για τον Έλβις. Δεν περίμενε τον θάνατο του.

στο βινεο της προβας εμενα μου φαινεται μια χαρα,ουτε ετοιμοροππος,ουτε ετοιμος να πεθανει.ειναι κινητικοτατος,ουτε πονους φαινεται να εχει.βεβαια παιζει να ειναι και ψευτικο

ετσι θα ηταν σημερα,χωρις τις επεμβασεις

Δεν κανει moonwalk, αλλος ειναι.

ότι παπαριά θες ακούγεται σε αυτή την χώρα

συμφωνω :p:p:p :lol::lol::lol: δεν παμε καλα…

[SIZE=“2”]“Είπα ψέμματα ότι με κακοποιούσε ο Michael Jackson”[/SIZE]

κριμα …
με τα παιδια του τι γινεται κυκλοφορούνε φημες οτι ο prince και η παρις δεν εινια δικα του…
κατι θα ανανκοινωνε ο γιατρος του σήμερα εμαθε κανεις τιποτε?

Ναι ενας-ενας βγαίνει και τα ομολογεί σιγα-σιγα τα ψέματα… Πήραν ένα υπερευαίσθητο παιδί και το κατάντησαν έτσι, μέχρι που το πέθαναν κιόλας (αφού κονόμησαν τα άντερά τους πρώτα) και τώρα και καλά τους κυνηγάνε οι τύψεις… Ο Jackson πάντως είχε άλλο όραμα αλλά πού να το βρει στον κόσμο αυτό έτσι όπως είναι… [-X

ποτε δεν μου αρεσε η μουσικη του,αλλα αντικειμενικα ηταν κορυφη στο ειδος του

Αρχαία προτομή μοιάζει στον Τζάκσον

[I]Αιγυπτιακή προτομή 3000 ετών που εκτίθεται στο μουσείο Field στο Σικάγο, παρουσιάζει εκπληκτική ομοιότητα με τον Μάικλ Τζάκσον.

Το γλυπτό βρίσκεται στο μουσείο από το 1988, αλλά τώρα τελευταία έχει αρχίσει και τραβά την προσοχή των επισκεπτών, καθώς αν εξαιρέσουμε τη μύτη που λείπει, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θυμίζουν τον εκλιπόντα “Βασιλιά της Ποπ”.

Η προτομή που δημιουργήθηκε κάπου μεταξύ του 1550 π.Χ. και του 1050 π.Χ. απεικονίζει μια γυναίκα. Είναι πολύ πιθανό ότι ο Τζάκσον δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δει το συγκεκριμένο γλυπτό.[/I]

sport24.gr

WTF???

Μπα και σ’αυτό του μοιάζει… :twisted:

+1000000

Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι για τον θανατο του Jackson φταιει η διαιτησια και το κατεστημενο της Αθηνας?

Οχι,κι εγω παντα ειχα την υποψια οτι απο πισω κρυβεται η παραγκα του θειου,τον φαγανε τα κυκλωματα…:stuck_out_tongue:

Oυτε να πεθανει ησυχος δεν τον αφησαν τον ανθρωπο…

Να 'ναι καλα ειναι εκει που ειναι.

Ας μην ακουω τη μουσικη του, αναγνωριζω το ποσο μεγαλος ηταν.

Και μαλλον θα ειναι ενας απο τους τελευταιους “μεγαλους”.

Rust In Peace…:frowning:

YΓ.: Και ψοφο στα κορακια, που με “δακρυα” στα ματια χαιρονται για το θανατο του …απο συγγενεις, γνωστους, μεχρι δημοσιογραφους κλπ.

Δείτε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=qOCO3qsQMTg&eurl=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F08%2Fmichael-jackson_27.html&feature=player_embedded#t=31

κοιτα εφοσον δεν φαινεται φατσα θα μπορουσε να ναι τερμα ψευτικο.