Ε τα ίδια έκαναν και για τον Έλβις…
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ;;;;;;;!!!
Όχι βρε συ… Όλα cool, ηρέμησε… Ζει ασφαλώς…
Πάντως υπάρχει μια θεωρία που λεει πως ο Ελβις ζει.
Γι’ αυτό ανέφερα τον Έλβις. Η θεωρία αυτή υπάρχει σχεδόν απο τότε που πέθανε.
Πιστεύω έχουμε να δούμε πολλάααα ακόμα βίντεο σαν το παραπάνω, και για πολύ μάλιστα καιρό…
φρήδομ, πιστεύεις οτι είναι ο ίδιος στο βίντεο?
Εγω να σας πω τα ψιλογουστάρω τέτοια σκηνικα. Γινεται τζερτζελος. Να π.χ. ελβις φάση. Εδω εκκλησία του έχουνε κάνει
Δε το πιστεύω, όπως δε πιστεύω και τη θεωρία για τον Ελβις. Σαφώς και δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, καθώς ούτε στο νεκροτομείο ήμουν ούτε στη κηδεία, αλλά μου φαίνεται παρατραβηγμένο.
Προφανως τον ειχανε ξεχασει αυτον τον παπαρα και για να τραβηξει την προσοχη εκανε αυτη τη μλκα. Πολυ φελος ομως.#-o#-o
το πρωτο βιντεο ειναι fake.Το εδειξαν στις ειδησεις και μιλησε και ο υποτηθεμενος michael
#-o:lol:
καλα κανει τα παντα για να ειναι στον αφρο…
σημερα τον θαβουν…
Η ομιλια που εκανε η Madonna στα MTV Awards.

LONG LIVE THE KING!!!:respect:
παιδερας
Τι κολοπαιδο…:? :?
Παντως μου τη σπαει παρα πολυ ολη αυτη η εκμεταλευση που εχει αρχισει να γινεται για τα λεφτα χρησιμοποιοντας το ονομα το jackson,οχι οτι δεν το ξεραμε οτι θα γινει ετσι,τα ιδια γινονται τοσα χρονια και με τον cobain και θυσαυριζουν καποιες εταιριες και οχι μονο.[-X
Αυτό είναι σίγουρο φίλε ΚΙΜΙ.
τωρα να δουμε και την ταινια…
Δεν ξέρω αν το έχουν ξαναποστάρει κάπου…
Πάντως εγώ το είδα τώρα γιατί μόλις μου το έστειλαν… Ενα απίστευτα ομορφο και συγκινητικό video αφιερωμένο στον Michael. Αυτός είναι ένας τρόπος να τον ευχαριστήσουμε για όσα μας έδωσε! Αυτή είναι μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι Ο Michael συνεχίζει να ζει μαζί μας, μέσα απο τη μουσική του και το πνέυμα ενότητας που αποπνέει…
[SIZE=“3”][OFFICIAL] Michael Jackson Dance Tribute - BUCHAREST[/SIZE]
[SIZE=“5”]Aκριβως το ιδιο θα κανουμε το επομενο Σαββατο στο Mall. H χορογραφια ειναι αυτη του Beat It. Σας περιμενουμε ολους εκει! [/SIZE]