R.I.P Michael Jackson

Απλά…ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! R.I.P.

γεια σου ρε μιχαλη! :frowning:
καλο ταξιδι κ ελπιζω εκει που θα πας να ηρεμησεις κ να βρεις την χαμενη παιδικη σου ηλικια που με με τοσο αθλιο τροπο σου στερισαν!

σε ευχαριστω για τους φοβερους χορους που καναμε πιτσιρικαδες μπροστα στην τηλεοραση προσπαθοντας να κανουμε ολα αυτα τα κολπα σου…

Εγω το εμαθα το βραδυ και σοκαριστηκα γιατι δεν ηξερα οτι ειχε προβληματα με την υγεια του.Στην πρωτη γυμνασιου ειχα φαει κολλημα,επαιρνα cds του και τα ελιωνα.Ακομα συνεχιζω να τον σεβομαι.Πολυ μεγαλος καλλιτεχνης,απο τους ελαχιστους που ειχαν επηρεασει τοσο τη μουσικη σκηνη,πρωτοπορος και ενεπνευσε παρα παρα πολλους καλλιτεχνες των επομενων γενεων.Η συνεισφορα του στη μουσικη ειναι τεραστια και σιγουρα θα λειψει σε ολους.Στη ζωη του κρατουσε χαμηλο προφιλ οσο μπορουσε βεβαια παροτι οι παπαρατσι του ειχαν αδυναμια και φροντιζαν να τον κατασπαραξουν στη παραμικρη ευκαιρια.Ουδεν σχολιον για το τι ζωη εκανε.Αυτο δεν ειναι της παρουσης ουτε αφορα κανεναν.Στεναχωρηθηκα που για ακομη μια φορα τα Μ.Μ.Ε. γα**σαν μια τοσο ειδικη στιγμη οχι μονο για την οικογενεια του Michael αλλα και για τους fans του ανα τον κοσμο.Τον ‘‘πεθαναν’’ πριν καν πεθανει…ντροπη τα κορακια.Οσο για τον Timberlake(δεν ξερω αν το γραψα σωστα)οσο απεγνωσμενα κι αν προσπαθει να του μοιασει,δε θα το καταφερει ουτε στο ελαχιστο.Τι να λεμε τωρα το να τ’αλλο?Ο βασιλιας της ποπ πεθανε και ο θρονος του θα μεινει κενος ομως εμεις δε θα τον ξεχασουμε ποτε. R.I.P. Michael :slight_smile: ελπιζω να εφυγες ‘γεματος’ απο αυτη τη ζωη.

http://www.youtube.com/watch?v=_fHoDWc22B0

http://www.youtube.com/watch?v=egOr3qMKEZk:cry::cry::cry:

http://www.youtube.com/watch?v=yqF2BFTU9Y4

http://www.youtube.com/watch?v=5CfskGi1RBk

Το τίμημα της δόξας, σε τέτοιο επίπεδο, δεν είναι δυσβάταχτο, είναι αβάσταχτο. Ειδικά σε σόλο καλλιτέχνες γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να περπατήσουν αυτό το δρόμο και να κουβαλήσουν αυτό το φορτίο. Ή πρέπει να γίνεις Μαντόνα και να είσαι σκύλα σε όλα, ή τρελλαίνεσαι. Δεν εξιλεώνω κανέναν, απλά έτσι γίνεται. Και όλα τα κακά του κόσμου να είχε κάνει (που δεν αποκλείεται) το καλλιτεχνικό μέγεθος είναι απροσμέτρητο.

Δειτε κι αυτο(live εμφανιση μ’εναν ακομα δημοφιλη guest)

http://www.youtube.com/watch?v=u3Zdb6YqY04 1988

Τα διαμάντια λάμπουν για πάντα, ακόμα κι όταν δεν έχουν την απόχρωση που έχει συνηθίσει η όρασή μας.

Έτσι κι ο Michael Jackson έγραψε μουσική που είναι ικανή να συγκινεί ακόμα και άξεστα μέταλλα χωρίς καμία ιδιαίτερη επαφή με ποπ/χορευτική μουσική, σαν και του λόγου μου.

Να ναι ελαφρύ το χώμα.

Σήμερα στη δουλειά παίζει ΜΟΝΟ Μιχαλάκης!

Ο τύπος ήταν πιο ΜΕΤΑΛ κι απ’το μεταλ όλο!

ΡΙΠ άρχοντα! Και ωσαν τον Έλβις, θα σε θυμόμαστε έτσι:

Στις ΔΟΞΕΣ σου. Σαν θεό.

Χώστε give in to me και νιώστε ρε!

ΘΕΟΥΛΑΣ. Φινίτο!

Διαβάζω τα μηνύματα των παιδιών εδώ μέσα και πραγματικά έχω συγκινηθεί. Ο Michael Jackson ήταν θρύλος στην ζωή του και η υστεροφημία του θα αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις και όχι αδικαιολόγητα!!!Δεν είχε όρια η μουσική του, δεν χρειαζόταν ταμπέλες. Όλο το διαδίκτυο σήμερα κράσαρε, όλα τα μέσα παγκοσμίως έχουν διακόψει το πρόγραμμα τους και αναμεταδίδουν όλη την ημέρα το γεγονός!!
Αισθάνομαι ότι ζω σε ένα ίδιο παράλληλο σύμπαν με κάποιον fan του Elvis της εποχής που ζούσε, μεγαλουργούσε, αυτοκατασράφηκε και έφυγε…!!! Τώρα καταλαβαίνω πως ένιωθαν…!!!:frowning:

Υ.Γ Εμείς παρόλα αυτά συνεχίζουμε την '‘βουτιά’ μας στην ασχετοσύνη και στην μαλακία με το να ασχολούμαστε με τα MAD γαμοασημαντοawards!!! Ευτυχώς που υπάρχει και το MTV και κάνει σήμερα ένα ημερήσιο tribute!!!

σωστός φίλε μου…δεν υπαρχουν ακόμα πολλοί βασιλιάδες… :frowning:

Το mtv greece σημερα παντως,εχει δωσει ρεστα…το εχω ολη μερα ανοιχτο και με δυνατα τον ηχο…

ANATΡΙΧΙΛΑ

Πάει κι’ αυτός…νωρίς στα 50 του! Για να πω την αλήθεια δεν ξαφνιάστηκα και τόσο όταν το έμαθα, να υποθέσω επειδή τα τελευταία χρόνια είχε πάρει την κατηφόρα απ’ όλες τις απόψεις…αλλά σίγουρα είναι κρίμα που έφυγε.

Ποτέ δεν άκουγα την μουσική του. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι ανεξάρτητα από το αν με εκφράζει η μουσική του ή όχι, ήταν μεγάλος καλλιτέχνης. Σίγουρα δεν θα υπάρξει άλλος σαν κι’ αυτόν. Ναι…συμφωνώ, θυμίζει λίγο Elvis η κατάσταση!

R.I.P :frowning:

θεε μ…κοπελες να λυποθημαν στο ακουσμα του…

στα 11 κάπως έτσι έκανα κι εγώ…βέβαια όχι σε λαηβ…μπροστά στην τιβι

δεν εχω λογια …απλα καταπληκτικος…

Kαθώς ακουγα σήμερα το Nowhere Man των Beatles και δίνοντας βάση στους στίχους μουρθε ασυναίσθητα στο μυαλό ο βασιλιάς Michael…ένα μικρό tribute απο μένα σε σένα Michael και ελπίζω να βρήκες τον δρόμο σου στο νέο σου ταξίδι…

… τόση δόξα, χρήμα… nothing lasts for ever
RIP

Σήμερα άνοιξα πρώτη φορά τιβί μετά απο πάρα πολύ καιρό, μόνο γι’ αυτό.

…όχι, δεν έχω λέξεις

Αυτό που πάθαιναν με Έλβις και Beatles sta '60s, στα '80ς ο Michael το εκτόξευσε σε ένα νέο επίπεδο… Τι να λέμε, δε θα υπάρξει όμοιος του, και δε θα ζήσουμε ξανά τέτοια σκηνικά φρενίτιδας για έναν καλλιτέχνη.

το εμαθα χτες βραδυ αφου γυρισα σπιτι και ανοιξα την τιβι…εβαλα σταρ που χε μια καφροταινια και το εγραφε απο πανω με κτι γραμματα. παγκοσμιο σοκ εγραφε…οντως…σοκ
στη ζωη μου σπανια εβαλα να ακουσω σπιτι μου τον μακλιτζακσονα…2-3 φορες…αλλα οταν τον εβλεπα να χορευει σε αυτα τα βιντεο κλιπς και οταν ακουγα τα χιτακια του παντα περνουσα ωραια…ειδικα τα χορευτικα του με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΑΝ…ΘΕΟΣ!!!
αυτο που καταφερε ο Τζακσον ειναι οτι αν και ποπ καλλιτεχνης καταφερε και αφησε πισω του τραγουδια διαχρονικα…μονο αυτος και μαντοννα(σε μικροτερο βαθμο νομιζω)…πραγμα δυσκολο για ποπ καλυτεχνη ε;;;