R.I.P Michael Jackson

επειδη ακουσα σε πολλες αναφορες την Μαντονα…ποια Μαντονα ρε παιδια?εδω μιλαμε για τον Τζακσον…τον ΘΕΟ της ποπ…κανεις ποτε δν θα πλησιασει ουτε το 1/10 απο οσα εκανε…

Σαν αλλοτε ροκας, ετσι ηταν η συμπεριφορα του

Ε ναι, ο μόνος με τον οποίο μπορεί να συγκριθεί ο Μαικλ είναι ο Έλβις. Απο άποψη αξίας και του πόσο star ήταν.

Εξάλλου ο Μαικλ δεν ήταν απλά ποπ, όπως είπαμε, και ας τον λένε “βασιλιά της ποπ”. 'Ηταν ό,τι ήθελε, επι 20 χρόνια περίπου έκανε ό,τι ήθελε τη μουσική βιομηχανία, διαμόρφωσε την εποχή του ολόκληρη.

όχι ρε παιδιά, μη συγκρίνουμε με Μαντόνα, κρίμα είναι… Η Μαντόνα και η κάθε Μαντόνα θα ευχόταν να έχει το 1/100 του ταλέντου και της ικανότητας του Μάικλ…

Βεβαια πρωτα απο ολους οι Beatles, που φεραν την μουσικη σε αλλο επιπεδο

Εγώ ανέφερα τη Μαντόνα και ξεκαθαρίζω ότι τη συνέκρινα με τον MJ μόνο σαν δυναμική στο star system και σαν διάρκεια και όχι σαν καλλιτεχνική αξία. Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν… Ο ΜJ ήταν από άλλο πλανήτη…

A ρε Θεε… εισαι πολυ παρτακιας τελικα… Τους καλυτερους εχεις παρει… Απο Hendrix, Lennon, Elvis, Mercury κτλ. Παρε και τον Βασιλια της Ποπ, να κανεις fests εκει πανω, να δουμε τι θα καταλαβεις και ασε εμας τους θνητους εδω να μενουμε με την πικρα…

Hail to the king…
R.I.P :cry:

RIP

Ενας μεγαλος καλλιτεχνης, που τυφλωθηκε απο τα χρηματα κ τη δοξα, με αποτελεσμα να τρελαθει κ να κανεις τις γνωστες κουλαμαρες. Απο colour change μεχρι Child molestation .
Τσπ, θα δω το Southpark μαυτον in tribute :stuck_out_tongue:

Ψιλοαναμενομενο με ολα αυτα που γινονταν,αλλα και παλι ηταν αρκετα σοκαριστικο.

R.I.P. οπως και να 'χει,προσωπικα δεν τρελαινομουνα κιολας,αλλα ηταν σπουδαιος για αυτο που εκανε

Mια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια για όλη την παγκοσμια μουσικη, ηταν ειναι και θα ειναι παντοτε ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ που καταφερε να μαγνητισει και συγκινησει τον κοσμο οσο κανενας αλλος σε ολα τα επιπεδα και επηρεασε τους περισσοτερους καλλιτεχνες της ποπ και ροκ μουσικης. Ενα μεγαλο ΤΑΛΕΝΤΟ και μια μοναδικη μουσικη ιδιοφυια που εκανε τα παντα μονος του (στιχοι-μουσικη-παραγωγη-χορογραφιες) με απιστευτη επιτυχια, τα τραγουδια και τα videoclip του παραμενουν αξεπεραστα, παντα θα αποτελουν προτυπο και θα εμπνεουν τις επομενες γενιες που θα γνωρισουν τον ΜΥΘΟ μεσα απο αυτα.Καποιοι ανθρωποι ειναι αναντικαταστατοι και για τον MICHAEL JACKSON σιγουρα δεν υπαρχει αξιος αντικαταστατης σε αυτο το τεραστιο μουσικο εργο του καθως επισης και στις τεραστιες φιλανθωπιες που εκανε σε ολη τη διαρκεια της ζωης του.
Πλεον θα συναντησει τους αλλους αγγελους εκει ψηλα και ολοι μαζι αγκαλιασμενοι θα τραγουδανε
“We are The World we are the children
We are the ones who make a brighter day
So lets start giving
Theres a choice we’re making
We’re saving out own lives
its true we’ll make a better day
Just you and me”

Kαλο Ταξιδι [SIZE=“4”]ΜICHAEL[/SIZE]…R.I.P

Δυστυχώς σκέφτομαι το εμπορικο κομματι του θανατου, και την δισκογραφικη εταιρια που θα βγαζει ενα ενα τα CD και τα DVD, Ποσο γαμημενη χωρα ειναι αυτη ρε γαμωτο

"We are The World we are the children "

Aυτα ελεγε για να τα ριξει ?

πιπερι

:thumbdown::thumbdown:

Έχω δεί μαλάκες και μαλάκες σε διάφορα forums στην ζωή μου αλλά εσύ φιλαράκι είσαι μαλάκας για βράβευση… Εύγε μόνο αυτό έχω να σου πω…

RIAA Reaction To The Passing Of Michael Jackson
WASHINGTON - Below is a comment from RIAA Chairman and CEO Mitch Bainwol on the death of Michael Jackson:
[SIZE=“5”]“There is no measure of the loss of one of the greatest recording artists, cultural icons and significant figures in all of human history. There is only one Michael Jackson, and there will forever be only one Michael Jackson. Our hearts and prayers go out to his family and his legions and generations of fans.”[/SIZE]

OΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.:!:

Φίλε ο καθένας ζει όπως επιλέγει και πληρώνει τις συνέπειες. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κρίνουμε τους άλλους για το πως επιλέγουν να ζήσουν, υπάρχουν νόμοι γι αυτά. Και σε αντίθεση με ότι γίνεται εδώ, εκεί πέρα οι νόμοι εφαρμόζονται κιόλας. Σε όλους.
Από κει και πέρα ο άνθρωπος έφυγε νέος και μόνο γι αυτό είναι κρίμα. Νομίζω ότι η θλίψη υπάρχει περισσότερο για τον χαμό του μουσικού MJ. Άλλωστε μου φαίνεται ότι κι αυτός έτσι θέλει να τον θυμούνται. Προσωπικά ποτέ δεν μου έκανε κλικ η μουσική του (όπως και γενικά η ποπ) και δεν ζούσα όταν ήταν στα φόρτε του. Θυμάμαι, όμως,ότι την πρώτη φορά που είδα βιντεοκλιπ του, μπορεί να μην ενθουσιάστηκα, αλλά μου έμεινε μια αίσθηση ότι αυτός ο τύπος μάλλον ήταν… κάτι άλλο… απλά ξεχωριστός.
R.I.P. Michael Jackson και ελπίζω εκεί που πας να βρεις τη γαλήνη…
:frowning:

Το παρακανουμε νομιζω στο κομματι με τους νομους:p

Και επισης η παιδοφιλια αν ισχυει δεν εμπιπτει στην κατηγορια “α,επιλογη του του ανθρωπου”.Για παιδια μιλαμε.

Μπορει να το παρακανουν καποιοι με τους χαρακτηρισμους και να μην υπολογιζουν και μερικα πραγματα (το ποστ του Ισις ηταν παρα πολυ καλο πανω σε αυτο το κομματι),αλλα ουτε και ο επιγειος αγγελος που σκιαγραφουν μερικοι ηταν.Καλυτερα να χαλαρωσουμε λιγο και να μιλησουμε για το καλλιτεχνικο μερος γιατι αλλιως μπαχαλο θα γινει το τοπικ:p

Να δωσω και εγω το R.I.P. στον μεγαλο performer Michael Jackson…

Κριμα γιατι καποια στιγμη ηλπιζα και να τον δω σε συναυλια… Οποτε R.I.P. Michael…

Ρε γαμώτο αντί να το συνειδητοποιώ όσο περνάει η ώρα, αντίθετα στεναχωριέμαι… Καμπύλες και σχεδιαγράμματα έκανα, τον Μιχελγιάκσον σκεφτόμουν.
Τα περί παιδοφιλίας δεν μπορούμε να τα ξέρουμε, δεν ήμασταν μέσα στο σπίτι του, αλλά με αυτά που πέρασε δε θα μου έκανε εντύπωση αν είχε ‘απλά’ κάποιο σκάλωμα με τα παιδιά και δεν τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Παιδική ηλικία απ’ ότι καταλαβαίνουμε ο ίδιος δεν έζησε. Επίσης είναι λογικό ότι όλοι κάπως προσπαθούν να φάνε από αυτούς τους ανθρώπους. Σαφώς και δεν προσπαθώ να τον αγιοποιήσω, έλεος, απλά λέω ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γινόταν εκεί μέσα.
Ξανά, Rest in Peace.:frowning:

To MTV όντως δίνει ρέστα.

Δεν αγιοποιούμε τον MJ, η ζωή του ήταν γεμάτη από αμφιλεγόμενες καταστάσεις. Διαχωρίζουμε το καλλιτεχνικό κομμάτι από αυτές. Από την άλλη μεριά δεν μπορούμε και να διαβάζουμε τις παπαριές τύπου Evil, που, αν μη τι άλλο, στα μάτια μου φαίνονται πολύυυυ φτηνές…

Κρίμα είναι να κράζουμε εδωμέσα. Λες και όλοι οι άλλοι μουσικοί που ακούμε είναι άγιοι και μόνο ο Jackson είναι το μαύρο πρόβατο…Καλό είναι να ξεχωρίζουμε την καλλιτεχνική πορεία από την προσωπική ζωή. Εμένα με ενδιαφέρει το πρώτο. Για τον Jackson παρότι σε καμία περίπτωση δεν είναι μέσα στους αγαπημένους μου καλλιτέχνες δε μπορώ να μην παραδεχτώ το τεράστιο μέγεθός του και ότι μεγαλώσαμε με τη μουσική του.

R.I.P