R.I.P Michael Jackson

δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά λέω ότι ό,τι κι αν εγινε προφανως δεν περασε στο ντουκου όπως θυμόμαστε… Όπως και να χει είναι καλύτερα να τον θυμόμαστε ως έναν μοναδικό μουσικό…

Από χθες που διάβασα όλες αυτές τις ανακοινώσεις στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.Ο άνθρωπος ήταν μεγάλη μορφή στη μουσική! Έφαγε πολύ κράξιμο από τα κανάλια αλλά δε με ενδιέφερε…RIP :(:(:frowning:

http://www.youtube.com/watch?v=fssYqXC0dYA απίστευτο κομμάτι!

Ο θάνατος ενός σταρ. Η χαρά των εταιριών, ειδη στο τοπ10 αυτη την στιγμη βρισκονται 6 αλμπουμ του Τζακσον σε νομιμο downloading

Aυτό υποδηλώνει (εν μέρει) πιστεύω και την δεδηλωμένη αγνοια/αδιαφορία του κόσμου να αγαπάει κάτι όταν βρίσκεται εν ζωή. Ο θάνατος είναι ένα γεγονός που μυθοποιεί σίγουρα τις καταστάσεις και τώρα στην κοινωνία του ίντερνετ και της πληροφόρησης είναι πιο έντονο…Μακάρι όλα αυτά να έχουν ειλικρίνεια, και πραγματική αγάπη προς τον ανθρωπο και καλλιτέχνη…Γενικά οι ανθρωποι που ταλαιπωρούνται χρειάζονται τη στήριξη μας όταν ζούνε, όταν πεθανουν είναι πια αργά. Τον Michael όταν το αστρο του αρχιζε να σβήνει ποιος τον βοήθησε?..Εδώ σε θέλω μάστορα

Δεν μπορεις να πεις πως μεχρι και χθες δεν πουλαγε το οτι ο ιδιος δεν διαχειρηστικε καλα τα λεφτα του δεν φταιει ο Fun που τον ανεδειξε στη τελικη, 50 sold - out συναυλιες ποιος ξερει ποσο θα κοστιζε το εισιτηριο

Σύμφωνοι, παντως επιμένω σε αυτό που λέω ότι ισχύει σε ένα κάποιο βαθμό (είπα αλλωστε εν μέρει). Όσο για το ερώτημα του ποιος βοήθησε τον Michael στα δύσκολα, αναφερόμουν πιο πολύ στους κοντινούς του ανθρώπους, my mistake που δεν το διευκρίνησα. Ο άνθρωπος καταστράφηκε ψυχολογικά, σωματικά και αμφιβάλλω αν είχε ανθρώπους που τον καταλάβαιναν πραγματικά…Μάλλον πλήρωσε και αυτος το τίμημα της υπερβολικής δόξας, του σταρ-σύστεμ κτλ…

Στο δημοτικό στο μπαλέτο…είχαμε χορέψει μέσα σε όλα τα ξενέρωτα (μπαλετίστικα, βαλς κτλ…κτλ…)και ένα μοντέρνο…φυσικά ήταν το Smooth Criminal:!::!:Με κοντά σοτσάκια οι μισές…σκισμένα τζην οι άλλες μισές…και φυσικά το κλασσικό καπέλο…
Και είχε γινει χαμός…είχαν ξεσηκωθεί και γονείς και ΟΛΟΙ…
Κρίμα ρε γαμώτο:(

Εμείς χορεύαμε το Thriller. Την εποχή που ο Michael ήταν στις δόξες του. ΄Ήμασταν παιδάκια και θέλαμε να του μοιάσουμε, μιμούμασταν τις κινήσεις του, φορούσαμε γάντια κλπ. Όμορφα ήταν γαμώτο… :stuck_out_tongue:

υγ - το Mtv έχει ωραίο αφιερωματάκι με καλεσμένους κλπ

#Και εγω χτες το βραδυ το εμαθα και οσο και αν ηταν κατα καποιο τροπο αναμενομενο λογω της κακης καταστασης που βρισκοταν τα τελευταια χρονια και σωματικα και ψυχολογικα, εγω σοκαριστηκα οταν το εμαθα.

#Απο τοτε που ειμουνα πιτσιρικι ρε ακομα και ακουγαμε τις κασετες των πατεραδων πας θυμαμαι μια κασετα που μας ειχε γραψει μια φιλη της μαμας μου με michael jackson τον ειχαμε λατρεψει στην κυριολεξια και ειχαμε πορωθει τα βαζαμε στα κασετοφωνα βλεπαμε στην τηλεοραση τα βιντεα του και καναμε σαν τρελοι με τα μαγικα που εκανε πανω στη σκηνη. Εξαιρετικος performer, μουσικη/καλλιτεχνικη ιδιοφυια, μεγαλη επιρροη για ενα μεγαλο ευρος καλλιτεχνων και ολοκληρης της μουσικης βιομηχανιας, μουσικη χωρις ορια… ΑΥΤΟΣ ειναι ο Michael Jackson και θα τον θυμομαστε για παντα οπως εμεις επιλεγουμε κ οχι οπως προβαλουν τα ΜΜΕ.

Michael ποτε δεν ξεχναμε αυτα που προσφερες :respect: αγαπαμε michael jackson ρε! Καλο ταξιδι! R.I.P.
Δεν εχει σταματησει σημερα να παιζει mj το πισι, και ουτε προκειται…
Παρτε βιντεα να πορωθειτε/χαζεψετε:

Καλά, αυτή του η εμφάνιση έχει γίνει κάτι παραπάνω απο θρυλική πλέον.

ειμαι μονος σπιτι,εχω βαλει τερμα the way you make me feel,με πιανει κατευθειαν κατι και προσπαθω να χορεψω και ταυτοχρονα μου ρχεται να κλαψω…και ας ριχνει τουλουμια εξω…MICHAEL ΡΕ!..

Δεν περιαζει ρε παιδια η Ροκ/Μεταλ σκηνη εχει χασει πολλα απο τα παιδια της, σίγουρα ακουμε μπαντες και καλλιτεχνες που μας εχουν αφισει σε παρομοιες ηλικιες εχουμε μαθει απο αυτα, ακομα δεν μπορω να χωνέψω το θανατο του Rickard Wright, ομως αυτο που σκευτομαι παντα ειναι οτι η μουσικη και η κληρονομια δεν πεθαινει

συγκεκρημενα για τον MJ…πιστευω θα αποκτησει φοβερη υστεροφημια…

NO ONE LIKE HIM!!!

Τι ωραια. Πεθαινει ενας καλλιτεχνης για να θυμηθουμε/εξυμνησουμε/εκτιμησουμε το εργο του. Ακομα κι ολα αυτα τα “τιτανοτεραστιος, με αυτον μεγαλωσαμε, θα ζει για παντα στις καρδιες μας”, απο ατομα που ξεραν τα 10 μεγαλυτερα χιτακια του, τραγικα μου φαινονται.

γενικα τα ριπ θρεντς ειναι τραγικα

Δε φταίνε τα rip threads αλλα οι νοοτροπίες. Όταν ζούσε τον ακούγανε κάθε μέρα; Ναι, δε λέω κάνα smooth criminal το χτύπαγα άνα 6μηνο έτσι για να δω καμιά φιγούρα αλλά εγώ τα hits του ξέρω μόνο όπως αρκετοί ακόμα.

Και ο Σεργιανόπουλος πριν πεθάνει για κάποιους ήταν αδιάφορος, μετά άξιζε Όσκαρ, Νόμπελ, Πούλιτζερ.

Άλλη μια ένδειξη πως αγαπούσε πολύ τα παιδιά :roll:

[spoiler]

Η εφημερίδα του Βατικανού τιμά τον Μάικλ Τζάκσον

Η εφημερίδα του Βατικανού, η Οσερβατόρε Ρομάνο, αποτίει φόρο τιμής στον Μάικλ Τζάκσον σημειώνοντας ότι «είναι πραγματικά ένας μύθος της ποπ μουσικής».

Στο κείμενο που τιτλοφορείται «Μα είναι πραγματικά νεκρός;» η εφημερίδα κατατάσσει τον Τζάκσον μαζί με τους μύθους της σύγχρονης μουσικής, όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, η Τζάνις Τζόπλιν, ο Τζιμ Μόρισον, ο Τζίμι Χέντριξ και ο Τζον Λένον που «δεν πεθαίνουν ποτέ στη φαντασία των θαυμαστών τους».

Αναφερόμενη στις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο τραγουδιστής η εφημερίδα τις χαρακτηρίζει «ατομικό και όχι φυλετικό επαναπροσδιορισμό» και εκτιμά ότι «ίσως ο Τζάκσον να μην ήθελε απλώς να γίνει λευκός αλλά να κόψει τους δεσμούς, ακόμη και τους καλλιτεχνικούς, που επιβάλλει το να ανήκεις σε μια φυλετική κοινότητα».

«Μια ανθρώπινη πορεία δύσκολη, προφανώς οδυνηρή, που σημαδεύτηκε από σοβαρές αντιξοότητες και η οποία αντικατοπτρίζεται στην καλλιτεχνική πορεία του» προσθέτει η εφημερίδα που δεν παραλείπει να αναφερθεί στις δικαστικές περιπέτειες του Τζάκσον μετά τις κατηγορίες για παιδεραστία που του αποδόθηκαν. «Όμως καμία κατηγορία, οσοδήποτε σοβαρή ή επονείδιστη και αν είναι, δεν ήταν αρκετή για να σβήσει το μύθο του μεταξύ των εκατομμυρίων θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο», καταλήγει.

Από καθημερινή :p[/spoiler]

Oποιος τον αγαπουσε πραγματικα τον ακουγε κανονικα και τον υποστηριζε, απλα τωρα ακομα και οι επικριτες του τον παραδεχονται και υποκλινονται στο τεραστιο ταλεντο του, αναγνωριζοντας τη μεγαλη συνεισφορα του στη παγκοσμια μουσικη.