R.I.P. Mike Howe (Metal Church)

ο Mike Howe τραγουδιστής στα καταπληκτικά ‘Blessing In Disguise’, ‘The Human Factor’ & τη ΔΙΣΚΑΡΑ ‘Hanging In the Balance’, όπως και στο ‘Breaking Point’ των Heretic, αλλά και στο Demo των Snair του 1988, δυστυχώς απεβίωσε από καρδιακή προσβολή.

http://www.vs-webzine.com/METAL.php?page=NEWS&id_news=61778&droite=

Mάλιστα. Μια χαρα πάμε και το 13…

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη…

ακομα δεν ειναι σιγουρο το χει γραψει μονο το συγκεκριμενο σαιτ οποτε κραταμε μια πισινη

μακαρι να ναι καλα, κριμα και οι 2 φωναρες των metal church να χουν φυγει

Παιδιά μην λέτε τέτοια ακόμα, αν δεν έχει επιβεβαιωθεί! Δεν θέλω να το σκεφτώ καν, τι σκατοχρονιά είναι το 2013;;;;;

Ακόμα δεν έχουν τελειώσει 3 μήνες και έχουμε ήδη γράψει αρκετά R.I.P…Δεν μου αρέσουν αυτά…Σαν το 2010 μου φαίνεται…

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη…Έβαλε το λιθαράκι του κι αυτός στο μέγα δημούργημα Metal Church…

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, αλλά δυστυχώς όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!!

ας ελπίσουμε να είναι καλά ο άνθρωπος.

πάω να χώσω blessing!!

Απ’ ότι φαίνεται, μάλλον ήταν hoax(έδειξε σημάδια ζωής στο facebook:p). Αλλά γιατί να το κάνει κάποιος αυτό; :?

E γιατί το πολύ το τρικι τρικι, κάνει το μυαλό φιρικι!!
που το είδες αλήθεια??

Κάποιος είδε απ’ όσο κατάλαβα ένα ποστ του μέσω του facebook της γυναίκας του την επομένη της ανακοίνωσης του θανάτου, οπότε μάλλον ΕΥΤΥΧΩΣ μιλάμε για ράδιο αρβύλα…

Δηλαδή ζει ο Mike, έτσι;

Ποιό αρχίδι πήγε να μας τον πεθάνει ρε, γαμώ το μουνί που τον πέταγε!

…κιαυτό το μαπαμπουκ…σκατά τα κάνει πολλές φορές[-X
…νά’ναι καλά το παληκάρι
:):!:

ελπίζω να είναι ψέμα γιατί μετά το χαμό του Hicks, δεν αντέχεται και άλλο τόσο σύντομα

Παλι καλα που ηταν λαθος και ειναι καλα ο ανθρωπος. Ολα τα θανατικα μαζεμενα εχουν πεσει, ελεος πια.

Ρε αλλάξτε κάποιος τον τίτλο, θα πέσει κανένα καρδιακό αν μείνει έτσι.

…ναι όντως:):!:

Metal singer - metal death…

ρε παιδια δεν πεθανε
αλλαξτε τον τιτλο!!!