Μεγαλωσα με τις ταινιες του,με σημαδεψε στο επος Unforgiven(για μενα στην 5αδα των καλυτερων ταινιων EVER),οπως και στο Mississippi Burning!
Ανατριχιαστικος,επιβλητικος και με ερμηνεια που σε κολλουσε στον τοιχο στο Crimson Tide,ειδικα στις δυο τελευταιες σκηνες με τον Denzel που αποτελουν ανθολογια(Υου were right,I was wrong…).
Εμοιαζε τρομερα με τον πατερα μου με τον οποιο εφυγαν σχεδον μαζι.
RIP TΕΡΑΣΤΙΕ!
Hoosiers;
πωπω πολύ θλιβερό νέο
και αυτό γιατί αν αποκλείσουμε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια ή εξωτερικό παράγοντα , μπορώ να υποθέσω μόνο ότι ίσως ο Χακμαν λόγω ηλικίας δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί , έφυγε η σύζυγος και έτσι ούτε ο σκύλος μπορουσε να τραφεί πχ … άρα υπερβολικά θλιβερό γεγονός γιατί παίζει να έχουν πεθάνει καιρό και με δύσκολες συνθήκες
δεν ε’ίναι απλώς ότι πέθανε ένας τεράστιος ηθοποιός
Αλλα δυο σκυλια που ειχαν, βρεθηκαν ζωντανα παντως.
Εμενα μου φαινεται περιεργο που αρχικα αποκλειστηκε αμεσα οποιαδηποτε εγκληματικη ενεργεια, καθως οι συνθηκες σιγουρα δεν ειναι και φυσιολογικες. Ειδικα αφου βρεθηκε νεκρο και το ενα σκυλι. Η γυναικα του παντως ηταν 63 χρονων. Επισης, η αστυνομια λεει πως τελικα υπαρχει λογος τουλαχιστον για ερευνα, καθως δεν βρηκαν ουτε μονοξειδιο του ανθρακα ουτε φυσικο αεριο, και πως ηταν κι οι δυο νεκροι για καποιο χρονικο διαστημα. Την γυναικα του την βρηκαν στο μπανιο με ενα σωρο χαπια. Εντωμεταξυ παντρευτηκε την γυναικα του οταν ηταν 61 κι αυτη ηταν 29…
Τεσπα, οχι οτι πρεπει να συγκρινουμε, αλλα ο θανατος της Michelle Trachtenberg καπου 1000 φορες πιο θλιβερο γεγονος για μενα, στεναχωρηθηκα αρκετα οταν εμαθα κι οτι ειχε κανει μεταμοσχευση συκωτιου, πρεπει να ειχε σοβαρα προβληματα υγειας εδω και πολλα χρονια δυστυχως. Ταλαιπωρημενη και συντομη ζωη
Αυτό γιατί είναι εμετικό;
Σωστα, και οι δυο ενηλικοι ηταν!
Εμενα μου προκαλει μια αηδια, εσενα φυσικα μπορει οχι.
Εσένα τι σε αηδιάζει, αυτό ρωτάω
Κουβέντα να κάνουμε, διαφωνούμε, αλλά σε κάθε περίπτωση
Δυστυχως τις ξερω αυτες τις “κουβεντες”. Ειναι σαν την φαση με τους Theater, που κανεις ερωτηση, σου απανταω, και μετα λες “ναι αλλα εχεις αντικειμενικα αδικο σε ολα”
Τεσπα, αν σε καλυπτει, γενικα δεν με ψηνει το grooming. Μου φαινεται αηδιαστικο.
Οκ, το βλέπεις άρα ως grooming, αυτό κρατάω. Τα υπόλοιπα είναι περιττά
Τον καταλαβαίνω τον Q, και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Φαντάζομαι ότι δεν είναι το όνειρο του καθενός να δει την κόρη του να παντρεύεται στα 29 της έναν 60χρονο. Όπως απορώ και με τα ευτυχισμένα δημοσιεύματα - άρθρα για την κόρη της Βανδή που στα 20 της έχει μπλέξει με έναν 40χρονο.
Φανταζομαι οποιος τα βλεπει ολα ροδινα με τον Τζιν Χακμαν δεν θα πρεπει να εχει και κανενα προβλημα με τον Ντι Καπριο ή τον Τζεφ Μπεζος.
Απορεις με τα πληρωμενα αρθρα;
Τι εκανε αυτος; Σοβαρα ρωταω.
Θα έπρεπε να μπαίνει στην εξίσωση το τι θα έκανε χαρούμενο έναν μπαμπά, κι αν ο μπαμπάς εγκρίνει να “δώσει” την κόρη του σε έναν γαμπρό της αρεσκείας του; Κι αν ένας μπαμπάς είναι πολύ πρόθυμος να την “παραχωρήσει” στον συνομήλικο γαμπρό του, θα σήμαινε αυτό κάτι για το τι μπαμπάς είναι; Τι υπάρχει στη διαφορά ηλικίας που την κάνει προβληματική και grooming, και δεν θα το πάω καν ηλικιακά (αν και οι δύο είναι ενήλικες), αλλά όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν το βιώνουν ως προβληματικό, σ’ όλο το διάστημα της ζωής τους;
Αν είναι και οι δύο ενήλικες και χαρούμενοι, χωρίς χειραγώγηση από τη μία μεριά και ανασφάλειες από την άλλη μεριά δεν μπορείς να πει κανένας τίποτα.
Αυτό βέβαια ισχύει με ή χωρίς ηλικιακή απόσταση, δεν είναι ενδεικτικό των σχέσεων με διαφορά ηλικίας
Μάνο μου, ο @QuintomScenario και ο @otto είναι πιο ευαίσθητοι σ’ αυτό το θέμα (ως μελλοντικοί μπαμπάδες κορασιών).
Σημασία έχει και η ηλικία που τα φτιάχνεις με τον άλλο, άλλα μυαλά έχεις στα 19, 20 (η κόρη της Βανδή), άλλα στα 29, 30 (η σύζυγος του Χάκμαν).
Καλά δεν το πάμε αυστηρά βιωματικά, δεν τα λέω επειδή δεν καίγεται η γούνα μου. Επειδή το έχω τραβήξει πολύ off-topic το θέμα, όμως, δεν λέω κάτι παραπάνω.
Ζηλεύω τον Ντι Κάπριο
Έχοντας κι εγώ κόρη, καταλαβαίνω σε κάποιο βαθμό τις ενστάσεις σου, και σίγουρα δεν είναι το φυσιολογικά σύνηθες να υπάρχει τόσο μεγάλη ηλικιακή διαφορά σε ένα ζευγάρι (από όποια πλευρά κι αν είναι η διαφορά ηλικίας). Όμως άλλο να μπλέξει μία 20χρονη με έναν 50χρονο και άλλο μία 30χρονη με 60χρονο. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι έχει να κάνει και με την ηλικία του καθενός, εκτός από τη διαφορά ηλικίας. Άποψή μου.