We’re stars λέει? Yes Ronnie you are a bright star! R.I.P. τεράστιε. Οι τύποι είναι πολύ μικροί για να πιάνουν αυτόν το απίστευτο καλλιτέχνη στο στόμα τους. Dio άφεσ’αυτούς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.
Μην ασχολείστε καν.
Δεν θέλω ούτε να τους δω να τρώνε ξύλο (όπως γράφτηκε πιο πριν) ούτε οτιδήποτε άλλο.
Απλά τους λυπάμαι… Χαμένες ζωές…
Όπως λέει και ο Καρυωτάκης (καλά για άλλη “συνομοταξία” το έγραψε αλλά ταιρίαζει κι εδώ υπέροχα):
“ανυποψίαστα πλάσματα - μηδενικά
και γι’ αυτό προνομιούχα”.
Επίσης πιο πάνω αναφέρθηκε ότι “θρησκεία + φανατισμός=μαλακία”.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται το +. Ο καθένας από τους δύο όρους της πρόσθεσης πετυχαίνει το στόχο του “=” μια χαρά και από μόνος του.
Καλά τα λέει ο ρότεν. Να προσθέσω ότι πρέπει κάποτε το ανθρώπινο είδος να καταλάβει πόση ζημιά του κάνουν οι θρησκείες, χλωμό όμως να γίνει ποτέ.
Ένα μάτσο ζώα είναι που δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται γύρω τους.Σίγα μην ασχοληθείς και τόσο ώστε να τους δείρεις…Αγνοήστε τους μωρε κάλυτερα από να τους δίνεις και σημασία…
οφτοπικ, αλλά…
αφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι
μιλησες σοφα ροττεν:!:
Fixed for you mate…
Όσον αφορά την κηδεία του Dio, ελπίζω να κρατηθεί επίπεδο απο τους fan αλλά έχω μια υποψία ότι θα υπάρξουν απώλειες… Και οι fan του Dio δεν είναι “παιδάκια”…
Νομιζω οτι ειναι οι ιδιοι που ειχαν κανει παλι πορεια κατα τη διαρκεια της κηδειας ενος νεου αμερικανου στρατιωτη που ειχε σκοτωθει στο Ιρακ, και ο οποιος ηταν gay. Το θεωρησαν σωστο οι τυποι να πανε στην κηδεια του φωναζωντας συνθηματα κατα των gay μπροστα στους γονεις του που θρηνουσαν το θανατο του.
Υπαρχει μαλιστα και ενα βιντεακι που η παρουσιαστρια του Fox News καλει στο δελτιο μια εκπροσωπο της συγκεκριμενης αιρεσης (γνωστη τρελαρα) και της τα χωνει κανονικα.
Για γελια και για κλαμματα…
Εγω παντως οντως θελω να τους σαπισουν στο ξυλο εκει περα.
ρε παιδια το ειδα το βιντεο…
ΕΙΝΑΙ 20 ΞΕΓΡΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕΕΕ!!!
αυτοι δεν ειναι για ξυλο, ειναι για λυπηση μιλαμε…
Oι ίδιοι μαλάκες είναι…
Οι ίδιοι που επειδή δηλώνουν “υπέρ της ζωής” δολοφονούν γιατρούς που κάνουν εκτρώσεις… #-o
Με δεδομένο πως η κηδεία θα γίνει στο L.A. και όχι σε κανά χωριό όπου αυτοί θα πλειοψηφούσαν ενδεχομένως, είμαι σίγουρος πως η αστυνομία θα τους κρατήσει μακριά και δεν θα ταράξουν το πένθος της οικογένειας του Dio.
είδα το βίντεο … πράγματι η δημοσιογράφος της τα χώνει κανονικά … αυτή (η εκπρόσωπος της “εκκλησίας”) βέβαια συνεχίζει ακάθεκτη το παρανοϊκο κ διαταραγμένο λογίδριο της ! GOD BLESS AMERICA ! #-o
Βάζω στοίχημα πως θα είναι 10-20 μαλάκες το πολύ. Όσο κι αν τσαντιζόμαστε μόνο στην ιδέα, τίποτα δεν θα γίνει. Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει την μνήμη του κοντού. Ας βάλουν στα ηχεία να παίζει Heaven And Hell να τρομάξουν να πάνε σπίτια τους οι πουθενάδες.
το μονο που θα κανουν κατα πασα πιθανοτητα ειναι να φωναζουν τιποτα συνθηματα με τις ντουντουκες και κρατωντας κανενα πανο
το λιγότερο που προκαλούν τέτοιες κινήσεις από φανατισμένους είναι αηδία!!!το περισσότερο μπορεί να είναι το να φάνε το ξύλο τους και να ηρεμήσουν.
καλα αυτη ειναι βαρεμενη η τυπισα…
εβλεπα μερικα βιντεο και σε ενα απο αυτα λεει:
Shirley phelps: thinks that the amish girls deserved to die
μια μερα αφου ειχε πεθανει μια κοπελα…
εχει και αυτη η αμερικη μεσα της…
οτι θες…
Oταν θα ερθει η δικη της σειρα να ψοφησει, ας παμε για ομαδικο κατουρημα στη δικη της κηδεια. Ετσι δωρακι απο τους σαταναδες. :roll:
Ποιός ρε μάγκα?
Μου θυμίζει την ταινία το κορίτσι και το άλογο!!!
Δυστυχώς όταν ο φανατισμός είναι τόσο μεγάλος τότε οι άνθρωποι σταματούν να σκέφτονται ως τέτοιοι… Και γίνονται τυφλά φανατισμένα πρόβατα… Μόνο αηδία προκαλεί μια τέτοια κίνηση που δεν σέβεται την απώλεια ενός ανθρώπου.
αφού έλεισαν όλα τα προβλήματά τους, τώρα μπορούν να οργανώσουν και πορεία!
δεν την παλευουν καθόλου τελικά!#-o
Καλά η τύπισσα στο βίντεο πιο πάνω είναι το λιγότερο άθλια.Θρησκευτικός φανατισμός σε όλο του το μεγαλείο!Αν εμφανιστούν στην κηδεία το πιο πιθανό είναι να τους απομακρύνει η αστυνομία αν και δεν αποκλείω το γεγονός να φάνε ξύλο από τους παρευρισκόμενους.
(Θα τους άξιζε κιόλας αν θέλετε την γνώμη μου,δεν γίνεται να πηγαίνεις και να φωνάζεις με την ντουντούκα τις π@π@ριές σου ενώ ο άλλος πενθεί συγγενικό του πρόσωπο και να περιμένεις να είναι όλα μέλι γάλα[-X)