Φανατικοί αιρετικοί οργανώνουν πορεία στην κηδεία του r.j.dio

Παντως αν θελετε, αλλαξτε αυτο το “Χριστιανοι” στον τιτλο.

Μερικους μας προσβαλλει να θεωρουμαστε οτι βρισκομαστε στην ιδια ομαδα με τετοια ατομα.

Γραψτε “αιρετικοι”, “μαλακες” ή οτι αλλο θελετε, αλλα ας αλλαξει.

καθολου προσβλητικο…εσυ μπορεις να λες οτι ανηκεις στο υπ’αριθμον 1.678.577 παρακλαδι του χριστιανισμού

κατα τ’αλλα,καλο θα ηταν να μη γινουν φασαριες γιατι υποβιβαζεται το ολο σκηνικο και οι συγγενεις θα πρεπει να ανεχονται τις φασαριες απ’εξω αντι να αφοσιωθουν εκει που πρεπει

Έχεις δίκιο. Πήγα να το παίξω και έξυπνος:p

Σωστος ο iron aris, οι ανθρωποι αυτοι δεν ειναι χριστιανοι, ειναι απλα ζωα… Ζωα, τιποτα αλλο…

Απο την αρχη της υπαρξης του συγκεκριμενου δογματος, δυστυχως. Οπως και καθε “θρησκειας” φυσικα…

Μπράβο παιδιά, άλλαξε ο τίτλος και δεν προσβάλλονται οι TRUE χριστιανοί.

done! το άλλαξα, και εγω απο την αρχή δεν ημουν τοσο σιγουρος αν ηθελα να βαλω το “χριστιανοι” αλλα δεν μου ερχοταν κατι αλλο στο μυαλο…

Anyway, οσο πολυ και αν θελω να φανω ΓΕΡΟ ΞΥΛΟ αυτα τα μαλακισμενα, δεν πρεπει, και δεν πρεπει να γινει ετσι, γιατι ο Dio ηταν (και ειναι) κατα της βια οποιασδηποτε μορφης. Πιστευω οτι το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι να τους μαζεψει ολους η αστυνομια και μετα να φανε και μια μυνηση απο την Wendy, να τους παρει ολα τα λεφτα και να τα βαλει στο ταμειο του Stand Up And Shout Cancer Fund!

τι λετε, καλυτερα δεν ειναι ετσι?

Μπραβο και σε σενα, που ειρωνευτηκες και θα ζησεις την υπολοιπη μερα χαρουμενος. :slight_smile:

Το βρίσκω εντελώς υποκριτικό, sorry.

Χαρούμενος θα ήμουν αν όλες οι οργανωμένες θρησκείες εξαφανίζονταν δια παντός απ’ τον πλανήτη.

Διαφωνω, αλλα ο καθενας εχει την αποψη του.

Απλα δεν ειναι θεμα του Χριστιανισμου ή δικο μου αν καποιοι αιρετικοι ηλιθιοι κατω απο το ονομα του Χριστιανισμου εκδηλωνουν τετοιες συμπεριφορες.

Πιστεύουν στο Χριστό = Χριστιανοί.

Εκτός αν είσαι κι εσύ φανατικός δογματιστής όπου όποιος διαφωνεί με το δόγμα σου είναι αιρετικός. Από κει και πέρα δε βλέπω οι συγκεκριμενοι Χριστιανοί να λένε πολλά διαφορετικά από αυτά που λένε οι εδώ Χριστιανοί. Μέταλ = σατανισμός το είδαμε κι εδώ με τους Slipknot, ενάντια στις εκτρώσεις είναι όπως και εδώ και ενάντια στους γκέη είχε ταχθεί επίσημα ο προηγούμενος αρχιεπίσκοπος της ελλάδας. Απλά όπως όλα στην Αμερική, έτσι και αυτοί τα ασκούν στον υπερθετικό βαθμό.

Ο χαρακτηρισμός “αιρετικός” που τόσο αβίαστα ζητάς, ελπίζω να έχεις υπόψη σου ότι έχει χρησιμοποιηθεί για ορισμένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Κατσε ρε ChrisP, δηλαδη οποιος ειναι Χριστιανος δεν ακουει metal και το θεωρει σατανικο και μισει τους γκευ? Απο ποτε αυτα πανε πακετο? Δηλαδη Χριστιανος που ακουει metal και ειναι φυσιολογικος σε ολα του δεν υπαρχει? Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι Χριστιανοι, γιατι ο Χριστος δεν διδασκε αυτα που αυτοι κανουν… Απλα τα πραγματα, μην τα μπλεκετε ολα… Και εγω Χριστιανος ειμαι και μια χαρα το ακουω το metal μου, ουτε κουβαλαω αλλα κομπλεξ…

Θα το πω απλά.

Είτε το θέλετε είτε όχι οι άνθρωποι αυτοί είναι Χριστιανοί, διότι έχουν οργανωθεί γύρω από μια εκκλησία, της οποίας το δόγμα έχει ως κεντρικό αντικείμενο λατρείας τον Χριστό.

Τώρα το τι (λένε ότι) δίδασκε ο Χριστός αν εσύ βρίσκεις ότι έχει σχέση με την ορθόδοξη εκκλησία ή την καθολική ή δεν ξέρω κι εγώ ποιο παρακλάδι, πέστο μας να μειδιάσουμε λίγο.

Αν θέλετε μπορείτε να τσακωθείτε για το ποιο δόγμα είναι καλύτερο και ποιοι είναι οι σωστοί χριστιανοί και ποιοι είναι οι “αιρετικοί”. Προσωπικά δεν έχω διασκεδάσει περισσότερο από μια απογευματινή σκοπιά στο στρατό όπου τσακώνονταν ένας παλαιοημερολογίτης με έναν κλασικό ορθόδοξο.

Εδώ στο σχολείο μας παρουσιάζαν “αίρεση” την καθολική εκκλησία πάντως… :lol:

Ρε συ ChrisP αυτοι οι ανθρωποι [SIZE=“4”]ΔΕΝ[/SIZE] εχουν σχεση με τον Χριστιανισμο, ειναι απλα κομπλεξικοι, κατεστραμενοι που χρησιμοποιουν τον Χριστιανισμο για να βγαλουν το κομπλεξ κατωτεροτητας τους… Και σε ολες τις θρησκειες υπαρχουν φανατικα ζωα που σκοτωνονται και σκοτωνουν για αυτες, αλλα δεν ειναι ολοι ετσι… Μην τα γειωνουμε ολα…

Πότε κάποιοι έχουν σχέση με τον χριστιανισμό κατ’ εσέ?

Τι ακριβως εννοεις? Δηλαδη δεν μπορει καποιος να ειναι Χριστιανος, δηλαδη να πιστευει στον Χριστο και να προσπαθει να ειναι οσο το δυνατον καλυτερος με τους γυρω του? Πρεπει να κανει και κατι αλλο?

Έλεος ρε παιδιά.

“Αυτοί δεν είναι Χριστιανοί. Απλά βγάζουν τα κόμπλεξ τους μέσα από τη θρησκεία”
“Αυτοί δεν είναι οι αναρχικοί. Απλά γουστάρουν μόνο να τα σπάνε”
“Αυτοί δεν είναι Ολυμπιακοί. Είναι χούλιγκανς που δεν έχουν ζωή και την περνάνε στους συνδέσμους”
κ.ο.κ.

Το κάθε κίνημα (ή όπως θέλετε πείτε το) χαρακτηρίζεται από αυτούς που το απαρτίζουν ή άκομα και από αυτούς που το επικαλούνται. Τίποτα απ’ όλα αυτά δε γίνεται χωρίς την όποια ανοχή, ή και σε ορισμένες φορές με την υποκίνηση από το “κέντρο”.

Ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν υπήρχε ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία, η καθολική εκκλησία αυτήν τη στιγμή θα ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι είναι (από άποψη επιρροής-πιστών)

Δεν είναι αιρετικοί. Χριστιανοί είναι.

Τότε να ζητήσετε να κατηγοριοποιηθεί ως αίρεση και η ορθόδοξη εκκλησία.

Εκτός αν πιστεύετε ότι η πλειοψηφία των μελών της προσπαθούν να είναι όσο καλύτεροι γίνεται με τους γύρω τους.

Οχι δεν ειναι οπως θα επρεπε η εκκλησια και για αυτο δεν παω και για αυτο δεν γουσταρω τους παπαδες και για αυτο δεν θα ακολουθησω τιποτα απο ο,τι προσπαθουν να μου περασουν… Η εκκλησια δεν ειναι αυτο που διδασκε ο Χριστος, στον Χριστο πιστευω, σε καμμια εκκλησια…

Kαι αν ακόμη αυτοί είναι φανατικοί αιρετικοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τον Χριστιανισμό για να περάσουν τις κομπλεξικές τους θέσεις και απόψεις οι άλλοι τι είναι;
Ας μην θίξω την Ορθόδοξη εκκλησία,που πρέπει αλλά δεν πειράζει,αλλά η Καθολική έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας.Ακόμα θυμάμαι όταν είχα πάει Βατικανό όταν αρχικά δεν με άφησαν να μπω επειδή φορούσα αμάνικο(!) και ενώ γύρισα πίσω και άλλαξα όταν μπήκα είδα ότι κάτω στο έδαφος της πλατείας ήταν σχηματισμένοι με γεωμετρική ακρίβεια οι αστερισμοί του ζωδιακού κύκλου(!) ενώ όταν μπήκα στην εκκλησία ένιωθα σαν πόρνη.Πλήρωνες από εδώ,από 'κει στα παίρναν από όπου μπορούσες να φανταστείς.
Αντίστοιχα όταν είχα πάει στο Φανάρι και είχαμε συνάντηση με τον Βαρθολομαίο μου φάνηκε πιο προσιτός και λιγότερο φανατικός να πω την αλήθεια.Είχα τις καλύτερες εμπειρίες.
Αλλά ακόμα θυμάμαι ένα βιβλίο των θρησκευτικών που έλεγε ότι αίρεση είναι η απομόνωση ενός συγκεκριμένου τμήματος της διδασκαλίας του Ιησού,της Αγίας Γραφής κτλ και η εμμονή σε αυτό,και είναι γνωστό ότι ασπάζονται ότι τους συμφέρει μεταξύ αυτών και η Ορθόδοξη εκκλησία.