R.Scott Bakker

Ο αγαπημενος μου Slowly Red που βιβλιο βιβλιο μεταμορφωνοταν, τελειωσε ολη την σειρα κ καταθετει ψυχη. Με συγκινησε ο ατιμος
10:58 με 15:00 φορτισμενος, δινει μια πολυ καλη, χωρις σποιλερ, γενικη εικονα για την εμπειρια που περασε

1 Like

θα τσεκαριστεί όταν τελειώσω κάποια στιγμή τη σειρά

καμιά 150αριά σελίδες έμειναν για να τελειώσω το white luck warrior και είναι το βιβλίο που με έχει δυσκολέψει περισσότερο από όλα.
η πλοκή έχει επιβραδύνει κάπως, ωστόσο γίνονται πραγματάκια (π.χ. σκηνικά με Maithanet/ Inrilatas :open_mouth: ) και υποψιάζομαι πως στρώνεται το έδαφος για “ωραίες” καταστάσεις.

γενικά το Anasurimborέικο είναι σκέτη απόλαυση, αν και μέχρι στιγμής δεν του δίνει πάρα πολύ χώρο στις σελίδες του ο συγγραφέας (ή τουλάχιστον όσο θα ήθελα εγώ). Ευελπιστώ να αλλάξει αυτό στα επόμενα δύο και τελευταία βιβλία.

Για μενα το White Luck ισως ηταν το πιο αδυναμο αν κ σε αρκετους, κ για τον Slowly οταν εφτασε εκει, ηταν το αγαπημενο. Τα επομενα δυο δεν συγκρινονται για μενα. Οτι πιο γενναιο, ασυμβιβαστο, αποκαλυπτικο, επικο εχω διαβασει.

Ινριλατας, Μεθανετ, Κελμομας καταπληκτικο σκηνικο
Επισης οι 150 αυτες σελιδες λογικα θα σε ξετιναξουν

1 Like

Επισης οι 150 αυτες σελιδες λογικα θα σε ξετιναξουν

Το φινάλε ήταν απρόσμενα δυνατό. Πω πω…
Όλο το βιβλίο ήταν μια αργή εμπειρία, που έδινε σε στιγμές απίστευτες κορυφώσεις, για να καταλήξει σε ένα εκκωφαντικό φινάλε!!! Αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

μόνο για όποιον έχει φτάσει μέχρι εδώ

Farewell Last Nonman King…και όχι μόνο ε…πολύ θανατικό έπεσε :sweat_smile: … …καημένε Maithanet :disappointed_relieved:

1 Like

Φοβερες σκηνες με Cleric, Akka k Wracu. Αλλα παντα θα με στοιχειωνει η σκηνη Ταραντινο μακελειο με Scalpers.

ΤρελοΣαρλ με κεφαλι Κοσωτηρη. Παρανοια

Αποψαρα μου παντα κ ταπεινη ταυτοχρονα, αλλα τωρα μπαινεις στα δυο πιο αγαπημενα μου βιβλια. Πλεον οτι γινεται σε καθε πεδιο ειναι βαρυ σαν Βιβλικη αληθεια

1 Like

Κοσωτήρη λέει :rofl:
Αντίστοιχα με στοίχειωσε το σκηνικό Inrilatas/Maithanet/Kelmomas που είπαμε και πιο πάνω.

Για να δούμε τη συνέχεια :slight_smile:

1 Like

Never had so many felt so small.

Ειμαι περιεργος πως θα σου φανει ενα σκηνικο. Θα το δουμε στην πορεια. Το θεωρω πολλες φορες που σκεφτομαι το φιξιον,το πιο αγαπημενο μου κομματι. Μια βουτια παρανοικης σκοτοδινης σε αρχαιο παρηκμασμενο επος. Dark Souls meets Dantes Inferno. Ιδωμεν

Kosoter ψυχη δαιμονα. The Thing Called Soma μπλακ μεταλλο μονο στις ερημιες να ουρλιαζει κτλ. Τρελο παρεακι

1 Like

Ρε παίδες με έχετε ψήσει τόσο πολύ, που ακόμα και αν δεν καταφέρω να τελειώσω τη σειρά σκέφτομαι ότι θα δείχνουν ωραία στην βιβλιοθήκη μου :joy: . Ποιος θα κάνει μια καλή, να μου γράψει με τη σειρά τα βιβλία που πρέπει να ασχοληθεί κάποιος; Επειδή νομίζω θα γίνει μελλοντική αγορά, με ο,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται. Εξάλλου για βιβλία δεν έχω λυπηθεί ποτέ τα λεφτά που εχω δώσει.

1 Like

Χαχαχα

Prince of Nothing trilogy

1. The Darkness that Comes Before
  2. Warrior Prophet
  3. The Thousandfold Thought

Κ η συνεχεια αν γουσταρεις

Aspect Emperor

1. The Judging Eye
  2. White Luck Warrior
  3. The Great Ordeal
  4. The Unholy Consult
1 Like

Book depository το πιο safe να φανταστώ;

1 Like

Εγω απο κει παιρνω. Δεν ειχα ποτε προβλημα. Απλα δεν ξερω τι παιζει πλεον με μπρεξιτ. Μια περιοδο νομιζω αν η παραγγελια ηταν πανω απο 40ε ειχες φορο; Εγω τα παιρνω ενα ενα, αντε δυο μαζι το πολυ😁

Από 1/7 ό,τι μπαίνει στην Ελλάδα εκτός ΕΕ θα έχει ΦΠΑ, δασμούς κλπ. Τέλος η ατέλεια των 22€, έχετε τον νου σας.

Κ πως το πληρωνεις; Εχεις καμια ιδεα; Θα το εισαγουν στην τιμη; Θα τρεχεις τελωνειο για μικροπραματα; Θα βγαζει pos ο ταχυδρομος; :smiley:

Λογικά θα σου φέρνει κάποιο ειδοποιητήριο. Πόσο θα περιμένεις για να έρθει το κάθε τι, άστο…

1 Like

Ναι, 4 βιβλία που μου ήρθαν μετά το Πάσχα είχαν διεύθυνση αποστολής Βέλγιο, οπότε φαντάζομαι ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα με τον ΦΠΑ που λένε τα παιδιά παραπάνω.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να βρεις όλα τα βιβλία της σειράς :sweat_smile:

1 Like

Aμα παραγγειλουμε τωρα που λογικα θα σκασει μετα 1/7 ισχυουν οι φοροι ή τη γλιτωνουμς?

1 Like

Ελα μου ντε. Αν κ αν εχουν κανει πατεντα να χουν εδρα Βελγιο δεν θα υπαρχει προβλημα

Επειδή δε γίνεται να γράφουμε θεωρίες κλπ, μόλις παρήγγειλα αυτό

image

αν και το έχω, μόνο για το εξώφυλλο και επειδή έχει 10% για 3 μέρες ακόμα το bd, όταν με το καλό έρθει θα σας ενημερώσω πώς πήγε με φόρους και τελωνεία :blush:

ον τόπικ, έχω μείνει πολύ πίσω ρε γμτ λόγω ειδικών συνθηκών, ακόμα δεν τελείωσα το Warrior Prophet (είμαι στο 65%), θέλω κάποια στιγμή να πω για την περιγραφή των μαχών που με άφησε πολύ μουδιασμένο -εκτός από το σημείο που ο Kellhus γάμησε μανούλες, θα επανέλθω σύντομα ελπίζω

2 Likes

Σημασια θα εχει ο χρονος εισοδου στην ΕΕ και οχι η ημερομηνια παραγγελιας η’ η ημερομηνια αποστολης. Μου το ειχε πει εδω και αρκετο καιρο ο ταχυδρομος μας στη δουλεια οτι προκειται να γινει αυτο και να τελικα που θα γινει. Πιστευω θα εισαγει μεγαλες καθυστερησεις.

Πολυ ωραια εκδοση. Με ιντριγκαρεις που δεν σ αρεσε η μαχη που ο Κελχους κανει την ζεν επικη στιγμη του. Οι μαχες του γουοριορ προφετ μ αρεσουν πολυ.

Η Κελχους στιγμη αν κ οβερπαουερντ μ αρεσε πολυ λογω εικονας κ της μιας λεξης που λεει. Τοσο απλη αλλα κ τοσο δυνατη