και εγω ειμαι κολλημενος με τα αγωνιστικα παιχνιδια αλλα απο τοτε που σταματησαν να βγαινουν τα καλα για πισι…
…μπαστακονομαι στα σπιτια των ‘‘φιλων’’ μου και καιγομαι!
κλασικες αξιες στην κατηγορια
–>gran turismo, δεν χρειαζεται να πω πολλα για αυτο, απλα κορυφη.επισης ακουσα οτι θα βγει remake του 4 σε ps3 με καινουργια γραφικα
–>Need for speed, απο το carbon και μετα τα βαρεθηκα γιατι πλεον ειναι ολα ιδια μεταξυ τους και γινονται ελαχιστες και ασημαντες αλλαγες καθε χρονο.ακομη θυμαμαι το λιωσιμο που ειχα κανει στο πισί μου με το 4
–>formula 1, τρομερα γραφικα, ρεαλισμος στο επακρο, ολες οι αυθεντικες πιστες και οι οδηγοι, ανανεωνεται καθε χρονο αλλα γιατι να βγαινει μονο για ps2 kai ps3?(αντε και psp αλλα τι να παιξεις με εκεινο το πράμα)
–>burnout, απλα το τελειο arcade racing game, επισης νομιζω οτι σταματησε η σειρα
–>toca racing game, πολλα αυτοκινητα, ρεαλισμος στο επακρο και καλα γραφικα(και βγαινει και για πισί!)
–>moto gp, το μονο αξιολογο αγωνιστικο παιχνιδι με μηχανες, τρομερος ρεαλισμος αλλα και τρομερα δυσκολο, επισης δεν εχει αγωνες εκτος δρομου
–>colin mcray rally, μπορει να εχει πεθανει ο οδηγος το ονομα του οποιο φερει το παιχνιδι αλλα η σειρα συνεχιζει ακαθεκτη.το καλυτερο racing game για wrc rallys, και οχι μονο
επιστρεφω αργοτερα με αλλα
επισης για να ευχαριστιθεις στο επακρο αυτα τα παιχνιδια πρεπει να αγορασεις και την αναλογη τιμονιερα