Πάρτε το όλοδικό σας!! Ετοιμαστείτε!!! http://www.myspace.com/raisedfist
πςςςς αυτα ειναι …!! :D:D:D
Και με καινούριο cd!
Φέτος έχουν έρθει/θα έρθουν απίστευτα ονόματα.
Θα γινει χαμος αυτα ειναι λιβε, αντε να δουμε ομως που θα τους βαλουν να παιξουν, και ο καινουριος δισκος αν κρινω απο το κομματι που εχουν ονλαιν θα ειναι εξισου καλος οπως και ο προηγουμενος.
στο sin city θα ειναι, ενω ενδεχεται να κλεισει και αλλη μια μπαντα εξωτερικου (μικροτερης εμβελειας)
τιμη εισητηριου ξερουμε?
οχι ακομα, εχει καιρο αυτο
παιδια προς τα που πεφτει το σιν σιτι?
το πρωην texas necropolis που παλια λεγοταν underworld που πιο παλια ειχε γινει ρωσικο κωλομπαρο που ακομα πιο παλια το ειχαμε μαθει ως next
Αν και τους εχω ξαναδει παλιοτερα θα ειμαι και φετος.
Σε ευχαριστω για την πληροφορια, μα καλα ποτε αλλαξε παλι ονομα μεχρι πριν κανα μηνα το ηξερα σαν texas necropolis, αυτο το μαγαζι αλλαζει ονομα σαν τα πουκαμισα
Το καλύτερο νέο που ακουσα τον τελευταίο καιρό!! Raised Fist μεγάλη λατρεία, εύχομαι να το στηρίξει ο κόσμος.
Το καινούριο κομμάτι πως σας φάνηκε? Προσωπικά το χω λιώσει!!
ελεος 1Νοεμβριου ερχονται κ οι amorphis.
Τα σπασε! περιμένω πως και πως να αγοράσω το καινούριο αλμπουμ!! θα στηρήξει αρκετός κόσμος πιστεύω:)
Παιδια πως σας φανηκε το νεο αλμπουμ…???..Πρωσοπικα δεν το εχω ακουσει πολυ ακομα αλλα με το 1ο ακουσμα μου φανηκε g-a-m-a-t-o…νταξει δεν ειναι και Dedication αλλα το βαζω ισαξιο με το προηγουμενο…
το live δυστυχως ακυρωνεται
Σοβαρά??? Γιατί ρε πούστη μου??? ξενερώνω…
οχι ρε γαμωτο για ποιο λογο ακυρωθηκε? υπαρχει περιπτωση να γινει αλλη ημερομηνια?
π ξερετε ρε παιδια οτι ακυρωθηκε?στο σιτε τους νομιζω οτι τη γραφει ακομα…
ναι το τσέκαρα κι εγώ