Τους ειδα την Τριτη στο Παρισι και ηταν απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει.Αξιζει πραγματικα τον κοπο να παει καποιος εξωτερικο να τους δει.
Εκλεισα και Στοκχολμη για 20/2.
Δεν ειναι παντως τοσο απιθανο να περασουν απο εδω…
ρε αυτο εδω τι σημαινει???
http://www.rocking.gr/article6751.php
βλεπω και ραμμσταιν για αυτο ρωταω :-s
Απλά φήμες για εδώ προς το παρών. :?
Απλά είναι headliners στο αντίστοιχο festival τη μία από τις δύο μέρες στην Αγγλία.
Σε μια βδομάδα στο Βερολίνο!!! :!::!::!:
Ήμουν και γω την Τετάρτη όμως. Δεν υπάρχει αυτή η μπάντα live. Πόσο «λίγα» καταλαβαίνει κανείς από το cd…
Αναμένατε επίσημα reports στο rocking
ω θενκς
edit:πολυ ωραια τα reports,congrats
1,5 μηνας εμεινε που θα παει… θα ρθει η ωρα μου και μενα… θα γκρεμιστει το wembley arena!!!
Παρασκευή LIVE AUS BERLIN!!!
Εκλεισα εισητηρια να τους δω αλλες δυο φορες σε Σουηδια και Τσεχια.Ελπιζω να ειμαι τυχερος αυτη τη φορα και να μην εχουν support τους combichrist.
Oι τυποι ειναι απαραδεκτοι
ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…
RAMMSTEIN REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Δευτερα 28 Ιουνιου μην κανονισετε τιποτε…
GRRR!!!ΔΩΣΤΟ!!!
γιατι μιλησες με τους διωργανοτες ε?
εχω κανονισει για καφεδακι και ταβλακι εκεινη την μερα… αλλα αν κατσει κατι λεω να το ακυρωσω… θα κανω οτι μπορω…
απο οτι βλέπω προσθέσαν κι αλλα μεροι…
ωραια 1/7 στην Ιταλία μια χαρα μου φαίνεται(θα εχω τελειώσει και με την εξεταστική)…
Πεταει ο καθενας μια ημερομηνια και αντε βγαλε ακρη μετα…
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!!! ΟΙ RAMMSTEIN στις 31/2 στην Ελλαδα!!! :lol::lol::lol::lol:
3 Μερουλες μεινανε !!! Τωρα απο κει και περα τι λεει ο καθενας ειναι μονο λογια και τιποτα αλλο! Γνωση ουσιαστικη δεν εχει κανεις μας απλα οτι παρει τ αυτακι μας απο την μ&^%$#&*$# που θα πεταξει καποιος!
Σιγουρα σαν οπαδοι της μπαντας θελουμε να τους δουμε στα μερη μας κ οχι να ξενιτευομαστε,καλη ωρα, στην καθε ακρη της ευρωπης, αλλα προς το παρον δυστυχως δεν το βλεπω… μακαρι να βγω ψευτης.
Ρε παιδια αντι να τρεχετε παντου τριγυρο… ελατε απο Σερβια που ερχονται Και ας βαλω και γω μια “πικουλα” για να το παιξω εξυπνος… 8)
Ας δουμε λοιπον ποιοι ασημαντοι επαιξαν επισης στο Belgrad Arena(χωρητικοτητας 20χιλιαδων…) οπου θα γινει το λαηβ…
Arena was the host venue for the concerts of the most significant artists of Serbia and former Yugoslavia, as well as major international stars, including Iron Maiden, Queen + Paul Rodgers, Mark Knopfler, Phil Collins, Chris Rea, Lenny Kravitz, Rihanna, Nick Cavε…
Hμαρτον οντως…πως και δεν τους φερνουν σε κανα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ολυμπιακο ακινητο με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ηχο και οργανωση,οπως συνηθιζουν?Ειδικα στο σιλο-αποθηκη-παραγκα Ξιφασκιας θα ηταν ονειρωδες το λαηβ…
Για οτιδηποτε εχει να κανει με πολιτισμο καλυτερα ως λαος να κραταμε το στοματακι μας κλειστο…ακομα και σε συγκριση με-κατ’εμας-"κατωτερους πολιτιστικα"γειτονες και ας κρατησουμε την ελληνικη ψωροπερηφανια μας για τη Γιουροβιζιον και τα βλαχομπαροκ φολκλορ του Σαββατοβραδου…
Πρεπει να πω πως μας τιμας φιλε Hokam Οντως στη “μικρη” μας αρενα επαιξαν πολλα γνωστα ονοματα… και φετος ακομα ερχονται πολλα οπως Clapton, Elton John και (ημαρτων…) ο 50 Cent… Αλλα σχεδον στις περισσοτερες υπηρχε το θεμα οτι απλα δεν γεμιζαν οι θεσεις… Γελιοι μισθοι για γαιδουρο-δουλειες ειναι το προβλημα… (Δεν ειπα κ κατι καινουργιο… xD) Οσο για Rammstein… αυτη τη στιγμη που το κοιταω εχει 39 εισητηρια για αρενα κατω και 74 για φαν πιτ. Οι τιμες ειναι γυρο στα ?35 και ?55 αντιστοιχα… Γιαυτο οσοι πιστοι προσελθετε οσο υπαρχουν αποθεματα
edit Ξεχασα και το λινκ… Tickets.rs