βασικα για βελιγραδι ψηθηκα!!!ειναι και κοντα.να ρωτησω με τι συμφερει καλυτερα οδικως η με αεροπλανο???
990 din ποσο αντιστοιχουν σε ευρα???
Φιλε Fragile_Dreams την ερωτηση σου περι τιμης την απαντησα στο απο πανω post μου Δεν ειναι 990 διναρια αλλα 2990 Που αντιστοιχει με περιπου ?35.
Οσο για το αν σε συμφερει οδικως η με αεροπλανο… Πιστευω οτι τωρα το αεροπλανο θα ειναι ακριβο μιας και θα κλεισεις εισητηρια ουσιαστικα τελευταια στιγμη… μιας κ απομενει ενας μηνας για τη συναυλια sign-:oops: Αλλα φυσικα μπορεις και να το ελεγξεις και να δεις… Εγω π.χ. με μια τρελη προσφορα της Ολυμπιακης :roll: βρηκα εισητηριο για Αθηνα με ?45 \:D/ Αλλα φυσικα δεν ηταν με επιστροφη…
Παντως εγω προτεινω λεοφορειο… δλδ πουλμαν Το ταξιδι ειναι περιπου 16-17 ωρες και αν ερθεις με παρεα περναει το λουκι τσακ μπαμ… Εγω το εχω συνηθισει τωρα πια και δεν νιωθω #-o Το “μαλλι” παει περιπου ?100 πηγαινε-ελα και συμφερει αρκετα…
Δυστυχως για οσους φιλους απο Θεσσαλονικη θελουν να πανε Βελιγραδι αεροπορικως για το λαηβ,ενημερωνω οτι η Jat ανακοινωσε οτι σταματαει τις απευθειας πτησεις απο Θεσ/νικη και κλασικα παμε μεσω Αθηνων πλεον…(πουλο πηραμε,αλλα δεν πειραζει,στο τελος απ αυτο το υποτυπωδες αεροδρομιο θα πετανε μονο για Χαλκιδικη,γιατι ως γνωστον σαν την Χαλκιδικη δεν εχει…),εχει και μεσω Βιεννης-Ζυριχης-Γουαδελουπης για οσους θελουν να κανουν και λιγο τουρισμο στα ενδιαμεσα…Απο Αθηνα παντως τα αεροπορικα αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 200ευρω.Ενηγουεη,πλησιαζουν οι μερες και δε μασαμε με τιποτα!!!Rammstein ρε pussies!
Παιδια πραγματικα εχω μεινει αφωνος!!! Τους ειδα χθες βραδυ στο Wembley Arena του Λονδινου και πραγματικα σας μιλαω για εμπειρια ζωης!!! οποιος το σκεφτεται να τους δει σε καποιο μερος της Ευρωπης, καλα θα κανει να σταματησει να το σκεφτεται και να παρει αποφασεις ΑΜΕΣΑ!!! Οσοι δεν το χετε ζησει δεν καταλαβαινετε για τι μιλαω… ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ απλα…
Τους ειδα Παρισι και θα τους δω αλλες 2 φορες τον επομενο μηνα.
Μπορεις να μου πεις αν θυμασαι το setlist?Θελω να δω αν ειναι το ιδιο με το πρωτο σκελος της περιοδειας.
καταλαβαινω στο ελαχιστο το πως ειναι γιατι εχω δει ενα dvd με 5 live τους και εχω τρελαθει.Μακαρι να ερθουν παντως για να τους απολαυσουμε…
BAN στους απο πανω πλιζ ρε!!!
να τα λετε σε καποιους αλλους αυτα που προτιμουν να δουν μεταλλικα παλι,και αιρον μειντεν…
μη μας φτιάχνετε τώρα…
Πες τα γιατι εγω οταν τα λεω με κραζουν ολοι λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο !!!
εγω κατα 80% παω ιταλια 1/7 !!! 8)
εεε δεν γινεται αλλιως…
ααα και για τους μεταλλικα που λετε ΠΙΠΕΡΙ αμα το ξανα πειτε…
BIG 4 ρε!!!
Φιλε μου η μονη αλλαγη ειναι οτι σε καποια μερη παιζουν encore το Seemman και το Engel και σε καποια αλλα μονο το Engel και κλεισιμο με ohne dich [playback] ορχιστρικη εκτελεση. Λονδινο εγινε το δευτερο.
το να έρθουν εδώ… πολύυυυυυυ χλωμόοοοοοο ε;;;;;
αμα πας στο “φημες για συναυλιες”,λενε πολλοι οτι μιλανε με didi…
Δεν ξερω τιι γινετε ρε παιδια! μολις γυρισα αθηνα αρχισα να το ακουω και απο αλλες πηγες εκτος του forum…Ρε λες???
καποιος απο εδω,εχει εγκυρη πηγη οτι περιμενουμε ανακοινωση!!!
μακαρι!
μερικοι managers (γιατι νομιζω οτι τα γκρουπ εχουν πληρη αγνοια για το που θα πανε ή που αλλου μπορουν να παιξουν…) νομιζω οτι ακομη δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα.
Πιστευοντας οτι η Ελλαδα οντας μικρη χωρα δεν θα τους συμφερει οικονομικά μη συνειδητοποιώντας οι ασχετοι οτι συγκροτηματα του βεληνεκους των RAMMSTEIN μπορουν να μαζέψουν αρκετες δεκαδες χιλιάδες κόσμο ακομη και σε μια χωρα των 11 εκατ. κατοικων οπως η Ελλαδα!!!
Τετοια ασχετίλα #-o πιστευω οτι διακατεχει σε μεγαλο βαθμό και τους μανατζαρέους των γερμανών!
εχω ενα καλο προαισθημα οτι θα τους δoυμε…
αμα δεν τους δουμε, θα κηνυγησω τον twisted_sister με τους δονητες του L.I.F.A.D…
πιστεύω οι δική μας φταίνε πιο πολύ για το οτι δεν έρχονται τέτοιες μπαντες(δηλαδή ειναι άσχετοι…) όπως και με το big 4 πιστεύεται οτι το terra vibe ειναι το ιδανικό μέρος και μιλάω ΜΟΝΟ για την χωρητικότητα (το πολύ 30 χιλιάδες) για να γίνει(μακάρι θεε!!) τέτοια συναυλία???εεε ΟΧΙ βεβαία…
το ιδιο και με τους rammstein που τους ακούνε και άτομα που δεν ασχολούνται με μεταλ ή ροκ…
αλλά φοβούνται μήπως δεν θα κάνουν γερή μπάζα(γιατι οπως και να γίνει θα μας τα μαζέψουν!)
Εγω φοβαμαι με το show που κουβαλανε , γιατι δεν παιζει να παιξουν χωρις αυτο βεβαια, θα βρουν πατημα να “δαγκωσουν” καποιοι αλλοι τις τιμουλες στα tickets…
Οπως και να χει ειπα και πιο πανω σε αλλο post, δεν υπαρχει λογος να σκεφτει κανεις το οικονομικο για μια τετοια εμπειρια.Πραγματικα δεν περιγραφετε…
λιγο δυσκολο ομως ρε να γινουν αυτα στη μαλακασα?