Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Ρε συ trivium13 απλα θελουμε να σου δειξουμε πως καποια πραγματα δεν ειναι παντα οπως τα λες…Εισαι πολυ απολυτος και επιθετικος…Σε forum ειμαστε,χαλαρωσε λιγο.:wink:

αν εξαιρεσουμε την αγγλια που ειναι 3ημερο

στις υπολοιπες ανακοινωμενες χωρες ειναι ιδιου επιπεδου
http://www.sonispherefestivals.com/
:slight_smile:

Τα υπολοιπα που εχουν μεινει σε τι τιμες κυμαίνονται οεο ?? :-k

Άλλο το να υποστηρίξεις με επιχειρήματα το γιατί δεν σας(τους) τα φάγανε κι άλλο το να βγάζεις τον εαυτό σου απ’ έξω λέγοντας ότι εσύ πρόλαβες για να με διαψεύσεις. Αυτό αν μη τι άλλο σε κάνει εγωιστή.

Φιλε μου μονο 55αρια εμειναν…

Σε καμία περίπτωση. Αν εξαιρέσεις τα κύρια συγκροτήματα (headliners, πες τους όπως θες) που σχεδόν παντού είναι τα ίδια, οι διαφορές στα άλλα είναι τεράστια. Έξω έχεις Heaven & Hell, Behemoth κλπ κι εδώ τι έχεις; Παρακαλώ…

δεν συννενοουμαστε ομως.Γενικα σου μιλαω ρε παλικαρι μου.Μην εισαι τοσο απολυτος και επιθετικος…

Αν είμαι απόλυτος και επιθετικός εδώ τότε εκεί έξω, στη ζωή τι θα είμαι; Κάτι έχεις καταλάβει λάθος μου φαίνεται.

Ετσι δειχνεις ρε συ…Ας αφησουμε τα off topic.

Πειτε κανα wishlist ρε σεις:D

Κανεις δεν ειπε οτι ειναι φτηνα τα εισιτηρια στην ελλαδα! ολοι το ξερουμε και ολοι το αντιμετωπιζουμε , αλλοι πληρωνοντας τα και αλλοι αδιαφοροντας.Εσυ trivium13 μιλας εκ του ασφαλους γιατι δεν εχει να κανει με μπαντα της αρεσκειας σου. Ας ερχοταν η αγαπημενη σου μπαντα για πρωτη φορα, και το τελευταιο πραγμα που θα σε απασχολουσε θα ταν το χρηματικο. Ξερεις καλα οτι το μονο που θα εκανες θα ταν ενα απλο σχολιο και τιποτα αλλο , αλλα τη λυπητερη θα την πληρωνες γιατι δε θα θελες να το εχανες. Απο κει και περα για τους συγκεκριμενους λεω για αλλη μια φορα οτι οι τιμες των συναυλιων τους ανα την ευρωπη κυμαινονται σε ενα μεσο ορο των 50 ευρω. Η απατεωνια της didi ειναι το “τυρακι” για να παει καλα η προπωληση και να εξασφαλισει ενα ποσοστο των 4.000 - 5.000 ατομων. Ειναι ο χαμηλοτερος αριθμος που πρεπει να φτασει για να βγουν τα εξοδα. Καποιος πριν εγραψε αν φτανουν τα χρηματα με την προπωληση. Δεν ξερω αν φτανουν αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι οι Rammstein ζητουν αρκετα λιγοτερα (μαζι με τον εξοπλισμο τους) απο οτι ζητουν οι Metallica για να παιξουν. Ισως λοιπον και να φτανουν της προπωλησης. Οσο για το εαν πρεπει ή οχι να πηγαινει ασχετος κοσμος σε ενα live κανεις μας δεν ειναι ο υπευθυνος να το κρινει και να το αποφασισει. Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Οσοι δεν καταφεραν να εξασφαλισουν φτηνο εισιτηριο βγαινουν και εκφραζουν τα παραπονα τους με τετοιου ειδους δικαιολογιες και κανεντρεχιες. Δεν φωτογραφιζω καποιον συγκεκριμενα απλα ειναι κατι αυτονοητο.Ισως στην θεση αυτη να το εκανα και γω. Το ζητημα ειναι οτι αν πραγματικα θες να δεις κατι δεν ασχολεισαι με τα λεφτα!!! Μας φαινονται, και ειναι, αρκετα αυτα τα χρηματα για τις διαφορες διοργανωσεις. Οταν ομως καποιοι απο μας βγουν εξω ενα βραδακι και πλακωνονται στις μπυρες και στα πιωματα και παει το πακετακι κανα 60ρακι ολοι λεμε " ελα μωρε δε γμται, περασαμε καλα τουλαχιστον"!!! Οσοι ενδιαφερεστε λοιπον πειτε το ιδιο πραγμα και σταματηστε τα σχολια τετοιου τυπου.

Σχετικά με τα εισιτήρια Rammstein
*
Με επίσημη ανακοίνωση η Big Star Promotion φρόντισε να ενημερώσει έγκαιρα το αγοραστικό κοινό (Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 & Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010) ότι οι τιμές των εισιτηρίων για την επερχόμενη συναυλία των Rammstein θα διαμορφώνονταν ως εξής:
*
Η τιμή των πρώτων 1000 εισιτηρίων γενικής εισόδου θα ήταν 35?
Η τιμή των επόμενων 1000 εισιτηρίων γενικής εισόδου θα ήταν 45?
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωνόταν στα 55?
*
Συγκεκριμένα τα 1000 εισιτήρια από την κάθε κατηγορία κατανέμονται ως εξής:
750 εισιτήρια στο εκδοτήριο Ticket Ηouse της Αθήνας
150 εισιτήρια στο εκδοτήριο Ticket House της Θεσσαλονίκης
100 εισιτήρια για online αγορές μέσω της www.ticketpro.gr
*
Ωστόσο η άμεση εξάντληση των παραπάνω κατηγοριών εισιτηρίων προκάλεσε δύο ειδών αντιδράσεις: από τη μία εκείνες των αμύητων μεν, καλοπροαίρετων δε, μουσικόφιλων που δεν έχουν την εμπειρία να αντιληφθούν πόσο γρήγορα μπορούν να εξαντληθούν 1000 εισιτήρια και για αυτό το λόγο σήμερα δικαίως νιώθουν παραπονεμένοι, από την άλλη όμως εκδηλώθηκαν αντιδράσεις υπέρμετρα αυστηρές και άδικες, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από πιθανή άγνοια της λειτουργίας του συστήματος.
*
Ευχαριστούμε το ελληνικό κοινό που για μια ακόμα φορά αντέδρασε δυναμικά στην επιλογή της Big Star Promotion να παρουσιάσει ένα πρωτοποριακό show στην Ελλάδα!

απο το σαητ της διδι

http://www.didimusic.gr/main.html

για αρχη αυτοι οι “ασχετοι” που παν σε ασχετα Live μπορει να κρινουν το αν θα υπαρχει ακομη και ακυρωση σε ενα Live…
η ακομη αν θα γινει μελοντικες προσπαθιες να κλειστει ενα Live
το εχετε σκεφτει…??

τι παει να πει οτι προλαβε καποιος ασχετος…??
οι ασχετοι πηγαν αμεσως και οι πορωμενοι αργοτερα…??
ποσοι ηταν αυτοι οι ασχετοι…??
και που ειναι το κακο με ενα φθηνο εισητηριο να προσελκισεις κοινο που δεν θα ερχοταν στο live…?

ξερουμε τι θελουμε τελικα…??

“Χιλιάδες fans των Rammstein έσπευσαν από νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια του Ticket House στo κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προμηθευτούν τα 2000 εισιτήρια με προνομιακές τιμές.”

Ρε ψεύτες, ποιοι πήραν 4 κ 5 εισητήρια ο καθένας?
Αφού το λέει ξεκάθαρα στην ανακοίνωση ότι πήγαν χιλιάδες φαν των Rammstein:lol::lol:

Παιδιά σας είχα προειδοποιήσει ότι θα γίνει μάχη για τα 35άρια αλλά αρκετοί δε με πιστεψαν από ό,τι είδα από τα επόμενα ποστ… Δεν ακούτε τον παλιό:p

Δε βλέπεις κάθε μέρα τέτοιο live με αυτή την τιμή και έτσι οσοι μπορούσαμε κάναμε τα κουμάντα μας. Εγώ κανόνισα να αλλάξω το ωράριο στη δουλειά, και τρεις φίλοι οι οποίοι δε μπορούσαν να το κάνουν αυτό, κανόνισαν να τους εξυπηρετήσω.

Τέλος πάντων, αν κάποιος γουστάρει την μπάντα έστω και λίγο, και τα 55 ευρώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ για ένα Rammstein Show.:metal:

αλλα κ ποσοι λιγοι θα φαινομασταν (στις μπαντες) στις καλοκαρινες συναυλιες αν δεν εμπαιναν “ασχετοι” , κ πως θα επαιρναν το θαρρος να ξαναερθουν???

παντως σιχαινομαι τους “ασχετους” που μπαινουν τζαμπα, με προσκλησεις…:dizzy:

Εγω πήγα μετά την δουλειά μου…στις 7 το απόγευμα…Δεν ξέρω γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκα των 35…αντε των 45…Βρήκα των 55 μόνο…Τα τσέπωσα κ είμαι κ ευχαριστημένη…Εχουμε δει κ πιο ακριβα εισητηρια…
Χρόνια τους περίμενα κ δεν πιστευα οτι θα ερθουν ποτε…Ετοιμαζομουν να κανονισω ταξιδι… Πιο φθηνα μου ρθε :slight_smile: Οποιος γουσταρει θα παει…Αν καποιος δεν καιγεται δεν θα παει…λογικο ειναι… Εφυγα με τρελλα!!! FEUER FREI!!!

ή ζεις στο εξωτερικό ή μας κοροιδευεις!!

το event των καλοκαιρινων φεστιβαλ φετος ειναι οι big four

και για πρωτη φορα αυτο που θα δουν οι ευρωπαιοι θα το δουμε και μεις

με εξαιρεση τους heaven and hell και τους motley crue και motorhead που παιζουν σε μερικες χωρες

ολα τα αλλα γκρουπς ειναι μικρου βεληνεκους
οπως και τα 3 που θα εχουμε εδω - τα οποια συγκεκριμενα (ασχετα αν αρεσουν ή οχι) ειναι ανερχομενα, επι του παροντος και αρκετα επιτυχημενα

και δεν νομιζω να παραπονεθει κανενας που δεν θα δει για μιση ωρα τους behemoth
στις 15:00 το μεσημερι…

και επιπλεον
φανταζεσαι να χαμε φετος το line up της σουηδιας??
iron maiden,heaven and hell,motley crue,alice cooper,iggy,slayer,anthrax

ολοι θα λεγαμε ΜΑΛΑΚΑ ΛΩΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ BIG 4 και δω μας φερνεις οτι ειδαμε τα 2 τελευταια χρονια???

μαθε λιγο να εκτιμας καταστασεις
και να μην πηγαινεις κοντρα μονο και μονο για να πας

μπραβο alexia. ετσι ειναι…
και καλωςηρθες…

:slight_smile:

Και θα 'χαμε και δίκιο, ε…

Ευχαριστω, καλως σας βρηκα… Μα ετσι ειναι…Δινουμε πολυ περισσοτερα λεφτα για βλακειες…Μια εξοδο να παμε θα πληρωσουμε τουλαχιστον 20-30ε…Εδω μας πειραξε? Ας μην ειμαστε υπερβολικοι…Ολοκληρο σοου κανουν οι ανθρωποι…Ειναι απο τα καλυτερα συγκροτηματα της εποχης μας…Αποψη μου τουλαχιστον…Ειναι κ ειρωνες κ αυτο με πορωνει :slight_smile: Εγω θα ειμαι εκει …κ ας με πουν κοροϊδο… Κοιταω τα εισητηρια συνεχεια!! Ειναι αληθεια τελικα!!! 28 Ιουνιου ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ! :slight_smile: