Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Μπροστινη σειρα…σε λαϊβ ΑΥΤΗΣ της μπαντας,ΤΕΛΗ καλοκαιριου!Στην Αθηνα!
ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!

:lol:

Ναι ρε μπερδεφτικα αλλα αν δεις στο αλλαξα! βεβαια και αυτο ισχιει που σου γραψα αν εχεις προβλημα μεταφορικο

γιατι???

Muhahhahahaaa:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ μποϊκοτάρω όσο μπορώ. Αλλά είμαι και ο τρελός του χωριού. Βασικά τα τελευταία 3-4 χρόνια πήγα μόνο ac/dc, obituary και gogol bordelo (και τα δυο τελευταία απλά δεν είχα προσέξει ποιός ηταν διοργανωτής).

Τώρα ραμστάιν είχα πει ότι θα ταν καλή φάση με φτηνό εισιτήριο, αλλά έτσι όχι παιδιά.

Δηλαδη sonisphere δεν θα πας ρε συ;:-k

το σονισφιρ κ αν ειναι η πιπα του αιωνα … τις εχουμε δει ΟΛΕΣ τις μπαντες ξανα κ ξανα. αυτο ναι ειναι κοροιδιαρα …

μπλιντιν : ρε μαν νταξ το εισιτηριο ειναι οσο και εξω , για αυτο δεν κραζω και γω… και ναι μποϋκοταρω μεχρι θανατου Ντι Ντι και Λω Ρη. πραγματικα δεν εχω παει (με τικετ τουλαχιστον)σε συναυλια τους εδω και πολλα πολλα χρονια . στη συγκεκριμενη δεν ειναι φτηνο αλλα παραδοξως (και παραλογως πιθανα) ουτε και ακριβο.

Τεσπα φανισπαλ εχει τα δικια του κιολας :smiley:

Kάτσε να φερνε godflesh ο Ντιντης και θα σου λεγα εγώ…:stuck_out_tongue:

Πήγα 11:30 στο Ticket House και μετά από αναμονή 10’ πήρα εισιτήριο των 45 ?. Είναι γεγονός πως σχεδόν όλοι έπιαρναν τουλάχιστον 2 εισιτήρια και πάνω…Πως να μην τελειώσουν αμέσως τα φτηνά…[-X
Έπρεπε να υπάρχει όριο στην αγορά των εισιτηρίων…

μονο 55 εχουν μεινει. πηγε ενας φιλος μ πριν λιγο κ ειχε μονο 55 κ πηρε κ μεγαλο αριθμο…

Εγώ πάλι 10-και-κάτι πρόλαβα των 35. Ένας μπροστινός μου ζήτησε 8, και του είπε ότι μέχρι 6 μπορεί να πάρει. Αυτό ήταν το όριο δηλαδή; 6;;; Ουάου! :thumbdown:

ρε παιδια αφου το πε ο “κιαρατας” τα 1000 πρωτα θα ειναι 35 και τα επομενα 2000 45! λογικο δεν ειναι να πηγε ο κοσμος οσο πιο νωρις γινοταν να παρει? Τι να κανουμε τωρα ? και κακως το συζηταμε ! παει εγινε! παμε με 55 οσοι δεν προλαβαμε ! δε γμιεται.

λες και τα 55 ειναι ΤΟΣΑ πολλα ρε πουστη μου…
ποσα δωσατε για ac/dc,metallica κ.α???

O κόσμος να πάρει για τον εαυτό του, άντε και για κανέναν φίλο του.
Τα 55 είναι πολλά για μένα, καλά να περάσετε όσοι πάτε.

Ε κοιτα δεν μπορω να πω οτι θα κατηγορουσα αυτους που παιρνουν 10 εισιτηρια. δεν εχουμε ολοι τη δυνατοτητα να στηνομαστε πρωι πρωι εξω απο τα εκδοτηρια για ενα χαρτακι. απλα πανε οσοι μπορουν και παιρνουν για ολους. Λες και αν πηγαιναν ολοι οσοι ηθελαν να παρουν φτηνο και επαιρναν απο ενα θα προλαβαινες? Παλι τα 55ρια θα εμεναν

To TH στη Θεσσαλονίκη άνοιξε 10.40 και είχαμε μαζευτεί γύρω στα 40-50 άτομα μέχρι να ανοίξει. Απ’ ότι μας είπε ο τύπος στη Θεσσαλονίκη είχαν 150 εισιτήρια των 35 (για 45 δεν ξέρω). Όλοι όσοι είδα πήραν από 3 και πάνω! Το όριο ήταν 6 αλλά όταν φτάνει εκεί το όριο και κάποιος θέλει πιο πολλά πολύ απλά δίνει τα λεφτά στον πίσω του και τα παίρνει αυτός για λογαριασμό του… Ο τύπος του ΤΗ το πρότεινε σε μια κοπέλα που ήθελε 8 :stuck_out_tongue:
Οπότε όπως καταλαβαίνετε μόνο από τα άτομα που ήταν στημένα πριν ανοίξει το ΤΗ τελείωσαν τα 35άρια και κάποια 45αρια λογικά.

Δεν γινονται μόνο εδω πάντως αυτά υπαρχουν και αλλού di di. Για δειτε αυτό.

http://www.metalhammer.co.uk/news/israel-boycotts-metallica/

-Μιλάμε για Μετάλικα, όχι κάποιο τυχαίο συγκρότημα.
-Το Τελ Αβίβ έχει περίπου 400.000 πληθυσμό, μιλάμε για πολύ μικρό κοινό οπότε λογικό είναι να είναι ακριβότερα τα εισιτήρια.
-Το ότι η συναυλία γίνεται στο Ισραήλ και το εισιτήριο κάνει τόσο δε σου λέει κάτι; Κάνε το συνειρμό.

Μην τρώτε κουτόχορτο!

Αυτές οι τιμές είναι σίγουρα λίρες αγγλίας;;;;; 8O