τοσο πολυ ζητηση ειχαν οι rammstein
ωστε να πανε να στηθουν εξω απο το tickethouse οι οπαδοι ,
πριν ακομα ανοιξει καλα καλα???
τι να πω
εκπλησσομαι
κριμα και αδικια που τα φθηνα εισητηρια αποδειχτηκαν πολυ λιγα τελικα
και οντως
το 55αρι φαινεται υπερβολικο
με ολες αυτες τις συναυλιες που ερχονται το καλοκαιρι
μακαρι να μην ξαναγορασει κανεις αλλος εισητηριο
μεχρι τη συναυλια
να σφιξει ο κωλος του λωρη
αν και ειμαι περιεργος αν με αυτα τα 80.000 εχει ξοφλησει τα χρεη της συναυλιας??
(1000χ35 = 35000 kai 1000x45 = 45000 )
Δεν έχουν ζήτηση οι rammstein, το όσο το δυνατόν φτηνότερο έχει. Ο άλλος όταν δει κάτι φτηνό τρέχει να δει τι είναι κι ας μην έχει και πολύ σχέση. Όταν πριν μου γράφανε στο ίδιο θέμα ότι δεν είναι καλό να έρχεται άσχετος κόσμος εγώ τα έλεγα αλλά ποιος με άκουγε;
Εχεις εν μερει δικιο…Ενας φιλος μου ακουει τετοια μουσικη αλλα δεν πολυγουσταρει rammstein…Ακομα και με 35 ευρω δεν ψινοταν να ερθει.Δεν γινεται με οτιδηποτε φθηνο να πηγαινεις.Ασχετος κοσμος δεν νομιζω να ερθει…Απλα τα 35αρια-45αρια ειναι πολυ καλη ευκαιρια…
Εγώ πάλι είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι κόσμος είχε μαζευτεί σήμερα στο ticket house, έτσι για να έχω μια εικόνα. Πρόσεξε, δεν σου είπα ότι όταν κάτι είναι φτηνό θα πάνε μόνο άσχετοι. Αλλά προφανώς τα πρώτα 2000 εισιτήρια είχαν ρόλο κράχτη. Αν τα εισιτήρια όμως έκαναν από την αρχή 55 τότε θα πήγαιναν προφανώς μόνο όσοι τους ακούνε από αρκετά έως πολύ. Τώρα χωθήκανε και άτομα που πήγαν λόγω “φτηνού” εισιτηρίου και σας τα φάγανε όμως. Όταν έλεγα ότι θα έπρεπε να έχει ενιαία τιμή 20 ειρωνευόσασταν. Λουστείτε τα.
Σου ξαναθυμιζω πως εχω το εισητηριο Νο.0115 με τιμη 35 ευρω…Δεν συμφωνω με το οτι πηγαν αρκετοι ασχετοι.Αυτοι θα κανουν οικονομια για το sonisphere.(Εκτος απο ορισμενες εξαιρεσεις).
Εντάξει το “λάθος” ήταν στο ότι δεν υπήρχε μικρό όριο ανα άτομο…
Δεν είναι παράξενο που έφυγαν… αν σκεφτείς ότι από τα 1000 ( το ίδιο και για τα 45αρια ) τα 150 ήταν στο T.H. σαλόνικα, γύρο στα 500-600 Τ.H. αθήνα και τα υπόλοιπα στο ίντερνετ… έπαιρνε και ο καθένας από 4-5…
Και το ότι εσύ πρόλαβες των 35 τι λέει; Εδώ βλέπω τόσα άτομα που βρίζουν Λώρη και Di Di επειδή δεν τα πρόλαβαν (ενώ αν προλάβαιναν παίζει να ήταν όλα μια χαρά). Μην κρίνεις μόνο βάση του εαυτού σου. Όσο για το Sonisphere αυτό κι αν είναι ανέκδοτο αλλά δεν θα επεκταθώ.
Αφού ρε φιλαράκι η πλειοψηφία όσων γράφουν εδώ που ήταν να πάει για τα φτηνότερα δεν τα πρόλαβε τελικά, τι να πω. Να αναφέρω ένα ένα τα ονόματα τους; Όταν δηλαδή πλακώνονται δύο οπαδοί ομάδων και λέει ο ένας στον άλλο σας γαμάμε εννοεί όλους τους οπαδούς, τους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες;
Εσύ το πήρες το 35αρι μαγκιά σου, θα σου στρώσουν κόκκινο χαλί.
Δεν είναι επί του παρόντος αλλά… το ίδιο; Είσαι σίγουρος; Έχεις ελέγξει συγκροτήματα σε άλλες χώρες και το λες αυτό;
Για να έχουμε καλό ρώτημα, απαγορεύεται η συζήτηση; Το ότι λέω πράματα με τα οποία δε συμφωνείτε δε νομίζω ότι μου στερεί το δικαίωμα έκφρασης.
Ρε συ trivium13 απλα θελουμε να σου δειξουμε πως καποια πραγματα δεν ειναι παντα οπως τα λες…Εισαι πολυ απολυτος και επιθετικος…Σε forum ειμαστε,χαλαρωσε λιγο.
Άλλο το να υποστηρίξεις με επιχειρήματα το γιατί δεν σας(τους) τα φάγανε κι άλλο το να βγάζεις τον εαυτό σου απ’ έξω λέγοντας ότι εσύ πρόλαβες για να με διαψεύσεις. Αυτό αν μη τι άλλο σε κάνει εγωιστή.
Σε καμία περίπτωση. Αν εξαιρέσεις τα κύρια συγκροτήματα (headliners, πες τους όπως θες) που σχεδόν παντού είναι τα ίδια, οι διαφορές στα άλλα είναι τεράστια. Έξω έχεις Heaven & Hell, Behemoth κλπ κι εδώ τι έχεις; Παρακαλώ…