Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Οχι και ροιδα(ολοιι τουλαχιστον)…Μεσα στην εγκυκλοπαιδεια εχω το εισητηριο που λεει 35 ευρω.:wink:

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Trivium13 επειδή είναι κρίμα να μας αφήσεις από τόσο νωρίς, κόψε το τρολάρισμα σε παρακαλώ.

Γιατί να μας αφήσει?

γελάει ο κόσμος με Λωριδα Μιουζικ (και ο Λωριδας βεβαια)

μην ανησυχεις ρε κρις εσυ εισαι παλιος :stuck_out_tongue:

ελα μωρε ολοι φαγωθηκατε πια … παιζει να ναι η μονη φορα που οι τιμες ειναι παρομοιες με αυτες στο εξωτερικο . αν εχουν και το ιδιο σοου , ποιο το προβλημα ?

Trivium13 κανε ενα δικο σου Thread για συνεχισουν εκει οι μαχες…
αν και νομιζω υπαρχει …

παντως πολυ θα ηθελα να κανω μια συζητηση με τον λωρη…
και γενικα με διοργανωτες…
να καταλαβω μερικες πως ειναι τα πραγματα . .

το πρόβλημα είναι αυτό που έγραψε ο Bleedin μερικές σελίδες πιο πίσω

συμφωνω απολυτα με μπλιντιν μαν … και σου πα το θεωρω και γω κοροιδια γενικα το ολο σκηνικο … αλλα εχω πολλους φιλους που τους εχουν δει εξωτερικο (γερμανια , αγγλια) και οι τιμες ξεκινανε παντα κοντα στο 50αρι … οποτε πραγματικα ειναι η μονη φορα εδω και πολλα χρονια που δεν θα κανω τον κομαντο για να μπω σε λαιβ του κωλοεβραιου και που ειπα δεν γαμιεται ο πουστης ο Λωρης, ας τα σκασω (νταξει και με σχετικο πριξιμο απο παρεα :oops: = λιγο θυμα για αυτο).

κατα τα αλλα ο μπλιντιν οπως παντα ειναι σωστοτατος …

Οι απειλές εκει που σε πέρνει νεοταξίτη

What is νεοταξίτης?

Ε δεν το γλύτωσα τελικά… :Ρ

ειναι αδικια αυτο που γινετε με τα εισητηρια…στην τελικη καλυτερα να κοστιζαν ολα 50 να ειμασταν ολοι ευχαριστημενοι…ευτυχως ειχα στειλει μια φιλη μου και μου πηρε τςν 35(στο τσακ προλαβε)γιατι δουλευβα…

θα ειναι μεγαλη συναυλια και μεγαλο σοου!!!:D:)8O

Από την άλλη η Didi γιατί να ενδιαφερθεί για το αν κάποιοι οπαδοί θα πληρώσουν μαυραγορίτικα κάποια 35αρια? Επειδή η ζουζού θέλει να δει τους Rammstein και θα το πληρώσει με καπέλο 20 ευρώ φταίει η didi? H Didi είναι μια εταιρεία μουσικών παραγωγών. χρόνια τώρα…

και άλλαξα και avatar και έβαλα πάλι την anneke :oops: είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια βδομάδα :cry:

Φανταζομαι λες για να πας στο ΤΗ. Κατεβα ομονοια με τον ηλεκτρικο και πηγαινε ποδαρατο πανεπιστημιου

[SPOILER]ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟ ΠΑΠΑΡΕΣ!!!
2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!
40 ΕΥΡΩ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,ΜΟΝΟ 55”
ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!

[/SPOILER]

αυτο…

και αυτο…

εχε χαρη που ειμαι φανμπους γαμω τη π****α μου :frowning:

βασικά ρωτάει γιατί θέλει να πάει σήμερα να πάρει εισιτήρια από το ticket house…που να ήξερε :lol::lol:

χεχεχε σορυ ρε κοπελια …

ρε να ρωτησω και κατι αλλο ? ολοι οι ηθικολογοι που εχουν πεσει εδω μεσα οντως μπουκοταρουν Ντιντι ? Η απλα δεν θα πανε ετσι κ αλλιως Ραμσταιν κ τρολαρουν (το οποιο κανω απρουβ γενικα) ? γιατι τα ροκγουειβσ με καποιον τροπο γεμιζουν καθε χρονο και βγαζει ο Λωρης ετσι …

για τον ηλεκτρικο να φτασω αθηνα ρωτησα ρε φιλε…
εσυ για τη συναυλια λες?