Δεν είμαι φαν της μπάντας,ούτε ξέρω πολλά κομμάτια τους , αλλά θα ήθελα να τους δω live . Αν κάτσει έκατσε
ε ναι, αλλά πόσο ΜΑΛΑΚΙΑ είναι να πληρώσεις 20 ευρώ πάνω από τον τύπο δίπλα σου, μόνο και μόνο επειδή (για τον οποιοδήποτε λόγο) δεν μπορούσες να είσαι ΣΗΜΕΡΑ στην Σταδίου?
δεν έχεις άδικο…
προσωπικά θα περιμένω να δω τι άλλες συναυλίες θα γίνουν για να έχω πλήρη εικόνα του budget που θα χρειαστώ…
Αυτό που μάλλον θα γίνει είναι να φύγουν (αν δεν έχουν ήδη φύγει) σήμερα τα 2000 των 35 και 45 και λίγο πριν τη συναυλία να πάρουν οι υπόλοιποι τα άπειρα 55αρια.
Δεν αποκλείω πάντως να γίνει δεύτερος γύρος των φθηνών για το δεύτερο μαξιλαράκι.
Δεν το πιστευω να γινει γιατι θα ειναι τρελη αδικια γιάυτους που πηραν 55αρια
Ε, αυτό λέμε.
Κι εγώ αν δεν δούλευα θα πήγαινα.
Αλλά είναι τόσο ζώα που πουλάνε πάνω από 3 (για να μην πω 2) εισιτήρια στο ίδιο άτομο.
Παιδια εφτιαξα ενα poll για να πουμε εκει για το αν θα παμε και τα λοιπα…Μην βγαινουμε off topic.
Καλά, άντε γεια :bye::bye::bye: αν υπήρχε μια περίπτωση να πάω ήταν αν υπήρχαν εισιτήρια των 35?.
Δεύτερος γύρος των φθηνών εισιτηρίων αποκλείεται να γίνει, γιατί θα διαμαρτυρηθούν (και με το δίκιο τους) όσοι σήμερα πήραν των 45? και των 55?
μην το λες
συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες απο didi και rammstain
οσοι πηραν σημερα εισητηρια των 55 ευρω,μπορουν να τα ανταλλαξουν απο αυριο με εισητηριο των 35 ευρω + δωρο μια πά-πι απο τα κοριτσια που ηταν στο βιντεοκλιπ του ‘pussy’
ε ρε γελια στο ελλαδισταν με τον μαγκιορη τον λωρη #-o
:lol::lol: και το δώρο θα είναι για την ψυχική οδύνη…αν και για μένα το συγκεκριμένο δώρο δεν αποτελεί κίνητρο
δεν διευκρινίζεις όμως αν θα υπάρχει και επιστροφή χρημάτων…μόνο για ανταλλαγή εισιτηρίων λες :-s
Τρελλο φιασκο στο tickethouse.
Πηγα στις 12 παρα να παρω 4 εισιτηρια των 35 και ειπαν οτι ειχαν μονο των 55ε!
Τελικα δεν πηρα κανενα.Δεν υποκυπτω σε καμμια κοροιδια.Ετσι και αλλιως για την εμπειρια θα πηγαινα μιας και δεν τους εχω παρακολουθησει του rammstein.Αλλα 55ε + λοιπα εξοδα παραειναι πολλα.
Θα απορησω πραγματικα αν στο live εχει πανω απο 6000 κοσμο…
αν εχεις παρει των 45 θα εχει μονο ‘χορο’ απο τα κοριτσα
αν εχεις παρει των 55 θα εχει ‘χορο’ και πα-πι απο τα κοριτσια
και δες μετα πως ολοι θα πηγαινουν και θα παιρνουν με την μια τα ακριβα εισητηρια 8)
πουλησαν 2000 εισητηρια σε 2 ωρες ? ποιον δουλευουν ?
ρε μπας κ ερχονται οι beatles #-o
μαλακια που δεν το εκανε να ειναι πχ μια βδομαδα τα 35αρια και αλλη μια ατ 45αρια
τι λαμογια ειναι αυτα ρε πουστη μου…ουτε στην τουρκια δεν γινονται αυτα [-X
Εγώ το πιστεύω.
Άμα είναι τόσο ηλίθιοι που δεν είχαν περιορισμό στο πόσα εισιτήρια μπορούσε ν’ αγοράσει ο καθένας.
Και γαμώ θα ταν αν μπορούσα να πάω, θά παιρνα 20 εισιτήρια των 35, θα τα πουλούσα προς 50 τη μέρα του live και θα πήγαινα με τα έσοδα να τους δω σε κάνα Βερολίνο. Κρίμα…
Λωρης ειναι αυτος ρε συ…Κατι αλλο.Χτες μιλησα με godsmack και μου ειπε πως θα παει μετα το σχολειο για εισητηριο.Θελω να δω σχολιο οταν γυρισει.:lol:
Σιγα σιγα πιστευω θα αρχισουν να πουλανε διαφοροι τα 35ευρα με κανα 10ρικο καπελο…
Ελεγε να παει η αδερφη μ σημερα αλλα εγινε μπερδεμα με κτ παιδια απο Πατρα που θα μ διναν λεφτα να τς παρω και λεω αστο γι αυριο.Δν περιμενα να γινει τετοιος πανικος ρε πουστη μ…#-o
Μην είσαι κακός :lol::lol: Καλά θα φάει τρελή φόλα.
Στο ticket house ρώτησα και για rammstein και ο τυπάς μου είπε περήφανος ότι πλέον έχει μόνο εισιτήρια των 55? :lightsabre::lightsabre:
Τα εισιτήρια έπρεπε να τα βάζουν με βδομάδες…τι γυφτιές είναι αυτές
crisp αυτό με τη μαύρη αγορά είναι καλή φάση
Εδώ βλέπω ότι ο Λώρης σας έδωσε ένα γερό μάθημα of total ownage, προτείνω να βρείτε το σπίτι του και να του βάλετε benzin, vaseline κτλ που αναφέρονται στο εν λόγω τραγούδι.Ρόιδα
βασικά το’βαλε η ντίντι σκοπό να γίνουμε Ευρώπη.
Ε γίναμε. Στη μαύρη αγορά. :lol:
ρε awake νταξει πια καθε 2 ποστσ λες ποσο δεν γουσταρεις . το πιασαμε . και ναι αμα εφευγαν με ματσακια των 10 ο καθενας ανετα τελειωνουν . Στο εξωτερικο τα lives των Rammstein πλεον εχουν ονομαστικα εισιτηρια για να μην γινεται αυτο το πραμα. ΟΚ ? Και ναι ειναι κοροιδια οτι εβγαλαν τοσο λιγα φτηνα εισιτηρια, γιατι το live οτι μλκιες και να λενε διαφοροι τρου τυποι θα χει πανω απο 10-15.000 κοσμο . Εδω οι Iced Earth μαζευουν ξερω γω τοσο στη Ελλαδα , οι γερμαναραδες που εχουν και το pussy δεν θα μαζεψουν ? Επισης ο Λωρης γαμιεται κ ελπιζω να πεθανει για να το ξεκαθαρισουμε . Και οχι οτι ενδιαφερει κ κανεναν αλλα ειναι η πρωτη συναυλια του που πληρωνω μετα απο 4-5 χρονια .