Πόσο κόσμο περιμένετε να έχει η συναυλία αυτή?
πάνω απο 5000 με τίποτα.
κριμα το ψηνα και γω με 35 ευρω…
Εγώ το έψηνα και για 45 αλλά είναι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ που ούτε αυτά δεν δίνω.
Άπατα να πάνε τα κωλολάηβ τους.
Αλίμονο σε σας, αλίμονο…
Ανίδεοι αγοράζοντας εισιτήρια για το live των Rammstein συντελείτε στην ανάπτυξη της οικονομίας της ναζο-Γερμανίας
Ελπίζω να αναβλήθει το live για να επιστρέψουν τα λεφτά στους προκατόχους, είναι μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και χρειαζόμαστε μετρητά για την κίνηση της αγοράς παλιο αλήτες.
Να τος παλι!!
:lol3:
ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ.
αν δεν εισαι ο [SIZE=“4”]ChrisP[/SIZE] μεταμφιεσμενος μαλλον εχεις θεμα…
και δεν εννοω την εφημεριδα…
Υ.Γ. δεν βαζω τονους βαριεμαι…
To τσιμπησα και εγω το ticketακι μου…Νο.01158).Χαμος στο ticket house…Τα λεμε εκει μαγκες:D
Καλό κοράγιο (με προφορά Όλι Ρεν)
[SIZE=“4”]
ChrisP[/SIZE] εισαι εκει μεσα…??
βγες απο το παιδι…
θα φερω τον εξορκιστη…
αυστηρά.
Απο οτι ειδα στις πισω σελιδες τελειωσαν και τα 45αρια…Αυτα ειναι.2000 θα ειμαστε σιγουρα:p.Με ανησυχει το γεγονος πως πολλοι θα ξενερωσουν και δεν θα πληρωσουν για να πανε…
Έχεις κάνει ποτε τεστ IQ, αν ναι τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά;
εκανα το τεστ και μου εβγαλε πως ποτε δεν θα επιτεθω σε καποιον στο ποσο ελληνας ειναι, στο που θα δωσει τα χρηματα του και σε ποσα και ποια Live θα δει…
Άμα ξαναγράψεις τ’ όνομά μου με πράσινα θάχουμε θέμα (και δεν εννοώ την εφημερίδα)!
Δεν γίνεται δλεια ετς, γι’ αυτό μας κυβερνά o George of The Jungle.
Και γιατί σε ανησυχεί αυτό billrocki?
Απο την μια θα γουσταρα να ειμασταν πιο λιγοι και πιο χαλαρα αλλα και με πολυ κοσμο θα ελεγε ρε συ,αλλο κλιμα…Αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω τρελο θεμα με το ποσοι θα ειμαστε…Εσυ θα πας;
ρε κρισπ μαλακες ειναι, αλλα το σημερινο εμενα δεν με παραξενευει να φυγαν 2000 εισιτηρια ειδικα αν πηγαιναν ολοι και παιρναν απο 4-5 εισιτηρια… 200 ατομα να χαν παει εφυγαν τα 35αρια… αφου και γω που ψηνομουν για 35αρι δεν ειχα πολλεσ ελπιδεσ επιδη ειμαι πατρα σημερα… αν ημουν αθηνα θα πηγαινα σημερα το πρωι μια βολτα ωστε να επαιρνα 2 εισιτηρια…