Φασισμός, αλητεία αρκουδέηδες!!
Κάποια ζώα δεν με πίστευαν τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα…
Δεύτε Λάβετε Φως:
Φασισμός, αλητεία αρκουδέηδες!!
Κάποια ζώα δεν με πίστευαν τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα…
Δεύτε Λάβετε Φως:
πηγες απο το μετωπο λενε οτι παιζει και να τελειωνουν τα πρωτα χιλια μεχρι τωρα (βλ. ωρα ποστ)… ξερει κανεις ? Εγω τσιμπησα παντως νωριτερα
Ευτυχώς που τα ταμεία άνοιξαν 09:30 και επρόκαμα!!! Τα 35άρια φύγανε για πλάκα…
Μόλις γύρισα, τικετακι #526 ετσιμπίθι 8)8)
(35 Ε είχε μέχρι τις 10 που πήρα τώρα dunno)
Τα νούμερα τα δίνουν όπως να 'ναι ο 1ος πήρε το 400κατι και ένας γνωστός λίγο αργότερα το 72
3 ταμεία ανοιχτά και η ουρά όταν έφυγα μόλις που έβγαινε από την στοά …
Παιδιά μια ερωτησούλα άν ξέρετε. Θέλω να παραγγείλω τα tickets από το ticketpro.gr (ένεκα καβαλιώτης). Ξέρετε αν τα στέλνουν ή αν τα παραλαμβάνω από εκεί την μέρα της συναυλίας;;;
11:25 προλάβαμε των 45 Ευρώ, μάλλον τελειώνουν κι αυτά σύντομα (Ticket house Αθήνας).
Στο ticketpro πάντως 35άρια και 45άρια τέλος… #-o
καλα προφανως σας δουλευει ο νικολας ο λωρης ε
2000 εισητηρια σε 2 ωρες δεν φευγουν ουτε για τον θεο
ρε τον παιχτη,βγαζει 200 εισητηρια στα 35 ευρω και σας πουλαει παραμυθι #-o
Τι διαολο?
10-10 τα παιρνουν?
Τελειώνουν ΚΑΙ τα 45 λέει? Σε 2 ώρες μέσα?
Έπεσαν πείνες…:lol:
Στο ticketpro από το πρωί είχανε μόνο 60άρια (55+fee)
Στο Tickethouse πάντως όλοι αγοράζαν 5άδες, 7άδες κλπ.
Π.χ. ο φίλος μου που στήθηκε πήρε 6 των 45 για όλη την παρέα.
Καλά πόσο ηλίθιοι που δεν είχαν περιορισμό αγοράς εισιτηρίων.
Τι ρωτάω, ε?
Άντε γεια Ντίντι! :bye:
Λογικά υπήρχαν 500 των 35 και 500 των 45 αφου είναι και το σπίτι του εισιτηρίου στη θεσσαλονίκη. Εγώ πάντως 9:30 που έφτασα είδα καμια 100αριά άτομα και τρόμαξα. Μάλλον ήμουν απο τους τελευταίους που πρόλαβαν τα 35άρια αφού ο κάθε ένας αγόραζε 3-4 τεμάχια. Εννοείται οτι απο αύριο μόνο 55άρια.
Τραγικοί απλά! Μ’ αρέσει που έλεγα να κατέβω αύριο άνετα κι ωραία κέντρο και πίστευα ότι θα προλάβαινα εύκολα κάνα 35άρι…
Πλάκα θάχει να είναι 2000 άτομα στη συναυλία :lol:
2003 θα ειναι.
ξερω 3 ατομα που θα παρουν 75αρια.
για τον ίδιο λόγο (ξενέρωσα με τα εισιτήρια) έχασα και τουλ στη μαλακάσα. Α ρε ντίντι, Τρελά ντεζαβού.
δε σε χαλασε που εχασες συναυλιαρα:p
παλι καλα που τους εφεραν στη μαλακασα γιατι το 2006 στο γαμωυποστεγο η συναυλια ηταν οτι χειροτερο εχω δει
αφου εφυγα πριν τελειωσει η συναυλια (φαντασου…)
και τωρα 55αρι τα γερμανοπουλα γεια σου λωρη παιχταρα που ταζεις λαγους με πετραχηλια
Να τους παρει και να τους σηκωσει…
Σκεφτομαι πολλους πιτσιρικαδες που θα πανε μετα το σχολειο και θα ανακαλυψουν οτι πρεπει να σκασουν αρκετα παραπανω απο οτι ειχαν υπολογισει…