Δινω πτυχιο φιλαρακο…Και εκτος απο αυτο μπορεις να βρεις μεταφρασμενα τα τραγουδια τους στο internet.Δευτερον ‘‘χαρακτηρισμοι’’ οπως ‘‘αγορακι’’ μου να λοιπουν παρακαλω.Τριτον το οτι ειναι βαρια γλωσσα η γερμανικη ειναι ακυρο σε αυτο που λεμε.Ας πανε τοτε και οι τουρκοι να τραγουδησουν industrial.Το θεμα ειναι αλλο,οτι τολμησαν να αγνοησουν την ‘‘μοδα’’ και να πουν εμεις ετσι γουσταρουμε να τραγουδαμε οποιος θελει ακολουθα.Ειμαι της αποψης οτι ‘‘εαν δεν ειμαι της ιδιας γνωμης με σενα δεν θα αρνηθω να την εκφρασεις’’.Δηλωσεις οπως’‘Αλιμονο αν ειστε οπαδοι των rammstein’’,’‘πρεπει να τους φτυνετε’’ δεν αρμοζουν σε εναν τοσο ψαγμενο,μουσικοφιλο,ΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ οπως επιδεικτικα το παιζεις…(δεν λεω οτι δεν εισαι).Παρε χαμπαρι οτι ο καθενας ακουει αυτο που γουσταρει…Υποδειξεις δεν χρειαζονται.Μην εισαι τοσο επιθετικος και απολυτος…
Ρε ποιον μου θυμιζει αυτος ο Εντριβιουμ…:-k
Παιδιά όπως βλέπετε ο άνθρωπος γράφει την τρολλ-ιστορία του, αν δεν κάνουμε feed, θα τελειώσει σύντομα. Και για μένα δεν είναι ωραία ιστορία.
Now playing: Edguy - Wasted Time
via FoxyTunes
Ε, ξεκολλάτε!
Αν δεν κοροϊδέψουμε λίγο και τώρα, πότε?
Trivium, εκτός από το να κοιτάς μπούτια από ποστ-ροκούδες σου προτείνω να πιάσεις κιόλας κανένα. Ίσως σιγά-σιγά ν’ αλλάξει η κοσμοθεωρία σου.
@ hokam:
Δε νομίζω ρε συ…
θεωρεις οτι τεκμηριωνεις
οταν λες οτι οι rammstein ειναι νεοναζι
επειδη το συμβολο τους θυμιζει την σβαστικα
επειδη ο τραγουδιστης τους τραβαει το r
και επειδη τους ακουνε πολυ νεοναζι?
ελεος ρε φιλε.ουτε στο δημοτικο τετοιος συλλογισμος
και γω εχω πετυχει χρυσαυγιτη να χορευει το refuse resist
ειναι οι sepultura φασιστες??
και στο εξωφυλλο του πρωτου δισκου των paradise lost
φαινεται μια φιγουρα να χαιρεταει φασιστικα
να τους πουμε και αυτους φασιστες?
εγω ειμαι 28
αν μου ριχνεις πολλα χρονια
και λες αυτα που λες
δυστυχως δεν μπορω να κουβεντιασω μαζι σου
ps. 1 ασχολιαστο αυτο που ειπες για τη χρηση της ελληνικης απο τα συγκροτηματα
ps. 2 τοσο εντυπωση σου καναν οι trivium για να τους βαλεις στο nick σου, τη στιγμη που στα ακουσματα σου ειναι οι pink floyd,watchtower και atheist??? :-k
Αληθεια τωρα…Περιμενεις απαντηση;:lol:
Μα φυσικα,το χω πει εδω και καιρο αλλα κπ δν με πιστευανε.
Τριτη λετε να γινει σφαγη;Μεχρι ποσα εισητηρια μπορει να παρει ο καθενας;
Σφαγη δεν νομιζω…Αν και 35 ευρω ειναι λουκουμι με τετοια εξοδα…Τωρα για ποσα εισητηρια δεν γνωριζω…Γιατι δεν παιρνεις αυριο το ticket house?
ρε γιατι απαντάτε σοβαρά? ο ανθρωπος μπηκε για να τρολλαρει και για να γελασει λιγο, ηρεμια
α και που σαι, ΠΑΣΟΚ ειναι οι Rammstein - οχι νεοναζι
Nαι, αλλα επειδη και μεις γελαμε μην τον κοβετε.
Οχι τωρα, οχι ετσι απλα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν θες τσέκαρε report από δύο συναυλίες τους στο εξωτερικό (με setlist) :
:lol::lol::lol::lol::lol:
Στιγμες φορουμικης μαγειας απο τον Τριβιουμ!!!
χαχααχχαχαχαχα +100000000000000000000000
Παιδια ειμαι σποφασισμενος να κανω αποκαλυψη! ο Till Lindermann ειναι ανηψιος του Καρατζαφερη, απο το σοι της γυναικας του, και ερχετε με τους rammstein το καλοκαιρι ΜΟΝΟ για καλυψη , διοτι σχεδιαζει κρυφα μαζι με τον Αδωνη Γεωργιαδη ( ο οποιος ειναι προδοτης της Ελλαδας στους Γερμανους!) να ριξουν το γιωργακη και αμεσως μετα να παρουν την εξουσια στα χερια τους! ετοιμαστειτε για την νεα χουντα! Βρε δε γμιομστε με τον καθε ανεραστο και παλαβο…
βρήκαμε τον παππού του Till Lindemann, ορίστε κόσμε!
Οκ και μένα Βαρώνο με λένε στο επώνυμο…
πάει να πει όταν έχω υπηρέτες στην αυλή μου…
:lol::lol::lol::lol:
οπότε πρέπει να φυλακίσουν και τους μισούς Έλληνες επειδή τους λένε Παπαδόπουλους.
Μιας και πιάσαμε τη wikipedia.
:lol::lol::lol: Ελιωσα… δν υπαρχεις ρε μαν! Συνεχισε να μας προσφερεις αφθονο γελιο!
Σωστος…:thumbup:
κανονίστε οι μοντς να τα σβήσετε ε.
εδώ μιλάμε για ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΓΜΕΣ!
Εντάξει να υποθέσω ότι είσαι πολύ ψαγμένος πάνω στον τομέα, αλλά μπερδεύτηκα λίγο μ’ αυτή τη φωτογραφία Βασιλιά της ζούγκλας μου, εσύ.