Δηλαδή με ποιους τους συγκρίνεις; Ποια είναι τα αναλόγου επιπέδου και ιστορίας συγκροτήματα που μπορούν να συγκριθούν με rammstein; Μάλλον δεν υπάρχει κανένα γιατί τα περισσότερα συγκροτήματα κοιτάνε να εξελιχθούν και κάνουν κάτι σε αντίθεση με τους rammsten που εδώ και τόσα χρόνια παρουσιάζουν αναμασημένη τροφή και κοροιδεύουν τους οπαδούς τους. Τέλος πάντων, δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης με έναν ανθέλληνα που ούτε τόνους δεν βάζει. Εγώ απλά έγραψα κόσμια την άποψη μου και δέχτηκα επιθέσεις και ειρωνείες. Το να μη ξέρετε από μουσική είναι δικαίωμα σας, όχι να το παίζεται και εξυπνότεροι όμως.
αχχαχαχαχα!!!
ανθελληνα που δεν βαζει τονους!!!
:bow2:
Ο παππούς μου σκότωσε τον παππού τού Rammstein στην Κρήτη. Με την καραμπίνα του. Που είναι μεγαλύτερη από την καραμπίνα του παππού του Trivium και του Vempire.
Για όνομα του όποιου, σβήστε αυτή τη βλακεία και τις προηγούμενες εφάμιλλές της. Ή έστω ξεκατινιαστείτε στο offtopic, αλλά μη μας πρήζετε όσους θέλουμε να διαβάζουμε για τη ΣΥΝΑΥΛΙΑ.
Ευχαριστώ.
Εισαι σε αλλο οροφο! οταν ανεβεις τα ξαναλεμε! Τελος οι κουβεντες μου μαζι σου! καλα μου λενε τα παιδια γιατι ασχολουμαι μαζι σου…
Ποιος παππούς του rammstein ρε φελέ, οι ραμμστειν έχουν πολλά μέλη.
ντάξει, δάκρυα συγκίνησης. και μόνο.
Στο πάνθεον από τώρα.
οπλαρχηγε, εσυ ειχες σκοτωσει καναν γερμανο η μονο τουρκους?
Μπορεί να γίνει το thread sticky παρακαλώ?
Καλή φάση που έρχονται οι Rammstein πάντως, αν και είναι ψιλοδύσκολο να πάω.
ΠΡΟΣ TRIVIUM13
λες ερχονται για αρπαχτη σιγουρα
πιστευω βλεποντας τα tour τους καταλαβαινεις οτι παιζουν σε πολλες χωρες δινοντας live σε μεγαλα σταδια και οχι με 1 εμφανιση στο καθε 1.τα tickets γινονται αναρπαστα εν ριπη οφθαλμου και ειναι συχνο φαινομενο τα sold out.Υπαρχουν σεναρια για πιθανη διαλυση τους-αν δεν ερθουν τωρα - ποτε??
++++οτι κανουν περιοδεια για την προωθηση του καινουριου δισκου…
λες το εισιτηριο ειναι ακριβο
οκ πες μας λοιπον κατα την εκτιμηση σου ποσο θα επρεπε να ειναι?? σκεπτομενος οτι δεν μπορουν να παιξουν σε μικρους και κλειστους χωρους.
λες απλα τραγουδια
οκ παμε ολοι να ακουσουμε dream theater atheist nile pink floyd watchtower
λες δεν παρουσιαζουν κατι
φιλε μου παρουσιασαν οταν εσκασαν με το herzeleid sensucht και mutter.Εχουν φοβερο ηχο (ποιοτητα εννοω).Εφεραν κοσμο στο μεταλ οπως και στο industrial.Επισης καταφεραν να κανουν τοσο κοσμο να τους ακουει χρησιμοποιοντας την γερμανικη.
λες να μαθουν μουσικη τα πιτσιρικια
θα το αλλαξω λιγο και θα πω οτι αν πρεπει να μαθουν τα πιτσιρικια μουσικη - να ακουσουν και αλλα κομματια περα απο το du hast- αν δεν το εχουν κανει ηδη
mein herz brennt ρεεεεεε
λες οτι ειναι νεοναζι
δεν ξερω απο που προκυπτει
λες οτι δεν εχουν solo στα songs τους
υπαρχει καποιος κανονας που να επιβαλει τα solo?
το αντιθετο μαλιστα μεταφερουν την απλοϊκη μουσικη τους καλυτερα χωρις την χρηση solo.
λες εχεις ακουσει τα παντα
οκ ριξε 1 ακομα αυτια στα mutter και herzeleid και ξανασκεψου χωρις προκαταληψεις
λες δεν υπαρχουν συγκροτηματα να συγκριθουν με τους rammstein
τα group που θα συγκριθουν με rammstein θα τα δουμε στο μελλον και θα ειναι δυσκολο να τους ξεπερασουν.
το θεμα με τους τονους το παιρνω ως αστειο…
Αυτό.
Έλεος, φτάνει… #-o
παιζει να το εχετε ξαναβαλει,αλλα μηπως υπαρχει πουθενα το σετλιστ των συναυλιων τους?
Aκριβως αυτο…Συμφωνω με χιλια.Οι Rammstein ειναι καινοτομοι φιλε trivium…Το οτι δεν τους γουσταρεις δεν σημαινει πως δεν ξερουν απο μουσικη και οτι αλλο ειπες…Αν δεν σου αρεσουν οι ramm πεστο απλα και μην μας τα πριζεις και πολυ…
-
οι rammstein δεν ειναι καινοτομοι - οσο αφορα το μουσικο κομματι
-
επικα ποστ απο trivium13 - παρακαλουνται οι μοντς να κρατησουν αρχειο
-
προς trivium 13
μηπως να σαμποταρουμε τις περισσοτερες ροκ/μεταλ συναυλιες ,
γιατι ως μουσικη του σατανα ερχεται σε αντιθεση με το επισημο θρησκευμα της χωρας μας???
[QUOTE=signal-05;825766]1) οι rammstein δεν ειναι καινοτομοι - οσο αφορα το μουσικο κομματι
QUOTE]
Εχουν καταφερει να βαλουν την γερμανικη γλωσσα για τα καλα στο metal…Κοιτουν καταματα αγγλοφωνα indystrial bands.Αν οχι καινοτομοι τοτε…τι;Ισως επαναστατες καλυτερα…
σταματήστε τις π@π@ριες και πάντε αγοράστε εισιτήρια… σε 4 μέρες θα δούμε και big4 & rammstein… τι σκ@τ@ περισσότερο θέλετε… #-o
Αστα να πανε φιλε8).Μην σου πω οτι σε 8 μερες θα δουμε aerosmith,sonisphere,rammstein…8O
Μωρέ παίζουν σε πολλές χώρες δίνοντας live σε μεγάλα στάδια, το θέμα είναι όμως ότι έρχονται τώρα που πολλά μέλη έχουν πατήσει τα 40 και οδεύουν προς τα 50. Πριν κάποια χρόνια που ήταν δηλαδή; Και μη μου πεις ότι δε μπορούσαν να έρθουν γιατί θα σου πω ότι έδιναν συναυλίες σε κάτι Ιταλίες που είναι εδώ δίπλα.
20 ευρώ χαλαρά. Και μη μου πεις ότι δεν μπορούν, από όσο θυμάμαι έχουν ξαναβάλει εισιτίριο τόσο χαμηλό σε τιμή.
Κι όμως, αυτά είναι μεταξύ άλλων τα ακούσματα μου.
Καταρχάς τα albums που αναφέρεις τα θεωρώ σαφώς καλύτερα από το τελευταίο, Liebe ist fur alle da. Αυτά όμως ήταν πριν από 9 χρόνια (τόσος χρόνος πέρασε από την κυκλοφορία του Mutter), ΤΩΡΑ τι κάνουν; Το μόνο στο οποίο μπορώ να τους παραδεχτώ είναι ότι έχουν έναν ήχο στις κιθάρες ο οποίος στο απαίδευτο αυτί φαντάζει ξεχωριστός αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Το ότι έφεραν κόσμο στη metal και industrial κατ’ επέκταση το θεωρείς καλό; Γιατί εγώ όχι. Τι να τον κάνεις τον οπαδό αν δε το νιώθει; Να σου δώσω ένα παράδειγμα, διάφορα γνωστά συγκροτήματα post rock έχουν φέρει κόσμο. Αυτός ο κόσμος όμως είναι άσχετος όπως και να το κάνεις. Εμ, έτσι δε γίνεται δουλειά. Και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν τη γερμανική γλώσσα πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν είναι ούτε αξιοπερίεργο αλλά ούτε και επαναστατικό. Καλά κάνουν πρώτον, δεν δέχονται την γλώσσα των νεοιμπεριαλιστών και στηρίζουν τη μητρική τους. Αν έκαναν το ίδιο διάφορα ελληνικά συγκροτήματα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Δεύτερο, το να τους ακούς χωρίς να ξέρεις γερμανικά δε λέει κάτι γιατί δεν καταλαβαίνεις τι λένε στα τραγούδια τους. Θα μου πεις, αυτό δεν είναι απαραίτητα αναγκαίο αλλά για μένα είναι, πώς θα νιώσεις τον καλλιτέχνη; Έτσι είναι σαν να τους ακούς στα τυφλά. Και για να προλάβω οποιονδήποτε κακόβουλο, ξέρω γερμανικά.
Σε αυτό μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου με την λογική ότι άμα είναι να κυλήσουν και να ακούσουν rammstein, ας ψαχτούν κι ας μην αρέσκονται σε ό,τι τους πασάρει το mtv. Αλλά αυτό είναι και το πρόβλημα που λέω πιο πάνω για τον άσχετο κόσμο που έρχεται στον χώρο χωρίς να ξέρει κάτι.
Από το όλο παρουσιαστικό τους, το πως τραβάει τα “r” o τραγουδιστής, το σήμα τους που παραπέμπει σε σβάστικα, το ότι πολλοί νεοναζί ακούνε rammstein κλπ.
Όχι δεν τα επιβάλλει κανένας απλά εννοείται ότι αν ξέρεις από μουσική θα ρίξεις και το σολίδι. Είναι πολύ απλό, οι μεγάλοι δημιουργοί της κλασσικής μουσικής για τους οποίους λένε τόσα και τόσα ότι και καλά η μεταλ έχει επιρροές και από εκεί, όλα τα κομμάτια τους ήταν ουσιαστικά σόλο μεγάλης διάρκειας. Έτσι μόνο μπορεί να το δει κανείς, η τελειότητα δύσκολα περιγράφεται.
Φίλε μου πίστεψε με, τα έχω ακούσει χωρίς προκαταλήψεις γιατί χωρίς προκαταλήψεις ακούω μουσική. Ό,τι λέω είναι προσωπική γνώμη που έχει βγει με καθαρούς όρους κριτικής.
Θα είναι πολύ δύσκολο να τους ξεπεράσουν γιατί πολύ δύσκολα θα βρεθεί ξανά τόσο απλοικό αλλά και overrated ταυτόχρονα συγκρότημα στην ιστορία.
Δεν θα έπρεπε αλλά τέλος πάντων, συγχωρείσαι γιατί απαντάς σοβαρά χωρίς ειρωνείες.
Μα το ότι δεν μου αρέσουν το ξεκαθάρισα από την αρχή, δεν το διάβασες. Αν σας τα πρίξω και πολύ τι θα γίνει δηλαδή; Πάντως πολύ μου αρέσει που δε γουστάρετε να λέω τη γνώμη μου για τους rammstein αλλά εσείς (πέρα από τον deathakias13 που δεν ξέρω καν αν είναι φανατικός οπαδός των rammstein) δεν έχετε και τίποτα να πείτε με επιχειρήματα. Ωραίοι είστε.
Παραβλέπω τις ειρωνείες και διαπιστώνω απλά πως τη γνώμη μου τη συμμερίζονται κι άλλοι. Αυτό τα λέει όλα μου φαίνεται.
Αγοράκι μου, έχεις σκεφτεί ότι η γερμανική γλώσσα ταιριάζει πιο πολύ στην industrial μουσική λόγω του ότι είναι πιο βαριά; Λέω εγώ τώρα. Επίσης, γερμανικά γνωρίζεις; Γιατί αν όχι, το θεωρώ μάλλον αστείο που υπερασπίζεσαι τους rammstein λέγοντας ότι “έχουν καταφέρει να βάλουν την γερμανική γλώσσα για τα καλά στο metal”.
ρε trivium13
πραγματικα πες μας
τα πιστευεις αυτα που λες?
και ποσο χρονων εισαι?
Προφανώς και τα πιστεύω, αφού τα τεκμηριώνω. Όσο για την ηλικία, είμαι σίγουρος ότι σου ρίχνω πολλά χρονάκια.
κοντά στα 50 είσαι δλδ?
Δηλαδή θεωρείς γελοίους τους Rammstein ενώ τους Trivium όχι? :lol: