Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Η συναυλία αυτή απλά δε χάνεται…

Βλέπω να πέφτει ξύλο για τα 35άρια.:smiley: Προσωπικά θα πουλήσω ακριβά το τομάρι μου! :lightsabre:

Εγω παλι δεν νομιζω να υπαρξει τοσος χαμος…Εσεις;;;

μετα ΚΑΙ απο αυτα τα νεα παρακαλειται να γινει ερανος για μια μικρη μεταλου η οποια θελει χρηματα να για να παραστει σε συναυλιες + εξοδα να ερθει αθηνα …ευχαριστω

Δεν θα γινει χαμος…Εδω δεν εγινε Sonisphere που εχει και ονοματα με μεγαλυτερη απηχηση στην ερμη Ψωροκωσταινα…

Ειναι πιο φθηνα βεβαια τα πρωτα αλλα βλεπω νορμαλ καταστασεις…

Οι επικοι χαμοι ACDC & Rolling Stones δυσκολα ξαναγινονται…

καλύτερα βασικά.

dld osoi pate thn trith to prwi…ti wra skefteste na pate?

τα greeklish απαγορεύονται φίλε μου.

Now playing: Haggard - Requiem In D-Minor
via FoxyTunes

Εντάξει, καλό είναι να έρχονται καινούργια συγκροτήματα εδώ (συγκροτήματα που δεν έχουν ξαναέρθει εννοώ) αλλά οι Rammstein είναι κάτι σαν τους Maiden πλέον, για αρπαχτή έρχονται σίγουρα. Το show δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο με shows που έχουμε δει σε dvd. Ακόμα και το εισιτήριο ακριβό είναι, αν κάτσει να το σκεφτεί κανείς. 35 ευρώ για Rammstein; Οι τύποι είναι ανέκδοτο, όλα τα τραγούδια τους είναι πολύ απλά, μουσικά δεν παρουσιάζουν κάτι δηλαδή. Καλά να περάσουν όσοι πάνε αν και πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή τους να μάθουν από μουσική τα πιτσιρίκια.

Α ξέχασα να πω, είναι και νεοναζί. Αυτούς κανονικά θα έπρεπε να τους φτύνετε, όχι να πηγαίνεται σε συναυλίες τους.

Εχεις μπει και την μοιραζεις απλοχερα

Τι εννοείς φίλε;

Την παλευεις? Αν ειχες την παραμικρη ιδεα καταρχιν θα γνωριζες οτι υπαρχει μεγαλος αριθμος ΥΠΕΡπετυχημενων group ανα το χρονο οι οποιοι δεν επαιζαν ποτε τιποτα το ιδιαιτερο αλλα καταφερναν με απλα πραγματα και χωρις πολλες παρλες να πετυχενουν ενα σκοπο. Να σε μαγευουν! Οσο απλο ακουγετε αλλο τοσο απλο να γινει! τι θες να πω? AC/DC? Motorhead? Σε καμια περιπτωση δεν συγκρινω ονοματα για να μην την πεις τη μλκια ετοιμη την εχεις! Τωρα για το παπατζηλικι που πουλας εισαι αλλου γι αλλου! εισαι τοσο πιτσιρικας στο μικροσκοπικο σου κεφαλι που και να γερασεις παλι τα ιδια θα λες! Οταν βγεις απο το μικροκοσμο σου ισως και να ξεκολλησεις! Καλα το τελευταια ειναι για να γελανε και τα αγεννητα…:lol:

Καλα βεβαια επρεπε να φανταστω το επιπεδο σου… το 13 τα λεει ολα μονο του…

Καλά, δηλαδή εννοείς ότι οι ac/dc παίζουν απλοική μουσική; Καταρχάς έχουν solos, κάτι που οι rammstein δεν έχουν στα περισσότερα τραγούδια τους. Πλάκα μου κάνεις; Και για τους motorhead, συγκρίνεις το παίξιμο του lemmy με το παίξιμο του τιποτένιου μπασίστα των rammstein; Όσο για το αν είμαι πιτσιρικάς, σκέψου πριν μιλήσεις, δε σημαίνει ότι όποιος δε συμφωνεί μαζί σου είναι μικρός κι ανώριμος. Σε πληροφορώ ότι είμαι μεγαλύτερος σου.

Το επίπεδο μου δεν έχει σχέση με την ομάδα που υποστηρίζω. Το επίπεδο το δικό σου φαίνεται αγαπητέ, αλήμονο σε σας οπαδοί των rammstein. Καταρχάς πήρες την ιερή ελληνική σημαία, ένα τέτοιο σύμβολο και έβαλες το σήμα των rammstein στη θέση του σταυρού; Αυτό από μόνο του είναι ανθελληνικό, αλητεία και φασισμός. Οι rammstein είναι νεοναζί, δε γίνεται να τους υποστηρίζεις πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που έχει δημιουργηθεί το θέμα με το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Φόκους και την Μέρκελ. Ντροπή!!!

Για πολλα γελια…:lol::lol::lol:
Καλα…και ο ΟΖΖΥ σατανιστης ειναι,και οι RAMΜSTEIN νεο-ναζι ειναι…ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ!ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???ΞΑΝΑ :lol::lol::lol:

Αυτο “νεαρε” μου επρεπε να το κανεις πρωτος! δεν εισαι σε θεση να μου πεις ΕΣΥ να σκεφτω πριν μιλησω, μαθε να το κανεις και μετα μιλαμε. Απο κει και περα διαβασες καλα???Μαθε να διαβαζεις πρωτα! Σου ειπα ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ!!! Δεν με ενδιαφερει τι ειναι ο καθενας απο τη στιγμη που το αποτελεσμα του σα μουσικος μου κανει! Τιποτενιος ειναι αυτος που προσβαλλει ακουσματα αλλων μονο και μονο επειδη δεν του αρεσουν! “Αυτούς κανονικά θα έπρεπε να τους φτύνετε, όχι να πηγαίνεται σε συναυλίες τους.” ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ???

Οταν μεγαλωσεις λοιπον και εχεις οριμασει (!) μετα να προσπαθησεις να πεις οτι θελεις!

Αντε παλικαρι μου που θα μου πεις εισαι και μεγαλυτερος μου! :lol::lol::lol:

Και ποιος εισαι εσυ ρε που θα κρινεις τον οποιονδηποτε απο το πουθενα??? Τι σχεση εχει ο κοσμος με τους πολιτικους και τις αλητειες? Η μουσικη ρε δεν εχει συνορα και σημαιες! Οτι και να υποστηριζει και να γουσταρει ο καθενας ειναι δικο του καπελο! τι εισαι συ ρε ?

TRIVIUM13 απλα θελω να μας πεις τι εχεις ακουσει απο rammstein?? και γενικα απο που βγαζεις τα συμπερασματα αυτα…ειναι βασικο για να γινεται κουβεντα…
απλα θελω να προσπαθησω να καταλαβω τι λες γιατι διαφωνω απολυτα οπως και πολλοι αλλοι…

Φιλε μου δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να του αρεσουν ολα! εδω ο τυπος δεν εμφανιστηκε να εκφρασει κατι τετοιο! δεν βλεπεις τι κανει? Η μαλλον τι νομιζει οτι κανει!

Έχω ακούσει τα πάντα μέχρι και το τελευταίο τους album ακόμα και αν δεν μου αρέσουν σαν συγκρότημα. Κι αυτό επειδή απλά δεν είμαι τύπος που θα πει ότι κάτι δεν του αρέσει χωρίς να έχει ακούσει νότα.

Προφανώς και συγκρίνεις, απλά δε συγκρίνεις μεγέθη και ονόματα αλλά το πόσο πολύπλοκες είναι οι συνθέσεις των συγκροτημάτων. Μόνος σου το είπες. Αυτό που είπα ότι θα έπρεπε να τους φτύνουν το είπα επειδή είναι οι νεοναζί, μπορεί να μην μου αρέσουν μουσικά αλλά δεν θα το έλεγα άμα ήταν μόνο γι αυτό. Εσύ είσαι αυτός που μου επιτέθηκε κατευθείαν, όχι εγώ. Απλά εξέφρασα τη γνώμη μου με επιχειρήματα. Ο deathakias13 μια χαρά όμορφα μου μίλησε, εσύ επιτέθηκες κατευθείαν με ειρωνείες και διάφορα κόλπα, τι να πω.

Εσύ που αλλοιώνεις την ελληνική σημαία είσαι ανθέλληνας, αυτό τίποτα άλλο.

Βας Βας Βας ο Παρασκευας…
Να’σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα…

χαχαχαααχχαχααχαχ!!!
αχχαχαααχααχ!!!
ας μην μιλησω για τα αλλα γιατι ειναι γουστα…
αλλα νεοναζι???
να η απαντηση σου αγαπητε(με αγαπη παντα ε):

συνεχιζε να μας μοιραζεις γελοιο :slight_smile:

Ειλικρινα δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω σε οτιδηποτε τουβλο τυπου ανθελληνας (:lol:). Ουτε ξερεις ποιος ειμαι και ουτε τι θα πει Ελλαδα για μενα…Αυτο που βλεπεις ειναι καθαρα μια εικονα μονο και μονο για να συνδιασω το live τους στην αθηνα! Τελος και δεν θα σου απαντησω κιολας σε τιποτα περι εθνους, πολιτικης και ιδεολογιων! Εδω μιλαμε καθαρα για μουσικη.Αν θελεις να εκφρασεις πολιτικα φρονηματα εισαι σε λαθος forum.

μουσικα τωρα σου ξαναλεω λοιπον οτι δεν ΣΥΓΚΡΙΝΩ τους μεν με τους δε! Θα στους συγκρινω με αναλογου επιπεδου και ιστοριας ονοματα, οι οποιοι φυσικα επαιζαν και εγραφαν πιο πολυπλοκες συνθεσεις απο αυτους που ανεφερα! Εκει που εστιαζω ειναι στο οτι το απλο πολλες φορες ειναι και το πιο μαγευτικο!!! Ετσι λοιπον και οι συγκεκριμενοι που συζηταμε καταφερνουν αυτο και μονο! κοφτα riff χωρις να ειναι προτοτυπα ή πολυπλοκα , δυνατα κομματια με απλες συνθεσεις!