Αλεξια και starbuck89 μετα απο μερικα λαηβζ Ντιντιζ(γιατι υποπτευομαι δεν εχετε παει σε αρκετα) και μολις αρχισετε να νιωθετε εντονα το χερι στα οπισθια σας θα αλλαξετε οπτικη γωνια. Μπιλιβ μι. Ακομα γελαει ο κοσμος με τις περσινες ηλεκτρικιες καταιγιδες( ή οχι; ).
Οσο για Ραμσταην, 35 τα δινα, 45 τα δινα, 55 θα το σκεφτω πολυ, αλλωστε μεχρι το καλοκαιρι εχουμε καιρο. Ειναι και το σετλιστ μετριο γαμωτο…
Δυστηχως ουτε και εγω προλαβα τα 35αρια η τα 45αρια. Πηγα κατα τις 14:00 και πιστευα θα ειχαν χαλαρα. Τεσπα, επειδη μαλλον θα αργησω να παρω 55αρι υπαρχει εστω και μια περιπτωση για sold out στο Terra Vibe? Γινεται κατι τετοιο στο χωραφι?
εχει πολυ γελιο που σιγα σιγα βγαζουμε το Λωρη και καλοθελητη … αυτο δε με τη συγκριση του στυλ “για αμαξι θα δινες 10.000 ενω για live μονο 55” σκοτωνει … θα το χρησιμοποιησω και οταν παω να παρω αμαξι μπας κ κερδισω γερη εκπτωση… λοβοτομη ρεεεε .
Αλεξια εγω που δεν θελω να κανω σεξ μαζι σου νομιζω οτι λες βλακειες . Δεν δινεις οσα να ναι για ενα λαιβ γιατι για αυτο σε γαμαει ο καθε Λωρης χωρις να φοβαται ποτε οτι θα στερεψει . Σιγα μην πουμε και ευχαριστω που εχει 55 ευρω το τικετ. Στην καυλα σου παταει και αυτος και ο καθε διοργανωτης…
Απλα λεμε οτι δεν ειναι τοσο ξεδιαντροπα υψηλη η τιμη οπως σε αλλα live της κωλοεταιριας του, συγκριτικα και με το ποσο κοστιζουν παντου τα live των Ραμσταιν. Ε δεν θα στησουμε και κωλο ομως επειδη δεν εβαλε 80αρι το εισιτηριο…
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιοι δεν πίστευαν ότι 2000 φθηνότερα εισιτήρια για τους Rammstein δεν θα έφευγαν μέσα σε 2 ώρες όταν είδαμε για τα 16500 φθηνότερα των big four να γίνεται χαμός την πρώτη μέρα.
Υπάρχει μια λανθασμένη εντύπωση για τους Rammstein από μερικούς.
Τους βάζουν ίσως στην ίδια μοίρα με συγκροτήματα που δεν θα γέμιζαν, όχι τον Λυκαβηττό αλλά ούτε το Gagarin. Ίσως και για αυτό τους ήρθε ξαφνικό.
Η Rammstein αυτή την στιγμή στην Ευρώπη είναι το μεγαλύτερο όνομα μαζί με Metallica και AC/DC. Και σίγουρα το πιο φρέσκο μεγάλο όνομα και αν όχι στο peak του πάντως σίγουρα όχι στην δύση του.
Πέρα από τα παραπάνω. Διαβάζω τα σχόλια περί απάτης κτλ. Δεν λέω ότι η ντιντι δεν μας έχει πιάσει αρκετές φόρες τον κ*** και ότι γενικά η ταρίφα σε καποιες συναυλίες είναι υπερβολικά τα λεφτά σε σχέση με το θέαμα. Λέω ότι τα λεφτά για Rammstein είναι πολύ καλά συγκρίνοντας με τα 70 που έδωσα για να τους δω στην Γερμανία και ότι όσοι ήθελαν πραγματικά να πάρουν πρώτοι εισιτήρια ήταν εκεί και πήραν. Διαβάζω διάφορα αλλά από αυτούς που τα διαβάζω μόνο κάνα 2 γράψανε ότι “πήγα και δεν βρήκα”. Οι άλλοι μάλλον κάνουν κρητική από τον καναπέ γιατί στην τελική δεν τους ένοιαζε η συναυλία. Θα πάνε κάποιοι φίλοι τους και έλεγαν να πάνε και αυτοί γιατί έχουν ακούσει ότι το show τα σπάει…
Όσοι πίστευαν ότι θα πάνε χαλαρά και θα βρούνε απλά δεν ξέρουν αρκετά για τους Rammstein.
Για τα πρακτικά ο κόσμος είχε μαζευτεί πριν τις 9:30 και το τικετ αναγκάστηκε να ανοίξει νωρίτερα
Άποψη μου ειναι οτι το εισιτήριο και στα 55 ακόμα είναι καλά μιας και αυτό που κάνουν οι Rammstein δεν το έχει κάνει καμιά μπάντα μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Απο όσο ξέρω το show τους θα έρθει όπως παντού στον κόσμο. Τους είδα ήδη μια φορά στην Γερμανία και ανυπομονώ να τους ξαναδώ. Το Playlist δεν θα έχει μεγάλες διάφορές όποτε μην περιμένετε θαύματα ΑΛΛΑ το όλο live είναι κάτι το μοναδικό και ακόμα αν ήξερες μόνο 2-3 κομμάτια δεν μπορείς να βαρεθεις. Πέρα ότι δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την σκηνή γιατί κάτι θα χάσεις. Τα νέα κομμάτια που κάποιους ξενίζουν (όπως με ξένιζαν εμένα τα κομμάτια του rosenrot τότε και τώρα το θεωρώ κλασσικό) με το show που τα ακολουθεί δεν θα χαλάσουν κανένα. Όσοι έχουν δει ήδη μια συναυλία τους θα συμφωνήσουν και μπορείτε να διαβάσετε τις δυο ανταποκρίσεις.
Περίμενα τιμές εισιτηρίων από 50 μέχρι 70 με βάση όλη την υπόλοιπη περιοδεία οπότε μια χαρά. Θα τους ξαναδώ και το περιμένω με τρέλα… Δεν με νοιάζει τι κάνει η ντιντι ή όποια εταιρία διοργανωτής είναι πάντως απο τους ac/dc και μετά είναι η πρώτη χρονιά που βλέπουμε οτι όλος ο κόσμος και παρ’ολα αυτά γκρινιάζουμε… έχω δει ήδη 8 φέτος και περιμένω για να πάω σε τουλάχιστο 6 ακόμα (και δεν μου περισσεύουν ούτε έμενα-δουλευω 2 μέρες για να δω μια συναυλία) Big four, Rammstein, lamb of god, aerosmith(Αυτή θα τσούξει αρκετά στην τιμή από όσο έχω ακούσει…) και τόσα άλλα metal και μη που έρχονται φέτος! Μακάρι να είχαν 10 ευρώ με μπύρα για να πηγαίναμε σε όλα όλοι αλλά είναι λογικό ότι δεν γίνεται. Μια κ**** έχουμε και χαίρομαι για τον φετινό οργασμό.
Οπότε όσοι δεν γουστάρουν καλά κάνουν και ας κάτσουν σπίτι και όσοι θα πάνε ας προετοιμαστούν γιατί οι Rammstein Γ*****Ε…
τσιμπησα και γω tickets σημερα…55αρια και δεν το περιμενα…ελεγα να παω μεσημερακι μετα την εξεταστικη και περιμενα να βρω 35αρια…αλλα με πηρε τηλ φιλος 11.05 και ειχε βγαλει ηδη 45?..σκατα…ξενερωσα ασχημα αλλα το live δεν χανεται οποτε 55 και παμε να περασουμε καλα…οσοι πιστοι προσελθουν…
μεχρι τωρα για το 2010 το budget λεει 300?..
και δεν εχουμε δει τιμες σε aerosmith (αααααν παω τελικα)
69eyes (που θα παω στανταρ)
diary of dreams (μαλλον χανονται) το ιδιο και fear factory
και deicide να δουμε ποσο θα μας βγει η εκδρομη…
και εχουμε πολυ μελλον ακομα…
ακριβο σπορ…
τεσπα…παμε να περασουμε καλα και οσοι ανεβουμε στο terra ας ελπισουμε οτι δεν θα υπαρχουν “περιεργα - τυχαια συμβαντα”… ακυρωσεις…περικοπες σε show κλπ…
Δεν υπάρχει κανένα θέμα απάτης.
Υπάρχει θέμα ηλιθιότητας όταν επιτρέπεις να δίνονται τα εισιτήρια 10-10 (ή και 5-5 ακόμα).
Τα 55 ευρώ είναι σχετικά ΟΚ για μια συναυλία Rammstein καθαυτή, απλά εμένα δεν μου περισσεύουν για να τρέχω σε έναν χώρο με μέτριες προδιαγραφές ήχου, πρόσβασης και υπηρεσιών.
Eδω Sabbath, Metallica, GN’R, Maiden, DM δεν εκαναν sold out!!! Μη λεμε οτι θελουμε, στην καλυτερη οσοι πηγαν και στους Kiss να πανε θα ειναι ευχαριστημενοι.
Sofi-k νομιζεις οτι εγω δν το εχω νιωσει το χερι μ στην τσεπη? για να παρω το εισητηριο των μεταλλικα το 85αρι,γτ δν ηξερα ποσα 85αρια ειναι κ αν θα τελειωσουν γρηγορα, δν εχω πληρωσει τον φορθνετ εδω κ 2 εβδομαδες κ για να παρω το 35αρι των ραμσταιν δανειστικα απο εναν φιλο μ π θα παει κ αυτος. οποτε μν νομιζεις οτι κ εμεις π λεμε οτι θα παμε οσο κ να εχει το εισητηριο(ενταξει μεχρι ενα οριο βεβαια) μας περισσευουν…σπουδαζω, δν βγαζω δικα μ χρηματα κ δν ειναι καθολου ευκολο για μενα να παρω ενα εισητηριο…
Εγώ το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που δεν πήρα 6 35αρια να τα πούλαγα ως 55αρια και να έβγαζα 120 ευρώ για να δείξω σε όλους πως λειτουργεί η ελεύθερη αγορά
Η Didi ρε παιδιά ήθελε να βγάλει κάποια στανταρ λεφτά άμεσα. Τα έβγαλε και τελείωσε. δλδ υπάρχει ποτέ περίπτωση να το βάλει σε ανακοίνωση αυτό? Εσείς θα το βγάζατε σε ανακοίνωση κάτι τέτοιο? 55 ευρώ στην τελική δεν νομίζω πως είναι ακριβή τιμή για show των Rammstein. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.