ηδη απο χθες βραδυ το σκεφτομαστε και δεν ειμαστε απο βορεια…8)
Δεν υπάρχει το line up της Βουλαρίας λεμε. Αν προσθέσουν και τίποτα Motorhead στην πρώτη μέρα ξεκινάω απο τώρα με τα πόδια.
Δεν γραφει πουθενα σε τι τιμη θα ειναι το διημερο!!!
Heaven & Hell 12:00 το μεσημερι δεν νομιζω οτι λενε πολυ…
Οι alice in chains ακυρωσαν για ελλαδα μια μερα πριν βγουν τα εισητηρια και Manowar ok…
Δεν ξερω ομως αν οι Rammstein θα παιξουν full 2 ωρες η θα αναγκαστουν να πετσοκοψουν το show… καλο διημερο παντος…
madman
[B]το 3ο ματι μου λεει οτι εσυ
παιζει και να δουλευεις για την didi[/B]
πες του λωρη να κανει παστρικες δουλειες και ο κοσμος δεν θα τρεχει σε βουλγαριες
Cyber war και τσι :lol:
χαχαχαχα! μακαρι να δουλευα θα ειχα μειωσει και τα εξοδα μου κατα 300 ευρω…
δεν ξερω για ΄σας…εγω τσιμπησα το τικετακι μου…ειμαι κομπλε…
το τσαλακωσα λιγακι…και ξενερωσα…
τα λεμε εκει παιδες…
εχει φαση αυτο το Thread…
δεν λεμε τις γνωμες μας…
απλα μιλαμε για τις γνωμες των αλλων…
τα 55 ειναι καλα για αυτο που παρουσιαζουν οι Rammstein …
η βουλγαρια ειναι κοντα…
οποιος θελει παει και οποιος δεν θελει παει εδω…
και οποιος δεν θελει να δει καθολου Rammstein δεν ασχολείται με το θεμα…
Eδώ και μία ολόκληρη ώρα δεν έχει γκρινιάξει κανείς για τα εισητήρια. Ανησυχώ για την υγεία των μελών του forum…
Ετσι ειναι ο ελληνας, παντα γκρινιαζει μεχρι να παρει το παρει αποφαση. Ε ειπαν, ξαναειπαν, ξαναματαειπαν (:p) ωσπου κρυωσε, το χωνεψαν και παμε παρακατω. Καλη υγεια και ολα γινονται! :lol::lol:
Ε οχι και τριτο ονομα οι ALICE IN CHAINS!!![-X[-X[-X
Το τελευταιο τους cd ειναι το λιγοτερο εξαιρετικο, αν βαλουμε και το Dirt που θεωρειται απο τους καλυτερους δισκους των 90’ς νομιζω αδικουνται πολυ ισως επειδη δεν ειναι το original line-up να συμβαινει αυτο αλλιως δεν εξηγειται.:-k
…είπε ο γιούζερ που μας τα έπρηξε για την αισχροκέρδεια του Σόνισφηρ! :lol:
Αληθεια εχω μια απορια! ειναι ενα αξιολογο , αν και οχι της προτιμησεως μου, group οι Alice In Chains. Αλλα μηπως ενα alternative group ειναι λιγο “ακυρο” σε ολο το lineup? Απλη ερωτηση κανω και οχι κριτικη.
Γιατι ρε εγω Τουρκος ειμαι? Η μηπως οτι λεω εχει να κανει παντα με τους αλλους και οχι και με το δικο μας λο-κω??? Εγω ειμαι ο πρωτος που φωτογραφιζω και μετα τον οποιονδηποτε αλλο!
με το συμπαθειο
LOL και παλι LOL
alternative???
γιατι οι stonesour και οι rammstein τι ειναι??
Γι αυτο ρωταω ρε αδερφε! απο τη μικρη ,αλλα οχι ασχημη, εικονα που εχω για αυτη τη μπαντα απ οτι γνωριζω ειναι και γενιας και στυλ alternative εποχης 90’s. Αυτοι που ανεφερες παντως απο το alternative απεχουν κατα πολυ.
μεταλ φεστιβαλ ειναι
αμα μου βρεις πολλους μεταλλαδες που πχ γουσταρουν manowar ΚΑΙ alice in chains , εγω θα τον ‘κοψω’
παντως πλακα πλακα τα @@ του cantrell μονα τους ειναι πιο πανω και απο τους ποζεραδες γερμανους και απο τους καραγκιοζοmanowar
αλλα ολα πλεον μετρουνται με βαση τους νομους της αγορας
κ η αγορα λεει σε ενα μεταλ φεστιβαλ
νο1 οι ραμσταιν
νο2 οι καποττες,σορρυ οι manowar
μακαρι να τους φερουνε ελλαντα τους aic να μας καψουνε
γιατί να μην ταιριάζουν οι AIC σε ένα τέτοιο φεστιβάλ; και νομίζω ότι πιο πολύ heavy metal είναι παρά grunge, πόσο μάλλον alternative
βάλε και τους Bullet for My Valentine
+1
Νατα και τα ρατσιστικα σχολια…!
Φυσικα!!! και οπως ειπε και καποιος αλλος καποια στιγμη ειμαι ανθελληνας και δεν βαζω και τονους!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Ό,τι μπορεί ο καθείς.