Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Καλά, τρελός είσαι; Γράφεις κάτι απλά για να το γράψεις; Αφού στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρίας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η σκηνή του Terra Vibe Park θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενήσει εκατοντάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, δημιουργίες επαγγελματιών πυροτεχνουργών. Ο Till Lindermann μάλιστα, διπλωματούχος, πλέον, πυροτεχνουργός και ο ίδιος, καταβροχθίζει πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια ολόκληρων τραγουδιών. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον ξεχωριστό ήχο των Rammstein δημιουργούν on stage μια υπερπαραγωγή που υπόσχεται καυτές νύχτες και κατατάσσει το show τους στο Top 5 της δεκαετίας.»

Μην αναλώνεσαι στην ανυπαρξία.

Καλα δεν καταλαβαινεις οτι αυτα ισως τα γραφουν για να μαζεψουν κοσμο;;;

Δεν θελει πολυ μυαλο,κοινη λογικη…:wink:

Και πιστεύεις ότι η εταιρία θα πει ψέματα με κίνδυνο να εκνευρίσει τους θεατές αλλά και το ίδιο το συγκρότημα ακόμα; Εγώ αν ήμουν διοργανωτής δεν θα επιθυμούσα να προκαλέσω το συγκρότημα, όσο κι αν δεν τους πάω μουσικά διαθέτουν σώματα σωστών εθνικοσοσιαλιστών, εκτός από τον πιανίστα. Φαντάσου τι θα γίνει αν σε αυτούς προστεθούν οι εξοργισμένοι θεατές, έστω αυτές οι 3-4 χιλιάδες που θα είσαστε.

Εχεις δικιο σε αυτο αλλα σκεψου πως μιλαμε για την didi…:wink:

3-4 χιλιαδες δεν θα ειμαστε

Αν θεωρείς ότι η εταιρία δεν είναι αξιόπιστη δεν έπρεπε να αγοράσεις εισιτήριο γιατί έτσι δείχνεις να την εμπιστεύεσαι. Θα μπορούσες να προτιμήσεις τη συναυλία τους στη Βουλγαρία ή κάπου αλλού. Αυτό τουλάχιστον προστάζει η λογική.

Όσο για τον αριθμό των θεατών, οκ ίσως να υπερβάλω λιγάκι. Είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου ακόμα και για πράματα που δεν με αγγίζουν.

Αυτο προσταζει οταν εισαι πανω απο 18.Ελα ομως που δεν ειμαι…:wink:

μπραβο…
η σωστη λογικη ειναι να παμε ολοι στην βουλγαρια…
και οταν μειωθουν οι μισθοι στο μισο παλι εκει να παμε…
και οταν αυξηθει η τιμη στα παγωτα παλι εκει…

Trivium13 αφου ολα σου μοιαζουν σκατα σε αυτη την μουσικη τι ασχολείσαι…??

οσο για το ποσο full θα ειναι το show, οταν απο μονοι μας σκεφτομαστε οτι ισως να μην ειναι full τοτε καταλαβαινουμε οτι πραγματικα πρεπει να σκεφτουμε και τα καημενα τα δεντρακια…

εγω πιστευω πως απλα θα ειναι λιιιγο μικροτερο το show Με τις φωτιες…
και απλα θα ειναι και ποιο προσεκτικοι…

Οπως ξερουν ολοι οσοι ασχολουνται με τους Rammstein δεν παιζουν πουθενα χωρις το σοου τους! Αρα ηολα η καθολου… Οσο για τον κοσμο που θα εχει σκεψου οτι πουλησε πανω απο 3000 μονο την πρωτη μερα! Περα απο αυτο ειναι στα up τους και οι πιτσιρικαρια τους περιμενε χρονια! Μπορει εσυ να μην τους γουσταρεις (και δεν καταλαβαινω τι κανεις σε αυτο το Thread) αλλα πιστεψε με υπαρχει πολυ (και μη μεταλ) κοσμος που περιμενε χρονια να τους δει…

Προφανώς και δεν θεωρώ ότι το εξωτερικό είναι πανάκεια. Όταν όμως υπάρχουν εναλλακτικές, οφείλεις σαν καταναλωτής να τις εξετάσεις όλες και να αποφασίσεις τι σε συμφέρει, εκτός κι αν δεν κολλάς στα λεφτά ή/και στην ποιότητα. Εν πάση περιπτώση, το να προτιμάς κάτι το οποίο εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σου και μετά να έχεις αμφιβολίες ή ακόμα χειρότερα να κλαίγεσαι το θεωρώ φτηνό.

Όσον αφορά την περίπτωση του παιδιού τώρα, δεν ήξερα ότι δεν μπορεί να πάει εξωτερικό. Δεκτό αυτό. Από την άλλη όμως, υπάρχει μια -μεγάλη ίσως- πιθανότητα ότι στη συναυλία θα πάει με λεφτά άλλων, των γονιών του συγκεκριμένα. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν δε νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει οποιοδήποτε παράπονο.

Και κάτι τελευταίο, έχει το Tea Vibe δέντρα;

To πως μαζεψα τα χρηματα ειναι μια αλλη ιστορια,που δεν θελω να πω…Μακαρι οι γονεις μου να ειχαν την ανεση να μου δεινουν τα 40αρια για πλακα…:wink:

παιζουν και αλλα πραγματα…
οπως το ποσο εισαι σε ηλικια…
εγω ειμαι 27 και μπορω να παω βουλγαρια…
ο αλλος που μπορει να ειναι 17-18 το σκεφτεται…
δεν παει ετσι για πλακα στην γειτονικη χωρα…

οσο για τα χρηματα ειναι καπως ακομψο…
οπως θελει τα βρισκει ο καθενας…

και δεν ειναι σοβαρο το αν δεν περασω καλα , ε , και τι εγινε ο μπαμπας τα εδωσε…

και επισης τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβουμε πως ρε γαμωτο αφου παρακαλαμε να ερθουν δεν μπορουμε μετα να λεμε παμε βουλγαρια…
γιατι αν ηταν ετσι τοσο καιρο δεν παμε βουλγαρια και λεμε μακαρι φετος να ερθουν…???

δεν λεω πως ειναι κακο να πας εκτος ελλαδος…
απλα καλυτερο θα ηταν να βρουμε με τον καιρο τροπο να πιεζουμε τους διαφορους didiδες να γινονται τα πραγματα σωστα…

και κατι αλλο…
το ποσο κοσμο θα εχει ενα Live δεν λεει ακριβως και την αξια του καθε group…
και τα νεκροταφεια γεματα ειναι…:wink:/:?

Μα αγαπητέ, ο μόνος -αποδεδειγμένα- αποτελεσματικός τρόπος άσκησης πίεσης είναι το μποϊκοτάζ, η άρνηση συμμετοχής. Αν μια εταιρία “μπει μέσα” 3-4 φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβει το μήνυμα. Το μποϊκοτάζ μπορείς να το επιτύχεις με το να μην πηγαίνεις σε καμία συναυλία της εταιρίας. Αυτός που θα κάνει το μποϊκοτάζ μπορεί να μην πάει σε καμία συναυλία γενικά ή μπορεί να επιλέξει συναυλίες στο εξωτερικό ώστε όχι μόνο να κάνει μποϊκοτάζ στην εγχώρια εταιρία αλλά και να μην χάσει τις μπάντες που γουστάρει. Αυτό όμως είναι θέμα του καθενός. Ποιος θα το κάνει όμως; Όλα τα άλλα είναι φρούδες ελπίδες, νομίζεις εσύ ότι θα αλλάξει κάτι έτσι όπως έχουν τα πράγματα; Αφού ο άλλος βλέπει τα ευρώ να μπαίνουν στο ταμείο του, γιατί να βελτιώσει κάτι;

Άρα υπονοείς ουσιαστικά πως υπάρχει συγκρότημα που έχει δώσει συναυλία σε νεκροταφείο;

Eννοειται…που νομιζεις κανει λαηβ ο κατωθι??8O

Μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες να αναφέρεις τον Στράτο Λασκαρίδη;

Με το κορυφαιο"Σκοτωσες εναν πεθαμενο"ε?Σαν να χεις δικιο…:wink:

για το πρωτο εχεις δικιο αλλα με την προυποθεση πως οντως θα παρει το μηνυμα ο αλλος…

μπορει και να γινουν χειροτερα τα πραγματα…
κανεις δεν ξερει πως σκεφτεται ο καθε διοργανωτης…

οσο για το δευτερο…
αφου εχεις χιουμορ, γιατι δεν το δειχνεις πιο συχνα και πλακωνομαστε συνεχεια…??

Υπήρξαν σκέψεις είναι η αλήθεια, αλλά τελικά δεν έγινε γιατί οι διοργανωτές φοβήθηκαν ότι το κοινό θα είναι ψόφιο και δεν θα γουστάρουν οι μπάντες…

Θα το λάβει, έννοια σου. Γιατί τον νοιάζει το κέρδος, κακά τα ψέματα. Και όταν πάθει ζημιά θα τσούξει το κωλαράκι του. Τώρα, αν φοβάσαι ότι λόγω του μποϊκοτάζ η εταιρία θα πάψει να κάνει συναυλίες ως “αντίποινα”, και πάλι υπάρχουν άλλες εταιρίες άρα κανένα πρόβλημα. Το παν είναι να μην είναι μπακάλης ο κάθε επιχειρηματίας.

Βασικα τους χαλαγε επειδη δεν θα γινοταν crowdsurfing…:lol:

Ναι αλλά θα είχε συνέχεια wall of “death”…:stuck_out_tongue: