[SIZE=“6”]RAMMSTEIN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ‘ΑΣΣΥΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ’[/SIZE]
http://www.youtube.com/watch?v=f39nP0iMj_E
…όποιος περιμένει θα ανταμοιφθεί τη σωστή στιγμή… RAMMLIED!
καλησπερα guys,δινονται δυο εισιτηρια για το συγκεκριμενο live προς 35 ευρω το ενα(οσο αγοραστηκαν).απο θεσσαλονικη,αλλα την κανουμε την καλη κ για αλλες περιοχες,οποιος ενδιαφερεται prv =)
Άλλο ένα εισητήριο και απο μένα.Όποιος ενδιαφέρεται ας με ενημερώσει.Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Εγω θελω ενα εισητηριο,οποιος πουλαει 35ευρω ας στειλει μηνυμα.
Και εγω θελω, Αθηνα μενω. Οποιος πουλαει ας στειλει ενα πμ.
http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/264
Κριτικη του Παναγιωτοπουλου για την συναυλια τους στην Στουτγκαρδη.
Ξεκινησαν χθες το καλοκαιρινο σκελος της περιοδειας.Το σετλιστ παραμενει το ιδιο.
Το setlist σε συνδυασμο με το φετινο show δεν θα χαλασει κανενα!!!
Ειναι κυριολεκτικα η καλυτερη περιοδεια που εχουν κανει! Τους εχω δει ηδη μια φορα φετος και θα ηθελα να τους δω παραπανω απο δυο φορες! Κι εγω οταν πηγα Γερμανια με χαλαγε οτι παιζαν τοσα πολλα απο τον καινουριο αλλα πραγματικα το show τα αναιβαζει σε αλλο επιπεδο! Τοσο που δεν μπορεις να παρεις τα ματια σου απο την σκηνη ουτε δευτερολεπτο και κανοντας το Völkerball να μοιαζει φτωχο! Αντε και πλησιαζει ο καιρος…
1 μηνας και 5 μερες…ακομα…
:vibrate::vibrate::vibrate:
Support τελικα θα εχει?
Επισης, αν καποιος εχει 35αρι εισιτήριο και το πουλαει ας μου στειλει ενα πμ παρακαλω!
Μπορεί να πάει κανείς στην Μαλακάσα με άλλο μέσο, εκτός ΙΧ;
Έρχονται οι Rammstein? :o :o
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ TH ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΣ KAI ΑΠΟ ΤΟ TERRAVIBE PARK
To Terra Vibe Park βρίσκεται στη Μαλακάσα, στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας, με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία.
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ
«Για την άνετη μεταφορά σας από και προς το TerraVibe Park, μπορείτε να επιλέξετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Η μεταφορά με τα ΚΤΕΛ θα ισχύει για όλες τις συναυλίες που θα γίνουν στο TerraVibe Park, αρχής γενόμενης το Σάββατο 29 Μαΐου, για τη συναυλία του Bob Dylan.
Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο για τη μεταφορά σας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, μαζί με το εισιτήριο για τις συναυλίες του TerraVibe Park στα Ticket House της Αθήνας.
Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως.
*Το κόστος της μεταφοράς για μία διαδρομή είναι ? 5 και για το εισιτήριο με επιστροφή ? 8.
Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο εισιτηρίων μπορείτε να απευθυνθείτε στα:
Ticket House Αθήνας: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
ΚΤΕΛ: Τηλ.: 210 8808080 ? 6975889390»
αυτο μου εστειλε χτες η didi. Παιζει κ τρενο αλλα απο οτι ξερω εχει αρκετο περπατημα.
και τα sunways δεν διοργανωνουν κατι δρομολογια με επιστροφη?
:-k
εχει κλεισει η sunways…
[SIZE=“5”]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ SUNWAYS[/SIZE]
Περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το τόσο πετυχημένο thread που είχα ανοίξει κάποτε click here
καλα δεν σας ειπα και σκατοζωα χαλαρωστε…
Αδερφια ποσο εχει παει το εισιτηριο; Την παρασκευη θα παω να παρω με τους φιλους μου και να ξερω στο ποσο περιπου παιζει γιατι συνεχεια ανεβαινει!
55ευρω νομιζω.