Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Reise Reise ?? 8O
Amerika ?? :frowning:

ελα ρε συ αυτα δεν ειναι απο τα “δυνατα τους χαρτια” για την συναυλια…

Λειπουν τα Mein Herz Brennt, Mein Teil, Amerika, Reise Reise…

Παιζουνε 8 κομματια απο τον τελευταιο δισκο γι’αυτο κοψανε πολλα απο τα καλα

εχω παρει εισητηριο και θα ναι απλα τρελη συναυλια.κακως θα παιξουν τοσο πολλα απ τον καινουριο δισκο…ηταν λιγακι μετριος σε σχεση με το rosenrot για παραδειγμα.αλλα ειναι rammstein.δε γινεται να τους χασεις!

μετριος σε σχεση με τον rosenrot?!!:expressionless:

ε ναι…εγω με το rosenrot επαθα πλακα.τον θεωρω απ τους καλυτερους δισκους τους.
το liebe ist fur alle da δε με ενθουσιασε ιδιαιτερα.

Tι λες ρε φιλε;το ροσενροτ ειναι αντικειμενικα απο η χειροτερη δουλεια τους…!:?

Σαφως και ειναι…:wink:

8O8O
αντε να έλεγες το Reise Reise παει και έρχεται αλλα οχι και το rosenrot απ’ τους καλυτέρους δίσκους τους…
εντάξει γούστα ειναι αυτα αλλα το lifad ειναι κλάσης ανώτερο απο Reise Reise/rosenrot…

για τα show τους λεω ετσι… σαν τραγούδια ειναι πoλυ καλα και τα 2 αλλα στο volkerball δεν με ενθουσίασαν live…

Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γι’αυτο…

Οσον αφορα τα τραγουδια στο vollkerball το reise reise ηταν εκπληκτικη αρχη,και το amerika επεισης απο τις καλυτερες στιγμες…Γουστα ειναι αυτα…!:wink:

Αφού μετά το lifad έχουν σαν opener των συναυλιών τους το Rammlied (που είναι και πολύ καλό btw) λογικό είναι να μείνει το Reise Reise έξω.:wink:
Πάντως και εμένα μου αρέσουν πολύ live και αυτό, και Mein Herz Brennt, και Mein Teil (για Amerika δεν τρελαίνομαι και τόσο:p).

ΥΓ: Ohne dich δεν θα έχει?[-X

γαμησαν προχθες στο pinkpop…
η φωνη του Till μου ακουγεται καλυτερη…

Μια χαρα ακουγεται…8)

ΕΤΣΙ…:smiley:

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

ΠΟΥΛΑΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ RAMMSTEIN 40 ευρω.
λογω υποχρεωσεων.οποιος θελει, να στειλει εμαιλ.
ειναι: papiou_prodigy@yahoo.com
επισης εχω ad στο facebook ως Panagiotis Prodigy.

πανος.

κι εγώ δίνω το εισιτήριο μου αν ενδιαφέρεται κάποιος.
45άρι είναι, το δίνω και με 35? για να πάω Βουλγαρία…

Όποιος θέλει ας στείλει 1 πμ

οσοι θα πατε με τι θα πατε?
για πειτε γιατι πλησιαζει η μερα…

Το να πάμε δεν είναι το θέμα… Το θέμα είναι πως γυρνάμε… Για να πάμε υπάρχoυν λεωφορεία και τρένο, αλλά μετά… Αναρωτιέμαι αν θα χουν λεωφορεία όπως άλλοτε που φέυγουν απο κει, αλλιώς μας βλέπω να περιμένουμε μέχρι το πρωί το πρώτο τρένο. Και το site του terra vibe είναι κατεβασμένο…

Όσο γι αυτά που λέγατε πριν, έχω να πω ότι το Rosenrot δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο των άλλων δίσκων… Ποιοτικά ίσως να είναι και λίγο ανώτερο απλά είναι εντελώς διαφορετικού στυλ και γι αυτό αρκετά παρεξηγημένο… Δεν περιέχει τα κλασικά “συναυλικά” κομμάτια πέραν ίσως του Benzin. Όμως έχει πολύ ωραία κομμάτια μέσα. Ειδικά Mann Gegen Mann και Spring σπέρνουν για μένα. Και σαν ήχος και σαν στίχος. Aμφιβάλλω βέβαια αν κάποιο από αυτά έχει ακουστεί ποτέ live…