Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

οντως μαλακια που δεν εχει ακουστει live το mann gegen mann…
απο τα καλυτερα τους για μενα…

Εχει δρομολογια κτελ με 8? πηγαινε-ελα. Προγραμμα εχει στο τικετ που πουλαει και εισητηρια για τα κτελ.

Το rosenrot εχει ενα feeling που δεν το εχουν τα προηγουμενα. Ισως πιο οριμος δισκος απο τους αλλους, πιο πειραματικος αλλα παραμενει δισκαρα! Και το LIFAD για εμενα ειναι πολυ καλο. Οταν ειχα ακουσει το rosenrot πρωτη φορα με ξενισε η αλλαγη ηχου σε σχεση με τα προηγουμενα. Με τον καιρο ομως το θεωρω δισκαρα. Νομιζω το ιδιο θα γινει και με το LIFAD. Εχει κοματια που ξεχωρισαν με την μια και αλλα που ηθελαν λιγο παραπανω ψαξιμο. Στανταρ live βαρανε καλυτερα απο οτι στον δισκο. Δευτερη φορα που θα δω rammstein φετος…

Μήπως ξέρει κανείς…τo Weisses Fleisch μετά από το Βερολίνο τον Μάϊο έχει βγει από το setlist ή συνεχίζει κανονικά;

εγω προσπαθώ να πισω εναν φιλο μου που μένει Αθήνα να έρθει γιατι εχει αμαξι…:stuck_out_tongue:
αλλιως τον πουλο με λεωφορείο… μαντμαν ειναι σίγουρο αυτο για το κτελ?

εγω δεν ειχα πει οτι το rosenrot δεν ειναι καλος δίσκος ρε απλα το νεο ειναι πιο classic rammstein…

Παιζει κανονικα.Μονο στο Rock Am Ring δεν το παιξανε μαζι με το Engel γιατι εριχνε παπαδες και κοψανε λιγο…
Για το κτελ ειναι σιγουρο 100%

Ναι! Εχει το προγραμμα με τις ωρες των κτελ εξω απο το τικετ για rammstein-sonisphere και πουλανε και εισητηρια.

Βρηκα και το δελτιο τυπου…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ TH ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΣ KAI ΑΠΟ ΤΟ TERRAVIBE PARK

To Terra Vibe Park βρίσκεται στη Μαλακάσα, στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας, με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ

Για την άνετη μεταφορά σας από και προς το TerraVibe Park, μπορείτε να επιλέξετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Η μεταφορά με τα ΚΤΕΛ θα ισχύει για όλες τις συναυλίες που θα γίνουν στο TerraVibe Park, αρχής γενόμενης το Σάββατο 29 Μαΐου, για τη συναυλία του Bob Dylan.

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο για τη μεταφορά σας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, μαζί με το εισιτήριο για τις συναυλίες του TerraVibe Park στα Ticket House της Αθήνας.

Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως.

*Το κόστος της μεταφοράς για μία διαδρομή είναι ? 5 και για το εισιτήριο με επιστροφή ? 8.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο εισιτηρίων μπορείτε να απευθυνθείτε στα:
Ticket House Αθήνας: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
ΚΤΕΛ: Τηλ.: 210 8808080 ? 6975889390

Ας ποσταρει οποιος μπορει κανενα προφατο setlist.
Ευχαριστω!

1. Rammlied
  2. B********
  3. Waidmann?s Heil
  4. Keine Lust
  5. Weisses Fleisch
  6. Feuer Frei!
  7. Wiener Blut
  8. Frühling in Paris
  9. Ich tu dir weh
  10. Du riechst so gut
  11. Benzin
  12. Links 2 3 4
  13. Du Hast
  14. Pussy

First Encore

1. Sonne
  2. Haifisch
  3. Ich Will

Second Encore

1. Engel

συμπαθητικο θα λεγα!

καλο ειναι…8)

Ναι δεν είναι άσχημο… Στα συν του που έχουν βγάλει το κομμάτι “Liebe ist fur alle da”. Για κάποιο λόγο δεν μ αρέσει καθόλου… [-X

Ολόκληρη η συνέντευξή του “Σκύλου” http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/350

ωραιος ο Floydized…

χαχαχαχαχχα
Δεν υπάρχει ο ΣΚΥΛΟΣ…

υπαρχει κανα setlist?

Πηγαινε μια σελιδα πισω και θα το δεις

οκ,ευχαριστω

Παίδες καλώς σας βρήκα, “πρώτο ποστ στο Forum” κτλ κτλ κτλ

Έχω κανονίσει να κατέβω για Rammstein αεροπορικώς από βόρεια Ελλάδα και έχω ορισμένες απορίες οργανωτικού χαρακτήρα κυρίως όσον αφορά την εκστρατεία μου, οπότε είπα να ρωτήσω για καμιά ιδέα ακόμα…

Καταρχάς, λόγω δουλειάς, αναγκαστικά κανόνισα να κατεβώ με πτήση που φτάνει Αθήνα στις 6μιση το απόγευμα την ημέρα της συναυλίας.

Δεδομένου ότι φτάνω 6μιση, θεωρείτε πως υπάρχει περίπτωση χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συγκοινωνία (μετρό, ταξί, λεωφορείο, οτιδήποτε) να είμαι Πεδίον του Άρεως εγκαίρως ώστε να προλάβω το τελευτάιο λεωφορείο των 8 για το Terra Vibe?

Αν όχι, τι άλλες επιλογές έχω ώστε να πάω από το αεροδρόμιο στο Terra Vibe εγκαίρως για το live? Κάποιοι μου έριξαν την ιδέα να πάρω προαστιακό μέχρι Μεταμόρφωση και από εκεί αναγκαστικά ταξί ως την Μαλακάσα…

Στην περίπτωση που φτάσω Terra Vibe με οποιοδήποτε άλλο μέσο εκτός του ΚΤΕΛ από Πεδίο, ξέρετε αν γίνεται να κλείσω εισιτήριο μόνο για επιστροφή με το ΚΤΕΛ επιτόπου μετά την συναυλία?

Και τελευταία ερώτηση…μιας και θα έρθω απευθείας από αεροδρόμιο, γνωρίζετε αν στο Terra Vibe θα λειτουργεί γκαρνταρόμπα, ώστε να αφήσω εκεί το σακίδιό μου και να μην το κουβαλάω σε όλο το Live?

Από απορίες άλλο τίποτα…απλά θα κατέβω που θα κατέβω, και για να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή είπα να ρωτήσω μπας και έχει κανείς καμιά ιδέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι καλώς σας βρήκα. :metal:

Δε φαινεσαι τυπος που θα περασει μια βολτα και απο εξαρχεια ε?