Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Α-πα-πα…για κανέναν εσπρέσσο στο Κολωνάκι στα γρήγορα, το πολύ! :smiley:

Αν καταφέρω να γυρίσω εγκαίρως από το Live, 5-6-17 μπυρόνια στα Εξάρχεια τα έχω πιστεύω.

Οριακα παιζει να προλαβαινεις το τελευταιο κτελ. Το μετρο θελει 35-45 λεπτα μεχρι συνταγμα. Αν εχεις ξεμπερδεψει με αποσκευες 7 παρα ισως προλαβεις. Πας μοναστηρακι και μετα αλλαζεις σε τρενο προς κηφησια μεχρι βικτωρια και μετα ποδια… στην επιστροφη λογικα θα μπορεις να γυρισεις με κτελ. Γκαρτναρομπα σιγουρα δεν εχει στην μαλακασα… Ολοκληρη περιπετεια…8)

πολύ δύσκολα θα προλάβεις… γιατί κάπου θα υπάρχει μια καθυστέρηση που θα σε βγάλει εκτός προγραμματος…

εγώ θα νοίκιαζα αυτοκίνητο από το αεροδρόμια και θα πήγαινα κατευθείαν μαλακάσα… και θα φτάσεις άνετα και δεν θα ψάχνεσαι με τι θα γυρίσεις…

Eυτυχώς δεν θα έχω αποσκευές να παραλάβω, μόνο ένα σακίδιο που θα έχω μαζί μου ως χειραποσκευή. Οπότε μεγάλη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο δεν πιστεύω πως θα υπάρξει.

Ως προς την γκαρνταρόμπα, θυμόμουν πως παρεχόταν τέτοια υπηρεσία στα Rockwave προν 4ετίας, και κάπου διάβαζα πως θα ίσχυε και φέτος για το Live του Bob Dylan αλλά και για το Sonisphere, οπότε υπέθετα πως θα ίσχυε και για τους Rammstein.

Με παπί θα αποφασίζατε να πάτε στη Μαλακάσα;;:-kΉ είναι επικίνδυνο;;
Υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τη εθνική Αθηνών-Λαμίας για τη Μαλακάσα;;;(κάτι έχω ακούσει μέσω Αγίου Στεφάνου)…

απο αθηνα ερχομενος μπαινεις δεξια στην εξοδο που λεει ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ και κανεις δεξια. Στο φαναρι στριβεις αριστερα στην ανηφορα που ειναι τα goodys και απο εκει ολο ευθεια. Πας συνεχεια ευθεια μεχρι να δεις τους πρωτους μπατσους που θα σε καθοδηγησουν στα πισω parking.

λετε να παρω το ποδηλατο?

jimsakpt3, αν δεν έχει καθυστέρηση το αεροπλάνο σου, πρέπει να δεις τα δρομολόγια του μετρό που είναι κάθε 30’ για Μοναστηράκι και από εκεί ηλεκτρικό για Βικτώρια που είναι το Πεδίο του Άρεως…θέλεις καμιά ώρα σύνολο… οπότε αν προλαβαίνεις το μετρό πάρτο…έχει και στις αφίξεις του αεροδρομίου πίνακα που λέει πότε φεύγει το επόμενο (μπορείς να τα δεις και στο ametro.gr)

ειδάλλως αν δεν σου περισεύει σάλιο για να νοικιάσεις αμάξι εγώ θα πρότεινα να πας Κηφισιά με προαστιακό και ηλεκτρικό και από εκεί ταξί (νομίζω είναι η μικρότερη απόσταση από το terra vibe) ή μεταμόρφωση που είπε και ένα παιδί (λογικά πιο ακριβό ταξί)

οκ, θα γλιτώσεις το χρόνο από την παραλαβή των αποσκευών αλλά είσαι σίγουρος ότι πχ η πτήση σου δεν θα έχει καθυστέρηση? τέσπα, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι για να προλάβεις με τον τρόπο που λες πρέπει να σου έρθουν όλα ευνοϊκά… και επειδή είμαστε στην ελλάδα εγώ δεν θα το διακινδύνευα…
δεν μας είπες όμως μετά το live τι θα κάνεις? θα φύγεις πάλι κατευθείαν ή?

όσο για την καρνταρόμπα στα ροκγουέιβ έχουν πάντα αλλά για τις άλλες συναυλίες δεν ξέρω… καλύτερα πάρε ένα τηλ στην ντίντι και ρώτα για να είσαι σίγουρος…

fixed :slight_smile:

Όντως απαιτείται από λίγη έως πολλή κωλοφαρδία για να πάνε όλα ευνοϊκότατα. Γι’αυτό και λογαριάζω για όλα τα ενδεχόμενα, από το πλέον κωλόφαρδο σενάριο ως το λυπηρό ενδεχόμενο να πάνε όλα κατά διαόλου, ώστε να είμαι προετοιμασμένος για όλα :Ρ

Αν εν τέλει καταλήξω στην λύση του ταξί είτε από Κηφισιά ή από Μεταμόρφωση, δεν πιστεύω να έχουν κανένα κόλημα οι ταρίφες να με πάνε ως το Terra Vibe ε? Τους χρυσοπληρώνω στο κάτω-κάτω…

Μετά το Live διανυκτερεύω Αθήνα σε ξενοδοχείο (μια υπερβολικώς ακραία εκδοχή του κωλόφαρδου σεναρίου έλεγε να περάσω από το ξενοδοχείο μου στην Ομόνοια για να αφήσω τα πράματά μου πριν πάω στο Πεδίον του Άρεως για το ΚΤΕΛ, αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι τέτοια που δεν μιλάμε απλά για κωλόφαρδο σενάριο αλλά για ολοκληρωτικό θαύμα από τους Αγίους όλων των πίστεων), και το πρωί στις 12 επιστρέφω στον Βορρά ξανά αεροπορικώς.

Koυράζομαι και στην σκέψη μόνο αυτού του ταξιδιού!:lol:
Καλή τύχη με τα δρομολόγια και ελπιζω η συναυλία να σε ανταμοίψει για όλη την ταλαιπωρία

Παιζει κανα playlist? Δεν εχω κοιταξει πιο πισω.

εεε δες αμα δεν σε κουραζει…:stuck_out_tongue:

Χαχαχαχα… :stuck_out_tongue:

πάντως εγώ θα σου ξαναπροτείνω να νοικιάσεις αυτοκίνητο ( αν οδηγείς βέβαια )…
το νοικιάζεις από το αεροδρόμιο για μια μέρα, πας στη μαλακάσα, αφήνεις τα πράγματά σου μέσα, επιστρέφεις με την ανεσή σου στο ξενοδοχείο και την άλλη μέρα το πρωί πας στο αεροδρόμιο και το παραδίδεις και φεύγεις για σαλόνικα…

και μη νομίζεις ότι τα λεφτά θα σου βγούν πολλά περισσότερα, υπολόγισε γύρω στα 35 το αυ/το +15 βενζίνη και διόδια ένα πενηντάρικο…

όσο για τους ταρίφες θα βρεις κάποιον να σε πάει στην μαλακάσα αλλά θα σου πάρει 25-30 ? :wink:

25-30 κ λιγα λες!!!καλη επιτυχια στο φιλο!!

Μια που πλησιάζει ο καιρός, μερικές ερωτήσεις…

1. Πήραμε όσοι πήραμε εισητήρια για λεωφορεία… (με επιστροφή 8 ευρώ). Επειδή δεν έχω επιστρέψει ποτέ από το Terra vibe με λεωφορείο, ξέρει κανείς που μας περιμένουν μετά; Ελπίζω να μην περπατάμε 250 ώρες (κλασσικός τεμπέλης έλληνας).

2. Πίσω από το εισητήριο γράφει ως συνήθως, απαγορεύονται φωτογραφικές, βιντεοκάμερες κλπ… Ήθελα να φέρω φωτογραφική, αλλά από την άλλη ανυσηχώ μη γίνει καμιά μαλακία… Τι προτείνετε; :-k

3. Επίσης πίσω από το εισητήριο γράφει: “Η συναυλία θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες αν δεν υφίσταται κίνδυνος για την ασφάλεια του κοινού”. Μετά από τα περσινά, αυτό μπορούμε να το εκλάβουμε ως ανέκδοτο;

1. όχι δεν περπατάς πολύ… συνήθως είναι σχετικά κοντά στην είσοδο…

2. αν πας με μια απλή ψηφιακή μηχανή δεν θα έχεις πρόβλημα… μην παρεις όμως καμιά dslr ή καμια μεγάλη βιντεοκάμερα γιατί αν στην βρούνε στην είσοδο θα στην κρατήσουν και θα την πάρεις φεύγοντας…

3. αυτά είναι κάποιοι όροι που έχουν για να κατοχυρώνονται οι ίδιοι… πχ για να μην βρέξει λίγο και πάει ο άλλος και πει “καλά με τέτοιο καιρό θα γίνει η συναυλία? δεν ντρέπεστε λίγο! θέλω πίσω τα λεφτά μου αλλιώς θα σας κάνω μήνυση” :stuck_out_tongue:

κάτι μου είπε ένας φίλος για σολντ άουτ και με άγχωσε, αν ξέρει κανείς ας με ξεαγχώσει.

Τι soldout να γινει, στο λιβαδι? Δεν νομιζω…