Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

ούτε εγώ νομίζω, αλλά θα προτιμούσα να με ξεαγχώσει κάποιος που πήρε χθες εισιτήριο :slight_smile:

εγω θα παω δευτερα να παρω,μην αγχωνεσαι ρε!!

σκεψου οτι σου κανει πλακα επισης κ χωστου τα!!:D:D:D

και 2 χρονια να συνεχιστει η προπωληση sold out δε γινεται ποτε ! συνολικα υπολογιζω να ειμαστε καμια 10.000 ατομα. Αν δω παραπανω πραγματικα θα ειναι τεραστια εκπληξη

xaxaxaxaxaxaxa πολύ καλό να του πεις…
δεν υπάρχει sold out στο terravibe… πόσες φορές ακόμα πρέπει να το πούμε???

Για να σε ξεαγχώσω πήρα χτες εισητήριο. Δύο ταμεία, ουρά 5-6 άτομα στο καθένα, αλλά δε νομίζω να ήταν όλοι για Rammstein… Εισητήριο νούμερο 6559, οπότε αν σκεφτούμε ότι έχει ακόμα 8 μερούλες και υπολογίσουμε και αυτά που θα πουληθούν επί τόπου, πηγαίνουμε όντως προς 10χίλιαρο κοντά…

πουλάει κανείς κανα εισητήριο που δεν χρειάζεται;;

καλά ναι στους rammstein θα ήμαστε χαλαρά σχετικά …καμία σχέση με το χαμό που θα γίνει στουσ μετάλλικα

Καλησπερα,ξερει κανενας ποιος βαζει λεωφορειο απο Θεσσαλονικη?musicland,alone κτλ?

κατ αρχας στους metallica θα ειναι κι αλλα συγκροτηματα οποτε λογικο ειναι να μαζεψει περισσοτερο κοσμο!!!ομως οι rammstein σε ολες τους τις συναυλιες μαζευουν παρα πολυ κοσμο και γεμιζουν σταδια!!!κοσμος θα ερθει μονο και μονο για το show:roll:

αυτά που είπες +το rock radio. Το alone απ’ότι ξέρω δεν έχει καθόλου συμμετοχή, o rock radio έχει σίγουρα ένα γεμάτο λεωφορείο και η μιουζικλαντ δεν ξέρω.

Γαμώτο η συναυλία θα είναι απίστετη ?
Τip1: Ψαχτε youtube videakia από πρόσφατες?
Κρίμα θα την χάσω ? και το κακό είναι πως είχα βγάλει εισητήρια από τα πρώτα με 35 Ε ?
Tip2 :Όποιος τα θέλει ας μου στειλει pm.(Βρίσκομαι Πάτρα, άρα τα στέλνω είτε με αντικαταβολή με courier είτε με συνάντηση στη Πάτρα)

[SIZE=“7”]6 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… :smiley: ΑΚΟΥΩ ΗΔΗ ΤΟ… RAMM… STEIN… [/SIZE]

Γι’αυτο σε συμπαθω…!8)

από την μαλακασα για γυρισμό τι τρόποι υπάρχουν;;; πρέπει από τώρα να κλείσουμε κάπου εισητήριο;;

τσιμπησα κ γω το τικετο!!ετοιμος!!!

εχουμε καμια σετλιστ να δουμε τι περιπου θα ακουσουμε?

[SPOILER]01. Rammlied
02. B********
03. Waidmann?s Heil
04. Keine Lust
05. Weisses Fleisch
06. Feuer Frei!
07. Wiener Blut
08. Frühling in Paris
09. Ich tu dir weh
10. Du riechst so gut
11. Benzin
12. Links 2 3 4