Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Παιδια εχω 2 εισητηρια για τη συναυλια. Δε θα μπορεσω να κατεβω λογω εξεταστικης, μεινανε 2 μαθηματα και τα γραφω τη Δευτερα αν ειναι δυνατον… Οποιος ενδιαφερεται απο Θεσσαλονικη ας μου στειλει ενα PM και θα κανονισουμε.

Παιδιά πουλάει μήπως και κανένας άλλος τα εισητήρια του;;

Ξερει καποιος setlist απο Combichrist?

Ενδιαφέρεται κανείς για 45αρι εισητήριο?

Πωλείται εισητήριο αξίας 45? (από 55 αρχική τιμή). Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει mail στο eleosomos@windowslive.com !

paizei na mpei kaneis etsi?
gt exw akousei pws mpainoun…:?

θελει λιγο κωλο,αναλογως τη στιγμη

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ RAMMSTEIΝ, 55 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL dimiathens@yahoo.gr

Μάγκες γκρουπάκι στο facebook δίνει 2 VIP προσκλήσεις που απλά γράφεις μια καλή ατάκα στο wall !

Δείτε το εδώ

http://www.facebook.com/pages/Spase-ta-oria/102969063084364

μέχρι τη Παρασκευή θα τις δώσουν

Ξέρουμε αν θα έχει απεργία ο ΟΣΕ εκείνη τη μέρα?Κάτι είχα δει αλλά δεν μπορώ να το διασταυρώσω…

Dudes θέλω εισητηριάκι για ram ram raaaaamstein! πω και απ οτι μου φαινεται δε θα βρω και μαλλον έτσι θα τρυπωσω…! :p:p:p

Μάγκες ποτέ δεν άκουγα την μπάντα, ποτέ δεν ήμουν φαν του ήχου και γενικά ποτέ δεν ασχολήθηκα.

Αλλά

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ LIVE ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!

Ακριβως τα ιδια.

+1 και από μένα!!! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ RAMMSTEIN!!! Αν έχετε έστω και μισό ενδοιασμό αν θα πάτε ήρθε η ώρα να σας φύγει. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!! Οι άνθρωποι είναι περίγραπτοι!!! ΤΕΡΜΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!

Έλα και κοντεύουν οι μέρες…
RAMMSTEIN !!!

Παιδιά πόσοι θα είμαστε υπολογίζεται??

8-10 το πολύ θα έλεγα

Όσοι θα είστε μπροστά-μπροστά να είστε προετοιμασμένοι για πολύ ζέστη!Ρε σεις δεν περίμενα να καίνε οι φλόγες…στο Sonne θα τις νιώσετε για τα καλά!8)

Το καλυτερο show του πλανητη,! Ευτυχως τους ειδα στην Σοφια!

αντε να δουμε!ελπιζω να μας ανταμειψουν,2 φορες στη μαλακασα μεσα σε 4 μερες ειναι βαρυ!!:smiley:

Άμα κάποιος από Αθήνα πουλάει εισιτήριο για 45Ε ας μου στείλει ένα email (redblackdm@hotmail.com) και το έχω αγοράσει ήδη!
Ευχαριστώ.