Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Ξέρει κανείς τι τιμές θα παίζουν στο ταμείο έξω από τη συναυλία ?

Επειιδή δεν θα μπορέω να πάω στην συναυλία πουλάω το εισητήριο μου από 55 στα 35 ευρώ,

Γουσταρα τόσο πολύ στην Σοφια που σε μια φάση το σκεφτομουνα να παω να τους δω και Αθήνα. Μιλαμε για γαματο show.

Δυο και σημερα!!! Θα πω κι εγω οπως και οι προηγουμενοι οτι οποιος το σκεφτεται να ερθει γιατι θα χασει αλλη μια εμπειρια ζωης… (Big 4 καπακι Rammstein αυτα ειναι τρελενομαι…)
Τους ειδα στην Δρεσδη τον Φλεβαρη και απο τοτε περιμενω πως και πως να τους ξαναδω. Ακομα και καποιος που δεν ξερει πανω απο δυο κοματια δεν προκειτε να βαρεθει ουτε δευτερολεπτο…
[SIZE=“4”]ΜΑΚΡΑΝ το ΚΟΡΥΦΑΙΟ show του κοσμου!!![/SIZE] και οτι καλυτερο εχει βγαλει η ευρωπη τα τελευταια 20 χρονια!!!

(οι φωτιες των Metallica μοιαζουν με σπιρτο μπροστα σε ηφαιστειο…)

Ρε παιδια η προγνωση καιρου αποτι ειδα δν ειναι καλη…λετε να ακυρωθει η συναυλια αν βρεχει? μακαρι να γινει οπως τους μεταλλικα κ να γινει κανονικα.

μα θα σβησουν οι φωτιες αν βρεχει . . . !

μην ακουω μαλακιες…

Βροχη μεσημερι δινει το meteo.gr και καθαρο ουρανο στις 21:00…
Χτες μεσα επεσε παντως…

Ας ανοιξουν οι ουρανοι και στους rammstein,πιο γαματο show γινεται ετσι κ αλλιως με βροχη…:stuck_out_tongue:

καλα εγω το μετεο δν το εμπιστευομαι αλλα τωρα π το τσεκαρα λεει βροχη στισ 9 το βραδυ…

μωρε εμενα δν με χαλαει το να εχει βροχη!!ισα ισα θα ειναι κ πιο γαματο!!!το θεμα ειναι να μν την ακυρωσουν την συναυλια…πφφ μακαρι να μν το χασουμε αυτο το θεαμα!!!

Απο οσο ξερω μια χαρα θα γινει το live! Το θεμα ειναι να μην γαμηθει να βρεχει! Τωρα που το ζησαμε μια μπορουμε και δευτερη! Αυριο λογικα θα εχουμε πραγματικη προβλεψη!

paidia poulaw eishthrio me 50e…an eisai apo a8hna omws to kanw 45

Στο Rock Am Ring εβρεχε απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελος και παιξανε κανονικα εκτος απο 2 κομματια (weisses fleish και engel)

Μην λες τετοια… Εδω λεμε μηπως του ψησουμε (αφου μας ψησουν αυτοι…) μπας και παιξουν τιποτα παραπανω…

Διαβάζω για καταιγίδα στο meteo.gr Δευτέρα μεσημέρι και βράδυ…:?
Πουλάω το εισιτήριο 45 ?..Μένω στο Περιστέρι…Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm ή ας απαντήσει εδώ…
Θέλω να τους δω αλλά η καταιγίδα… :-k

Στο meteo ελεγε καθαρος καιρος χωρις βροχες και λιγα συννεφα και μπουρδες για προχθες…

βασικά το meteo αλλάζει πολύ συχνά τις προβλέψεις… ίσως το είχες δει πριν κάποιες ημέρες γιατί την τετάρτη που το είχα δει τελευταία φορά έλεγε συννεφιά όλη μέρα και μετά τις 5 βροχή…

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155

τελευταια φορα που το ειδα ηταν τεταρτη απογευμα,κ δεν ειχε αλλαξει προβλεψη,ακομα με τον ηλιο ηταν κτλ!